StarbreakeR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) Drago mi je zbog tebe Gollume...nadam se da cu imati i ja priliku da ih upoznam na 'certu EDIT : Brate, izgledas mnogo starije od '88 godista... Edited June 13, 2006 by StarbreakeR Quote
WoI Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 idem u cetvrtak da kupim kartu Konancno sakupih neke parice Quote
StarbreakeR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ako, ako...razbicemo se na certu!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Heh u Felixu ostalo juce popdne jos 5karata ! Moracete sacekati novu turu koja ce biti poslata u skc za mesec dana tek... mozda i vise. Quote
WoI Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Nego sta Mada vise cekam Tankard i Grave Digger tu cu se jos vise razbijem Quote
Angelystor Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ja danas konacno uzimam kartu od Rubina666... Inache..slushao sam 202 u nedelju do negde 9..i onda se smorio i iskljuchio nisam ochekivao da ce posle ovi Gurabijani da se pojave..bem mu sve.. Skinuh intervju dodushe(fala Zmajche) pa ce se preslusa to barem Quote
ZmYchE Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 AAAAAAAAAA pipnuooo si Hansijaaa Ne mogu da verujem...ah kako ti zavidim..ah moj bol je suvise veliki Brate..jel smem ja da se rukujem sa tobom..daj malo "togA" MENI HEHEHE Salim se, kao sto rekoh, ispiti obaveze, a za to na 202 saznajem tog istog dana kad sam uopste videla da ovde pricate o tome, i jbg No ne bitno, pozz i svaka vam cast! Quote
Platina Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 JAo... Šteta što i ja nisam znala za ovo... Quote
genius Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ja moram da se pohvalim! Dobila sam kartu, OD HANSIJA! Video ga moj muz, startovao i rekao da mu zena slusha Guardiane i ovaj izvadio kartu i rekao da da svojoj zeni i da me pozdravi!! Eto, pohvalila sam se...Hvala shto ste prochitali, morala sam nekom da se pohvalim, puci cu!!!!!!!!!!!!! Quote
The Watchtower Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Pusite ga, SVI!! Oce neko da mu popusim za kartu?! Quote
StarbreakeR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ja moram da se pohvalim! Dobila sam kartu, OD HANSIJA! Video ga moj muz, startovao i rekao da mu zena slusha Guardiane i ovaj izvadio kartu i rekao da da svojoj zeni i da me pozdravi!! Eto, pohvalila sam se...Hvala shto ste prochitali, morala sam nekom da se pohvalim, puci cu!!!!!!!!!!!!! Svaka cast...to je muz...da sam ja muz takav bih bio muz Quote
genius Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) Pusite ga, SVI!! Oce neko da mu popusim za kartu?! Bice karata josh...opousti se...ima vremena...samo pochni da skupljash pare i muda... @StarbreakeR Xexe, dobro sam se ja udala, zar ne... ...Elem, nadam se da ce veliki deo ove nashe mlade populacije mushkaraca izrasti u bash takve kao shto je moj muzic... ... Ovim putem cu po stoti put da mu kazem: MATIJA, VOLI TE EVOJE ZENCHE!!!! Edited June 13, 2006 by genius Quote
ZmYchE Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Opusteno, od jos nekih ljudi sam saznala da nisu imali pojma da Gardijani dolaze i skroz se raspametili kad su culi da je prodato oko 700 karata i da je ostalo (po njima SAMO) 300 ) Sto kaze Frubi - bice pusteno u SKC..ali tad BRZO, JURISH na kupovinu... Fala savesti, sto na vreme rezervisah kartu(e) Quote
LazaGNR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Oce neko da mu popusim za kartu?! Ovaj...ja vec imam kartu,pa... EDIT: @voodoo_nbgd:istripovao sam se nesto Nevermind... Edited June 14, 2006 by LazaGNR Quote
StarbreakeR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Opusteno, od jos nekih ljudi sam saznala da nisu imali pojma da Gardijani dolaze i skroz se raspametili kad su culi da je prodato oko 700 karata i da je ostalo (po njima SAMO) 300 ) Sto kaze Frubi - bice pusteno u SKC..ali tad BRZO, JURISH na kupovinu... Fala savesti, sto na vreme rezervisah kartu(e) Isto tako... Quote
StarbreakeR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 A sta to predstavlja...neki nas casopis ili? Quote
Grobodan Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Jeste,nas novi chasopis Metal sound,izlazi za koji dan. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Evo finalne verzije zinea ! Leba ti bice na 100stranica !!!! )))) Kako smo krenuli za par brojeva cemo preteci i rock express&metal hammer zajedno kada su izlazli :)hahha. Nadam se da ce ljudi uzivati . Intie sa gurabijama je jedan od najboljih koje sam uradio. Ali i alex webster se potrudio da u zadnjem trenutku uradimo intie, tako da eto imacete i ekskluzivni intie sa Kanibalima, iako nisu radili intervjue za Kill promo kampanju . Quote
ZmYchE Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Gde mozemo da nabavimo taj Nocturne Zine Frubiii drugaruuu jel mozee da mi sacuvas jedan broj Verujem da ce se ovaj broj masovno prodati, i jeiij ) Quote
chatjunkie Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Ja moram da se pohvalim! Dobila sam kartu, OD HANSIJA! Video ga moj muz, startovao i rekao da mu zena slusha Guardiane i ovaj izvadio kartu i rekao da da svojoj zeni i da me pozdravi!! Eto, pohvalila sam se...Hvala shto ste prochitali, morala sam nekom da se pohvalim, puci cu!!!!!!!!!!!!! A jesi li sigurna da ti nije kupio kartu i izmislio pricu? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) A odakle karte hansiju ? DA nisi dobila flajer ? Edited June 15, 2006 by Frubi666 Quote
Defunctus Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) A odakle karte hansiju ? DA nisi dobila flajer ? Pored i onako limitiranog broja karata,vi ste jednu kolicinu dali Hansiju,da onako,po ulici dijeli fanovima. Edited June 15, 2006 by Defunctus Quote
voodoo_ Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Kad more izlazi taj Nocturnal kakoveć? Quote
Recommended Posts