Narsil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Pa tako bi ubio dve muve jednim udarcem... Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ufff....menjaj temu postaje gadno!!!!!!ustvari ajd da ti zgadim....zamisli ganfurku kojoj KATASTROFA bazdi iz usta i ima ono crno medju zubima a pljuvacka joj je polu slajm...i zamisli da ti ga duuudla...F U J znaci the bard's song will remain( iposle gancija) Quote
Narsil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ufff....menjaj temu postaje gadno!!!!!!ustvari ajd da ti zgadim....zamisli ganfurku kojoj KATASTROFA bazdi iz usta i ima ono crno medju zubima a pljuvacka joj je polu slajm...i zamisli da ti ga duuudla...F U J znaci the bard's song will remain( iposle gancija) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa menjaj temuuuuuu!!!!! Ziveli Gardijani..... Quote
voodoo_ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ufff....menjaj temu postaje gadno!!!!!!ustvari ajd da ti zgadim....zamisli ganfurku kojoj KATASTROFA bazdi iz usta i ima ono crno medju zubima a pljuvacka joj je polu slajm...i zamisli da ti ga duuudla...F U J E, šalili smo se, e... Quote
Jormund Elver Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Eh da hoce doci, to mi je omiljeni bend. Svejedno je koliko je ulaznica, jer zivim u Trebinju i nijedan koncert racunajuci sami put do Bg-a nije prosao bez 120 eura... Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Mora da imas neke veze sa Apocalipsom...? Quote
Jormund Elver Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Trebinje je mali grad, oko 40 000 stanovnika, metalaca ima oko 20, a boga mi i to tesko. Znam ih dobro, u srodstvu sam sa pjevacem. Quote
Narsil Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 bolje 20 nego da vas nema.... pevac je zakon, bili kod nas u kovinu na 202,kosa mu je legendarna... Quote
dushmanin Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 zanimljivo......koga briga za kosu...... Quote
chatjunkie Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Mole se posetioci da prestanu da sramote ovu temu!!! Hvala! Nisam videla nikakvih informacija za 2006. godinu, samo nailazim na nesto staro. Bice srece da zadju bar na nekih 600km odavde...... Quote
dushmanin Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 da li je bitno...meni ne bas...ja idem makar bubreg prodao...kad sam propustio onaj 2002 u budapest ovaj necu! Quote
Narsil Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 da li je bitno...meni ne bas...ja idem makar bubreg prodao...kad sam propustio onaj 2002 u budapest ovaj necu! ali ja hocu Quote
dushmanin Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Izvini zasto???to je tek iduce godine!!!! Quote
Narsil Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA onda idem Quote
FiShCaKe Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ma ja sam lepo napisala na njihovom forumu... Ako treba, izacji cju gola na scenu samo da oni dodju... Mada ipak, ne vidim kako bi ih to privuklo (kao shto mi je drug predochio kada je prochitao... ) Quote
Telcontar Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Privuklo bi publiku, tako da eto resenja... publika dodje plati da vidi tebe, i onda od tih para platimo guardiane. Quote
dushmanin Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 eeextra...nadamo se da imas i sta da ponudis....xexe guardiani here we come! Quote
GolluM Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 (edited) Da, vidis to je zanimljiva ideja. Imam i ja nekoliko ortakinja koje bi se rado skinule pred gomilom ljudi samo da gledaju Gardijane uzivo (a pritom i ne izgledaju TOLIKO loshe ), tako da bi imali nekoliko golih riba da ponudimo sto ce reci da bi skupili i vise nego dovoljno kinte da dovedemo BG Edited November 22, 2005 by GolluM Quote
Misantrophil Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 ma moramo nekako da ih dovedemo Quote
Aspectral Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Ma ja sam lepo napisala na njihovom forumu... Ako treba, izacji cju gola na scenu samo da oni dodju... Mada ipak, ne vidim kako bi ih to privuklo (kao shto mi je drug predochio kada je prochitao... ) Ma privuklo bi ih..uz jos par devojaka koje dovede GolluM. Quote
dushmanin Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Eto ljudi za sve se nadje resenje!!!!!!znaci, majice i gacice dole i eto nama guardiana....I was thinking for sooo long but the solution was very simple and nice.... Quote
Narsil Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 (edited) Ma ja sam lepo napisala na njihovom forumu... Ako treba, izacji cju gola na scenu samo da oni dodju... Mada ipak, ne vidim kako bi ih to privuklo Publiku bi privuklo!!! onako plakat:Blind Guardian taj i taj datum +specijalna gosca igra gola na stejdzu samo za vas! Edited November 22, 2005 by lake_bodom Quote
Recommended Posts