Angelystor Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 grobodanov post@ E bash bi voleo pazariti par komada..a sto ne sve, hehe...sve ove bonus trake vec imam na kompu, dakle sa te strane nista novo..ali takodje se nijedan ni nema na originala, tak da se nadam umerenim cenama A steta sto ovaj "Tokyo Tales" ne izdaju u potpunosti..ki Live in Uk, cc... Quote
RNA Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Pa solo je sastavni deo svake pesme zar ne? Ma jok, de bre. Taj album je najmelodičniji od svih, pa možda zbog toga može da se stekne takav utisak. Andre previše koristi harmonizer, pa veliki broj rifova na momente i liči na solaže na tom albumu. Možda si se previše navikao na zvuk sa prva tri albuma? Четири... И нисам, али гледам концерт и чудим се што крозу све песме са "Nightfall In Middle Earth" иде његово пискање и цијукање на гитари које, да се одмах разумемо, савршено одговара песмама. И нисам могао да верујем да сваки боговетни соло свира на ваху. grobodanov post@ E bash bi voleo pazariti par komada..a sto ne sve, hehe...sve ove bonus trake vec imam na kompu, dakle sa te strane nista novo..ali takodje se nijedan ni nema na originala, tak da se nadam umerenim cenama A steta sto ovaj "Tokyo Tales" ne izdaju u potpunosti..ki Live in Uk, cc... Знао сам да су због тога стара издања у Шпанији на распродаји. Quote
the black platt Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ukusi su različiti. Jača mi je Bright Eyes. Elem, evo šta vas iščekuje u Beogradu 22.jula, iz mojih veoma pouzdanih izvora, ovo je set-lista, sa rotirajućim/zamenljivim numerama: War Of Wrath Into The Storm Born In A Mourning Hall Nightfall The Script For My Requiem Fly Valhalla* Time Stands Still (At The Iron Hill) Skalds And Shadows (ili A Past and Future Secret-zavisi od mesta i datuma svirke) This Will Never End Welcome To Dying (ili Lost In The Twilight Hall-zavisi od mesta i datuma svirke) Ashes To Ashes (ili Another Stranger Me-zavisi od mesta i datuma svirke) And Then There Was Silence Imaginations From The Other Side The Bard's Song - In The Forest* Mirror Mirror Barbara Ann ( u zavisnosti koliko vremena imaju za svirku) *na nekim koncertima ove dve pesme su izbacivane sa set liste zbog produženog na-na-na na ...silence-u i sviranja Barbare Ann. Izbachio bi Born in a mourning hall a ubachio Journey Trough the dark i bolje Lost in the twilight hall nego Velcome to dying! Quote
Bata Trokrilni Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Lista je očajna. Da vratim kartu i ubijem se što nisam bio prošle godine. Quote
Tanya Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Loša lista? Pa šta bi ti da ti sviraju? Ovo je njihova standardna lista koliko ja vidim... Quote
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Prince ne bi bio Prince kad ne bi stalno lupao gluposti Quote
Tanya Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ah pa jebi ga, nisam ga nešto primetila do sad, pa rekoh ko to lupa takvo nešto Jedva čekam koncert! Mada kad bi Astral Doors ponovo došli sa njima, mislim da moje srce ne bi izdržalo Nils Quote
DragonHeart Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja sam se podjednako radovao Blind Guardian-u i Astral Doors-u. Quote
Tanya Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja se nadam da će Doorsi doći samostalno jednog lepog dana. Koje bi to rokanje bilo Pa znam, i ja sam na Doorsima skakala i pevala, pošto nisam čula nijedan live snimak baš mi je bio doživljaj do jaja Za Guardiane tačno znam kako će koja pesma zvučati, i solaže su uvek maltene iste, ali ovo je bilo... Od tad ih još više slušam... Quote
Elderane Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Jeble vas liste. Ko da je bitno sta ce da sviraju. Uffff, Frubi jel' imas informaciju donose li ova remasterizovana izdanja na prodaju mozda, da znam, da pocnem da skupljam kes? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Nemam pojma za remastere, pretpostavljam da ih je izdavac zajebao jer su raskinuli sa njima ugovor odavno, pa da se ovajdi dok moze :)hhhehe. Quote
RNA Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Па, издавачу остају права на албуме (питање је на које време и да ли је уопште орочено у уговору), мада се не сећам да је ЕМИ издавао ишта раније. Али, не верујем ни да је ишта рађено без пристанка бенда, јер како би онда могли да убаце оне демо песме као бонусе, кад оне припадају искључиво бенду? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 To vec ne znam. Ko zna sta se tu muti, jos kad su u pitanju izdavaci tipa EMI . Quote
Despot! Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Па, издавачу остају права на албуме (питање је на које време и да ли је уопште орочено у уговору), мада се не сећам да је ЕМИ издавао ишта раније. Али, не верујем ни да је ишта рађено без пристанка бенда, јер како би онда могли да убаце оне демо песме као бонусе, кад оне припадају искључиво бенду? Naravno, dogovreno je sa bendom, unazad nekoliko meseci, možda i više. Pa nije ovo i neka vest za nas, sećaš se od kako smo o ovome diskutovali par meseci unazad, možda i pola godine. kad sam hteo da kupim ona stara izdanja...tad sam već bio upozoren o mogućem objavljivanju re-masterizovanih albuma mada smo mislili da će to prilično kasnije izaći...možda tek krajem ove godine. Quote
Grobodan Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Uvek remasteri! Bolji zvuk, bonusi, buklet Quote
Angelystor Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Chak ni kada originalna izdanja ne mogu vise nigde da se kupe!! Quote
Elderane Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Jebi ga, ako su bolja od originalnih izdanja, onda se isplati. Quote
Apeiron Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Uvek remasteri! Bolji zvuk, bonusi, buklet Nikad remasteri! Zvuk - album koji je vrhunski zvucao jednom, vrhunski ce zvucati uvek. Bonusi - kome trebaju bonusi na npr. jednom Somewhere in Time? Nikakvi bonusi, to vise nije album. Buklet - originalni buklet jedino vredi, jer opisuje jedno vreme i jedan period benda, i to verovatno njihov najbolji (ako govorimo o kultnim albumima). Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Chak ni kada originalna izdanja ne mogu vise nigde da se kupe!! pa zato i jeste car imati orginalno izdanje ;)heheheh. Na egeju sve moze da se kupi . Quote
Grobodan Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 I da placam boga oca za komad plastike... Aha, evo me. Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Navedena lista se razlikuje od one na prošlom koncertu po tome što na njoj nema dve najbolje pesme - Bright Eyes i Mordred's Song. Bez njih ne vredi ići na koncert. Quote
Grobodan Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Hoces da kazes da njima samo te 2 pesme valjaju, pa bez njih ne treba biti na koncertu? Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Ima i drugih koje valjaju, ali da sviraju te dve, meni bi bilo sasvim svejedno kako će izgledati ostatak liste. Ovako mi je opet svejedno, jer kako god da naprave listu, bez ove dve pesme to neće biti pravi koncert. Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Ima i drugih koje valjaju, ali da sviraju te dve, meni bi bilo sasvim svejedno kako će izgledati ostatak liste. Ovako mi je opet svejedno, jer kako god da naprave listu, bez ove dve pesme to neće biti pravi koncert. Quote
Recommended Posts