Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

I to su bili posle lešine zvane GNR, tako da dosta publike odjebavalo dok su kretali da sviraju, plus dosta pijanih padobranaca. Ali, baš otkinuli. Hansi brat bolje zvuči live sad nego 2000ih.

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Meni jako bezveze album, 6/10 na staru slavu i međusobno poznanstvo.

Evo danas mu se vratio posle jedno 5-6 dana pauze i inicijalnih pokušaja, i baš mi je "chore" slušanje ovoga. Razočaravajuće mi da bendu treba cca. 7 godina* za ovoliki korak unazad. Ušli sebi u glavu izgleda da su previše eksperimentisali i orkestrirali sa prošlim i sa Twilight Orchestra albumom, pa sad kao ajmo da prže matorci powericu. I to bi bilo kul da nije album prepun banalnih riffova i refrena, plus Olbrich nikad više nije pozajmljivao od samog sebe nego kao na ovom 'bumu.

Ovo pre svega zvuči kao neki album između Twist i Edge, i usput mi je lagano najgori BG album uz Edge of Time.

* - ne računam onaj Twilight Orchestra kao BG album, otprilike kao što ni Lulu nije Metallica album

Posted

Pa Hansi je to sam i rekao, ne vidi dalje potrebu da gura u orkestar posle poslednja dva pa su svesno napravili zaokret na malo konkretnije.

Meni lep album, nije kvaliteta proslog ali zvuci kao miks neke starine na novi nacin. Bitno da ni u ovoj fazi karijere nisu neko govno napravili.

• Upvote 1
  • 1 year later...
  • 6 months later...
Posted

Izgleda da čitav album namjeravaju opet snimit. Stvarno ne mislim da SFB-u trebaju Frederikovi bubnjevi koji se jedva razlikuju od programiranih i Nuclear Blastov plastični kurac od produkcije, al štaš. 

Posted

@azal pre će biti rerecord u prvom redu :haha:

Šampionski mi je što su svirali album live jedno godinu dana a nisu to snimili, nego ih đavo terao u studio.

Kao da nisu bili dosta oni žgnj remasteri sa novim kaverima iz 2013.

• 1 month later...
Posted

Ne znam jel u pitanju nostalgija il prosto činjenica da je SFB među najboljim albumima ikad komponovanim, al dobar im je ovaj revisited. Hansijev glas je vidljivo ostario, al se drži dobro, a produkcija i bubnjevi mi ne smetaju ni blizu koliko sam mislio da će. Podrazumijeva se da je original bolji, al i ovo je fino

• Upvote 1