Fiery Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) The Steadfast Meni su Guardian omiljeni metal bend, ali mi se album Follow the Blind ne dopada i smatram da je prilicno los. So, bite me Edited August 22, 2004 by Fiery Quote
Kai Hansen Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Kada slusam FTB jedino title track neki put preskachem..a inace odlichna thrasherica Quote
Fiery Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Da, sto se DVD-a tice, nesto mi se ne juri, vec sam to video uzivo Quote
Fiery Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Kada slusam FTB jedino title track neki put preskachem..a inace odlichna thrasherica Ma da, ta pesma mi i ostavlja najgori utisak, koji se prenosi na ceo album. Ostalo nesto nisam ni preslusavao. Mada se ni po cemu i ne isticu ostale pesme (sem Valhalla-e, slagera ). Quote
Kai Hansen Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Nisi preslusao? e sad ce cika kai ukratko da prepirca ostatak Damned For All Time, Banish From sanctuary su jebitachno hevi pesme, a posebno brutalna je DFAT Hall of the king je klasicna guardian power pjesmica, nisam tolki fan nje doduse Fast To madness isto moze da se podvede pod neki prosek, speed... Beyond the ice je strasan instrumental koji nas uvodi u VALHALLA,..to znas A Don't Break the Circle mi je lichni favorit sa albuma i jebeno je dobra, a cuo sam je uzivo(na gigu iz tamo 1994e valjda(...i jebitachno dobra je uzivo..ne znam zasto je i danas ne izvode FTB til deth Quote
Fiery Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Jesam cuo, nisam preslusavao. Sve u svemu, slab album. Quote
Old Smuggler Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) moram ovde da se slozim sa kolegom Hansenom, sa tog albuma sve pesme su zakon sem Follow the blind ona je bash smor (eto loshe pesme ) jesu tu bili onako malo threshastiji ... tj. nisu jos izoblikovali onaj njihov pravi stil e al zaboravio si - Barbara Ann ownz ! najjacha pesma !! Edited August 22, 2004 by SoulForged Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Guardiani imaju vise albuma od CoB - imaju znaci vise pesama koje ubijaju. Quote
Nightwing Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Meni su Guardian omiljeni metal bend, ali mi se album Follow the Blind ne dopada i smatram da je prilicno los. Album baaas smara... Ipak Banish From Sanctuary i Valhalla su mi medju 10 omiljenih pesama BG... Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Meni je to super album Speed!!! Fast to Madness!!!!! Quote
Nightwing Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 A Don't Break the Circle mi je lichni favorit sa albuma i jebeno je dobra, Meni je to najgora pesma Guardiana.. Ponovi Don´t break the circle 11 puta..text krdza... Ipak je obrada pa je OK... SMART PANTS -Me Like It Quote
militant Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) NEMAJU losu pesmu (mozda su neke na pola puta da budu odlicne ali je takvih malo) (Skoro) uvek napune sve stadione, klubove itd. Nema lepse atmosfere od one koje prave Guardiani uzivo! FTB je sasvim dobar album, bio i ostao. To bi vise doslo kao neka speed/thrash/power klasika iz iste ere. Pa i izdat je 1989. Definitvno su veci band od Bodoma i Nightwisha. Jeste glupo o tome raspravljati ali je to cinjenica. A dokaz je ovaj DVD (kao i ostali nastupi). Iskreno mislim da nece napraviti neki sunovrat sa novim albumom, cak stavise ocekujem nesto odlicno (mada sigurno nece pomraciti slavu NITME).Ovo se odnosilo na grave-ov post (PS.stizu ti cd-ovi za dan-dva,sorry) Edited August 22, 2004 by Stribog Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Opet se ne slazem.Strava stvar.Malo mi dosadile Valhalla i Banish,pa mi je ta stvar izbila kao favorit sa albuma. Quote
Telcontar Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Nadam se da link radi... Nije nesto posebno, radjeno u paintu na brziunu u 5 ujutro ali.... it rocks... Quote
Hamsun Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Bolje da si izabrao "Follow the Blind" Quote
Ora Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Ne vidim koja je svrha raspravljati o tome koji bend je bolji/veci/nesto slicno. Kome se svidja, neka slusa, kome se ne svidja, neka cuti. Quote
SonataGirl Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Licno,volim njihove pesme... I,nema tog benda koji ima sve dobre pesme... Quote
dark earendil Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Licno,volim njihove pesme... I,nema tog benda koji ima sve dobre pesme... nije tacno.Bitlsi imaju sve dobre pesme a guardiani imaju mnogo dobrih pesama sto ce reci da su odlican bend! Quote
dark earendil Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 pa i nije im nesto omot Quote
Froiibaad Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Guardiani su toliko izvikani i popaljenici se loze na njih ali mogu da ih slusham Quote
dark earendil Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 ja ne znam zbog cega ljudi tako misle,guardiani imaju ne samo kvalitet vec i kvantitet a realno bez obzira na ostale power bendove,guardiani ce ja mislim jos dugo dugo vremena biti nesto najbolje na trzistu(barem stari albumi) sto se moze naci iz ove vrste metala! Quote
Nightwing Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Cime se oni bave ovih dana??? Snimaju li nesto???? Quote
dark earendil Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 ja stvarno ne znam.Trebalo bi ocekivati novi album posle ovog live-a! Quote
Telcontar Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Koliko ja znam, novi album se sprema... @ DE KAKo si dodjavola uspeo da pojedes KILOGRAM bureka... Quote
Recommended Posts