dAdAiSt Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Daj link pičko za nove Gardijane. Quote
Mita Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 ima neki Twist vajb, ok je ali nista sad haos Quote
truliandedzombileš! Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 kao da imaju neki automatski generator tekstova svirka meni skroz kul Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 Jeste to njihov prepoznatljiv zvuk al mi ovoj pesmi kao i na proslom albumu deluje jednostavno isiljeno. Quote
Yoda Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 kao da imaju neki automatski generator tekstova svirka meni skroz kul 7 Quote
[Nocturno] Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 http://www.mediaboom.org/419316-blind-guardian-twilight-of-the-gods-ep-2014.html Quote
Grobodan Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Iiiiiidemo http://www.mediaboom.org/421645-blind-guardian-beyond-the-red-mirror-2015.html 1 Quote
ShinigamY Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Drke drke drke, YOU CANT DEFYYYY MEEEE, drke drke drke, ti nunu NI, ti nunu Ni, pa opet drke drke, tandara tandara, i sve u krug. Ima taj neki smek starijih albuma (mada se vrv tripujem), ali me glava boli od produkcije, kako moze ovako veliki bend da failuje sa ovakvom produkcijom nije mi jasno. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 I ja ne znam zasto se drze ovog majmuna iz iron saviora kad stvarno zvuci ko da si orkestar sabio i stavio u kutiju,na prvo slushanje mnogo bolji od proslog al je malo over the top sa standardnim stvarima ,Grand parade favorit za sad 1 1 Quote
Angelystor Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 WE MUST SERVE THE FIRE WE MUST CONFESS WE ARE LIARS THERE MUST BE SOMETHING IN THE AAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIRAAAAAAAAAAAKAKVA PESMA :rockdevil: Quote
Јарослав Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 vredi li skidati? p.s. imajte u vidu da mi se od BG poslednji svideo A Night at the Opera Quote
Angelystor Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Da, ovo je definitivno najinteresantniji album za slušanje još od pomenutog. Quote
ShinigamY Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 vredi li skidati? p.s. imajte u vidu da mi se od BG poslednji svideo A Night at the Opera Onda je ovo album za tebe, posto ti se svideo Opera, a ovaj album je prilicno slican po zvuku i svirci Quote
azal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 slican je zvuk ali je meni ANATO dosta zanimljiviji. kad je BG u pitanju, nema sta mnogo da im zameris. riffovi, melodije, vokali, sve je to uvek na visokom nivou. pitanje je samo koliko ce hitovi da sevaju. to je najveci problem kod svih radova nakon ANATO, bas nema tih refrena sto su seks na prvo slusanje. ima brdo pesama na ovom albumu gde cak ni nisi siguran sta je refren, nikad ne spuca kao sto treba kad su BG u pitanju. svakako je twlight of the gods trebala prva stvar da bude, jer je mnogo hiticnija od prve. ali kapiram da su hteli horove za pocetak at the edge of time je ludnica od pesme. ne toliko zbog refrena, nego aranzmanski i orkestracija bas dolazi do izrazaja u ovoj pesmi. the throne mi isto jaka. ima bas jak Nightfall smek. ona klavirska balada nije trebala da postoji realno i Grand Parada jebe za sve pare. to je taj episki refren koji se trazi Quote
Vic Rattlehead Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Meni ovo dosadno do zla boga. 2 2 Quote
Elderane Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Sto je prirodno, znajuci sta ti se, jelte, svidja Ja bih samo da se slozim s Lazarom od rijeci do rijeci, s tim da nisam siguran za klavirsku baladu. Ali, tek sam jednom na preskok preslusao, vidicemo. Meni su i 2 prethodna bila dobra, mada je tacno da ubitacnih refrena nedostaje hronicno, mada se nadje poneki kao na Wheel of time. Quote
Vic Rattlehead Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Sacred Worlds>>>>čitav ovaj album. Quote
StarbreakeR Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Sve što ste rekli, sve je istina! Ja oduševljen, jest da fali "cepaj majicu" refrena, ali je ipak dosta catchy! Dobro je počela godina, vrteće se ovo Quote
Angelystor Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Ja se donekle slažem sa tim oko refrena, ali sa tim izuzetkom da mene ova "The Throne" u potpuni trans baca. Preprepredobra. 1 1 Quote
Recommended Posts