FëanorSonOfFinwë Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 e, imam link da se skine ceo album i to veoma dobar, al mi je na drugom kompu, a brazer mali sada igra na njemu x( al poslusaj ih na you tube-u ja tako nalazim dobre bendove, pa onda skinem discographie ako mi se svidjaju... btw aj preporucite jos neke bendove kao BG da su ili kao taj spellblast plz Quote
F4R15 Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Pa Demons & Wizards pobogu, mada vjerujem da si cuo za njih. Side project Hansija Quote
Mita Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=52544790 mislim moze li iko biti vise tr00 od njih Quote
rhapsoad Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 no problemo za linkove sto se spellblasta tice ja se nisam odusevio, sta znam svidja mi se taj folk prizvuk ali nekako mi ne odskacu od gomile drugih, da kazem manje poznatih bendova Quote
F4R15 Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Jedino ne znam kakvi su tekstovi kod Spellblasta... Quote
Ulven Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 btw aj preporucite jos neke bendove kao BG da su ili kao taj spellblast plz Persuader Dark Empire i naravno Savage Circus U sva tri benda je isti pevac koji veoma podseca na hansija... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Haha, pa znam za D'n'W xD meni se spellblast dopao mnoooooogo xD Quote
rhapsoad Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 ne kazem ja da su losi samo meni nisu toliko interesantni e persuadera sam pokusavao da se setim, oni me poprilicno podsecaju na guardiane Quote
Stormlord Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pevac benda Savage Circus definitivno podseca na Hansija! Quote
Ulven Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Mada mi je to truhlo... Jbg... Ali zato covek ne moze da peva apsolutno nista drugo. Nisam ga cuo kako prica nigde ali mislim da ima takav glas stalno i to je to . Nema sanse nisita clean da izvuce... Bukvalno frrak of nature Pricam o Jens Carlsson-u naravno. Quote
ReAmroth Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ok, zanimljivo...ali nije to to...jedan je B.G. Mada, ne treba time omalovaziti vec pomenute bendove.... Quote
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Ali ovdje ih poredimo sa Gardijanima Quote
Telcontar Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Hm Hansi je bog, i niko nikad nece biti kao on, ali meni je Jens jedan od omiljenih i najboljih pevaca u metalu. I inace ima momente kada je dosta 'besniji' od Hansija, lici na njega dosta, ali opet ima i neshto svoje nije totalna 'replica' I da ko nije slushao Savage Circus i posebno Persuader, bendovi UBIJAJU. Inace Jensi Carlson i Emil Norberg sviraju u oba, a Emil je mladju brat ovog iz Nocturnal Ritesa. Quote
F4R15 Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Zamislite jos jedan album poput Forgotten Tales samo od Nightfalla naovamo Quote
ProgressiveR Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Posle mnogo godina juče pustih "Nightfall" i "Forgoten tales" ... Auuuuuuu! Quote
F4R15 Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Ja sam maloprije preslusao pola Nightfalla i pola Forgotten Talesa A ti nakon mnogo godina.... Quote
Mita Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Posle mnogo godina juče pustih "Nightfall" i "Forgoten tales" ... Auuuuuuu! :rockdevil: :rockdevil: Quote
Bata Trokrilni Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma koji vam je moj s tim Forgotten Tales? Sve same obrade i eksperimentalne verzije pesama. Quote
Despot! Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 The Forgotten Tales, kad je izašao, je bio po malo očekivan, jer su u to vreme bili vrlo aktuelni akustični albumi a opet je bio sjajna prilika da se izbegne standarni best of fazon. U svakom slučaju sjajan album (ili kompilacija). Akustiče verzie: Lord of the Rings, Mordred's Song i Bright eyes-sam TOP! Quote
ProgressiveR Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma koji vam je moj s tim Forgotten Tales? Sve same obrade i eksperimentalne verzije pesama. .. što je inače jako loše i bezvezno ... Quote
F4R15 Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ma koji vam je moj s tim Forgotten Tales? Sve same obrade i eksperimentalne verzije pesama. Fazon je sto su tu obrade pjesama, a umjetnost je obraditi tudju i svoju pjesmu Quote
Telcontar Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Bright Eyes, Lord of the Rings, Past and Future Secret, Morodred's Song :meshuggah: Quote
Recommended Posts