Guest Syrant Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ja imam kartu i od prošlog koncerta... A imam i neke karte iz 1998. godine... Quote
Turin Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 a jeste li sigurni da je pametno uzimati kartu cetiri i po meseca unapred? Quote
Guest Syrant Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 A ko kaže da sam ja uz'o kartu za ovaj 'cert? Pa nisam lud valjda....mesec dva pred konc' 'ajde, al 4 meseca ranije...pa to samo dileje rade...Zent ih radi...boje se, nestaće karata... Quote
Bata Trokrilni Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 A šta fali da se uzme karta odmah? Ako otkažu, lako ćeš vratiti. Uostalom, neću da budem ispaljen kao prošle godine - u junu nestalo karata i dok su u međuvremenu pustili još u prodaju, ja dao za W.A.S.P. i nisam imao za ovo. Sada ne propuštam koncert ni za živu glavu. Quote
RaVeN Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) A šta fali da se uzme karta odmah? Ako otkažu, lako ćeš vratiti. Uostalom, neću da budem ispaljen kao prošle godine - u junu nestalo karata ... isto sranje i mene zadesilo...sada uzeo kartu i mirno mogu da cekam koncert !! Edited March 1, 2007 by RaVeN Quote
Guest Syrant Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Šta mislite o akcionim figuricama članova Blind Guardian-a? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 A svrha istih je ?! Pre bih dao za bilo sta drugo pare nego za te gluposti(mislim na ploce ili cd-e ) . Quote
RNA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Како лепо исто размишљамо. Такве ствари су само за залуђенике који прате само један бенд и ништа друго, па све паре и дају за сва срања која тај бенд изда. Quote
Guest Syrant Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 ...па све паре и дају за сва срања која тај бенд изда. Pa i za sranja. :) :) Quote
Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ne bih da provociram druge članove, ali mislim da čak i te figurice vrede više od poslednjeg albuma. Quote
Guest Syrant Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ne bih da provociram druge članove, ali mislim da čak i te figurice vrede više od poslednjeg albuma. Pa sigurno bi više koštale od poslednjeg albuma, mislim od svih albuma bi bile skuplje... Još ako bi bile na varijantu barbike, ali u muškom obliku...uh...baš bi bile skupe. :):) Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ne bih da provociram druge članove, ali mislim da čak i te figurice vrede više od poslednjeg albuma. Definitvno nisi u pravu, iako ne volim poslednji album nikako! Nema mog Blind Guardiana odavno! Quote
Guest Syrant Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Lično, meni je napor da odslušam ceo ''twist'', jednostavno...nedostaje mu dosta toga, pa da se kaže ''uuuh ,ekstra album''...Nije dosadan ili slab album, ali ne drži pažnju...Singl ''fly'' je bolji meni od samog albuma... Quote
Guest Syrant Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ne bih se slozio sa tobom!!! Pa naravno da ne bi, ti si bata, i ja sam bata, a to ne ide. To bi bio homoseksualizam, a ja nisam u tom fazonu. Quote
RNA Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ne bih se slozio sa tobom!!! Ja vala bih... Kud nestade melodicni speed? Ovde samo neka pompeznost u prazno. Quote
Despot! Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 (edited) Pa sigurno bi više koštale od poslednjeg albuma, mislim od svih albuma bi bile skuplje... Još ako bi bile na varijantu barbike, ali u muškom obliku...uh...baš bi bile skupe. :):) Hansi Debeli Ken više bih voleo lutkicu Hansija poput Master Jode koga DR. Grave treba da mi donese Edited March 6, 2007 by +morgan+ Quote
RaVeN Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 više bih voleo lutkicu Hansija poput Master Jode koga DR. Grave treba da mi donese vibrator...ovo, ono :) Quote
Guest Syrant Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 (edited) vibrator...ovo, ono :) :):) GUARDIAN EXPLORER :):) ''Da Tarzančići ne zapeknu'' :):) Edited March 6, 2007 by Syrant Quote
Despot! Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 :):) GUARDIAN EXPLORER :):) ''Da Tarzančići ne zapeknu'' :):) manijak Quote
Recommended Posts