GolluM Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Ma islo bi patku. To sto kazu sada da bi isli ne znaci nista. Kad dodje vreme da se ide bilo bi ono "ne mogu zbog skole", "nemam pare", "ne da mi keva", "pa ja njih i ne gotivim toliko", "daleko je budimpesta" itd. Tako je uvek. A opet vam ponavljam, nemojte se loziti da ce oni da dodju kod nas je NECE! Zar je toliko tesko razumeti da ce oni doci samo ako ih neko pozove, ali ovde NEMA KO da ih pozove tako da NECE doci. EDIT: Ovo je bilo upuceno Lake_Bodom-u. Edited November 1, 2005 by GolluM Quote
dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma islo bi patku. To sto kazu sada da bi isli ne znaci nista. Kad dodje vreme da se ide bilo bi ono "ne mogu zbog skole", "nemam pare", "ne da mi keva", "pa ja njih i ne gotivim toliko", "daleko je budimpesta" itd. Tako je uvek. A opet vam ponavljam, nemojte se loziti da ce oni da dodju kod nas je NECE! Zar je toliko tesko razumeti da ce oni doci samo ako ih neko pozove, ali ovde NEMA KO da ih pozove tako da NECE doci. Apsolutno se slazem...nazalost... Quote
Narsil Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma islo bi patku. To sto kazu sada da bi isli ne znaci nista. Kad dodje vreme da se ide bilo bi ono "ne mogu zbog skole", "nemam pare", "ne da mi keva", "pa ja njih i ne gotivim toliko", "daleko je budimpesta" itd. Tako je uvek. A opet vam ponavljam, nemojte se loziti da ce oni da dodju kod nas je NECE! Zar je toliko tesko razumeti da ce oni doci samo ako ih neko pozove, ali ovde NEMA KO da ih pozove tako da NECE doci. EDIT: Ovo je bilo upuceno Lake_Bodom-u. Pametno zboris ali nisi razumeo! Ne bi oni isli na Gardijane u Budimpestu nego u Bg kad bi dosli, a to demantuje tvoj drugi deo posta odnosno Gardijani ne dolaze! Quote
Telcontar Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Da se kladimo da od 5000 metalaca koje bi sad pitao jel bi isli na Guardiane da dodju u Begorad 4500 ne bi doslo... Iz razloga koje je gore naveo covek. Ovde je mozda Megadeth uspeo da jedva skrpi 2500ljudi...zar stvarno mislite da neki bend moze da skupi 5000? Videcete i kad dodje Helloween uostalom ( ako dodje ). Quote
Narsil Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Videcemo! Ne znam za BG. i za kretene koji ne bi otisli na koncert ali ja bi iso 100% i sigurno ne spadam u onih 4500! Quote
GolluM Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Pametno zboris ali nisi razumeo! Ne bi oni isli na Gardijane u Budimpestu nego u Bg kad bi dosli, a to demantuje tvoj drugi deo posta odnosno Gardijani ne dolaze! Aha ok, nisam razumeo da si mislio na Beograd. Dobro, u Beograd bi verovatno dosao mnogo veci procenat ljudi nego u Budimpestu, ali prica je i za BG slicna, samo malo ublazena. BTW, Skrati molim te malo potpis (u sirinu, lupi enter izmedju logoa bodoma i Hammerfalla), zbog njega se pojavljuje scroll dugme na topicu gde postujes pa mora malo da se vuce u desno da bi se procitao sadrzaj tvoj posta. No offence, i hvala @Telcontar, Taj neki zdrav razum. Edited November 1, 2005 by GolluM Quote
dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) sad se ljudi moji jos vise izbedacih......guardiani nikada nece doci kod nas.......a ziveo sam u nadi tako dugo...no nevermind we're all going to budapest, aren't we????Oni masni madjari bar znaju da organizuju koncerte....kakvi smo mi srbi ljudi...govna jedna... @ golum: super ti je broj postova 666 ja bih sada prestao da dolazim... Edited November 1, 2005 by belgarat Quote
Narsil Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 BTW, Skrati molim te malo potpis (u sirinu, lupi enter izmedju logoa bodoma i Hammerfalla), zbog njega se pojavljuje scroll dugme na topicu gde postujes pa mora malo da se vuce u desno da bi se procitao sadrzaj tvoj posta. No offence, i hvala Ma hocu i mene nervira! Quote
GolluM Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 @ golum: super ti je broj postova 666 ja bih sada prestao da dolazim... Haha, vise nije @Lake Bodom, Sad je super, thx Quote
WoI Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Pa pazi glavni problem kod koncerta velikih bendova jeste cena karte. Gledas svaki put kad odes do SKC-a na koncert kako neko ne moze da sakupi 150 din za kartu. A kako ces da sakupis tek jedno 1500 - 2000 din za bend kakav je BG. Oni sigurno nece dolaziti da ti odrze koncert za 500 din ili da nastupaju pred 1000 ljudi. Uostalom videcemo za Helloween. Ja iskreno cenim da helloween moze da napuni Halu Sportova mozda cak i vise. Ipak ce tu doci ljudi i iz nekih okolnih drzava i iz nase unutrasnjosti. Svakako da ako moze Helloween mogu i Guardiani. A sada je pitanje da li ce oni doci. To iskreno nema nikakve veze sa samim bendom nego sa nekim organizatorom iz nase drzave koji bi se prihvatio tog posve veoma rizicnog posla. Medjutim takvih malo ima. Sto se tice Helloweena. Ovo za koncert uopste ne mora da bude tacno. To samo stoji na sajtu benda. Ali da li se neko javio iz nase drzave i rekao: "da mi organizujemo njihov koncert". Naravno da nije. Tako da ovo moze da prodje kao i koncert Overkilla koji je isto tkao trebao da bude odrzan u Beogradu i o kome se nista nije culo osim sto se procitalo na njihovom sajtu. Quote
Narsil Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ako helloween ne dodje....bice opasno ! ja bi dao do 2000 za BG! Oni su mi jedan od omiljenih i dao bi pare da ih vidim mozda ih volem kao bodome i HF! Quote
dushmanin Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ma za bg bih dao 100 evra , ubio bih nekoga za te pare nije problem uopste.... Quote
KinSlayer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 (edited) Ja ne bih bas dao 100 evra, ali bih dao sigurno 3000 dindzi, mozda cak i malko vise, ali ne verujem da cu biti u prilici...neze oni dolaziti u nase krajeve... A za 100 evra mozes i da odes negde drugde da ih gledas... Edited November 5, 2005 by KinSlayer Quote
Narsil Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ja ne bih bas dao 100 evra, ali bih dao sigurno 3000 dindzi, mozda cak i malko vise, ali ne verujem da cu biti u prilici...neze oni dolaziti u nase krajeve... A za 100 evra mozes i da odes negde drugde da ih gledas... E sta sve mozes da radis za 100 evra... Quote
Telcontar Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Sto bi reko moj ortak, 100 eura... pa to ti je bar 4 pusenja... Quote
Narsil Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Neces mi veovati ali bas sam to pomislio! Quote
KinSlayer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Blind Guardian je Blind Guardian, ali 4 pusenja su 4 pusenja... Quote
voodoo_ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Kako gde... 'vamo kod železničke, to je jedno 40-80 pušenja, zavisi koliko ste gadljivi Quote
Telcontar Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Hahahha.. 4 ili 40, mislim da cu ipak pare dati za Guardiane... Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Hahahha.. 4 ili 40, mislim da cu ipak pare dati za Guardiane... Apsolutno! Ako trba potrudicu se da ispusim sam sebi ako treba! ALO BRE GUARDUIANE POREDITE SA PUSENJEM KOD ZELEZNICKE! MARSH Quote
Misantrophil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 pa sigurno ne bi hteo da mi neka ciganstura popusi pre bih hteo Guardiane Quote
Novaliis Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 pa sigurno ne bi hteo da mi neka ciganstura popusi pre bih hteo Guardiane Pa normalno.. Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Eto ima i normalnih ljudi..... Quote
Narsil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ja bih za sto evra otisao na gardijane , a tamo bi naso neku za pusenje! Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ja bih za sto evra otisao na gardijane , a tamo bi naso neku za pusenje! al si ocajan... Quote
Recommended Posts