Kamaitachi Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Joj...meni je taj tribute tragi-komican Quote
RNA Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Чуо сам за ту компилацију одавно, али се нисам усуђивао да је чујем. Једина два имена која ми нешто значе су Galadriel и Delirious. Ови други су одрадили поштену трешагију и унели свој шмек у песму на добар начин. Quote
Angelystor Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Smor taj tribute...Zanimljiva je fast verzija APAFS...ali samo zbog Deliriousove obrade vredi nabaviti. Quote
Moody Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 A sta je ovo Legendary Tales?? Ja to nemam a ni Return Of Elven Kings! Quote
Angelystor Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Legendary tales je kolekcija demo i rare snimaka, a return je bootleg Quote
RNA Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Па, и немају много, с обзиром колико постоје. Quote
Narsil Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ко има тај трибјут , да ми дотури , нека ми се јави на пп! Quote
GEORGE_SOAD Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Veceraske ce uploadujem audio od koncert iz Beograd, pa koj oce nek si skine...sasvim lepo se cuje. Quote
Angelystor Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Zahvaljujem :rockdevil:Zahvaljujem Quote
GEORGE_SOAD Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Bice jos nekih audio snimaka, a ovaj ce za koji sat, mozda i ujutru, dok se kompresuje audio... Quote
GEORGE_SOAD Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 A video ? Tolko brzu vezu nemam, ali mozda, videcemo. Quote
vegeta Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Ajde molim te uploduj to, i jel ima neko bilo kakve snimke sa bilo koja 2 koncerta iz BGa od Blind Guardiana da okaci? bio bi mu vecno zahvalan!!! Quote
GEORGE_SOAD Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 (edited) evo linka, uzivajte! http://www.sendspace.com/file/6gzh5k Edited September 21, 2007 by GEORGE_SOAD Quote
Angelystor Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Krenuo da skidam, pa morao da restartam kompa nesto, kad ono ne moz resume na glupi sendspace cc, em spora veza....ali pokushavace se Quote
_powerslave_ Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Ekstra se cuje, hvala. Nego hoces li uploadovati drugi deo? Quote
GEORGE_SOAD Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 To je snimak sa dvd-a, tj. toliko traje...nemam vise Uploadovacu neke druge audio snimke...mozda Tool. Quote
RaVeN Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Cek....imas li ti ceo video + audio snimak (full koncert) ??? Quote
Prisoner of Dreams Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 e, svasta, ne mogu da verujem! lik koji je ovo snimao je bio izgleda na pola metra od mene i drugara Steve, tamo desno skoro do sanka, hahahahahhaha. svo vreme se cuje kako nesto kenjamo! lepo se cuje kako sam se razdrao Nightfaaaall i upropastio Hansiju najavu. bas sam djavolak Svaka cast za ovaj snimak, kvalitet je super Quote
crusader84 Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 e, svasta, ne mogu da verujem! lik koji je ovo snimao je bio izgleda na pola metra od mene i drugara Steve, tamo desno skoro do sanka, hahahahahhaha. svo vreme se cuje kako nesto kenjamo! lepo se cuje kako sam se razdrao Nightfaaaall i upropastio Hansiju najavu. bas sam djavolak Svaka cast za ovaj snimak, kvalitet je super A? Šta desno? Ako se radi o snimku o kom ja mislim da se radi (završava sa Time Stands Still), to je snimano sa leve strane? Quote
furija Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Može li mi neko objasniti ovo sa sandspace-om, treba li nešto posebno uraditi da bih mogla downloadovat? Quote
Prisoner of Dreams Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 samo kliknes na link pri dnu strane. nekad zeza da je servis zauzet, tu se ne moze nista, samo da sacekas minut i tako sve dok ti se ne posreci @ Crusader84: Studiozno sam preslusao snimak i bas puno puta cujem sebe i drugare koji su bili sa mnom, recimo lepo se cuje kako me jedan drugar, koji jos nije bio cuo poslednji album, pita na pocetku Fly koja je stvar u pitanju. A nasa grupa je stalno trazila Majesty i Bright Eyes, sto se takodje lepo cuje. To je ipred sanka, onaj najuzdignutiji deo Baste, ispod onog drveca. Posle sam se setio da je bio neki lik sa kamerom malo ulevo ispred mene, svega oko 2 metra, i mislim da je to sigurno dasa koji je ovo snimio. jeste levo, ali posmatrano sa bine . Steta sto nije ceo koncert okacen Quote
_powerslave_ Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Da zaista steta, ali u svakom slucaju hvala i za ovo. Quote
Recommended Posts