kejd Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Prvo sto sam cuo od Guardiana je naravno The Bard's song In The Forest, sledece sto sam cuo je A Dark Passage, sledece Batalions Of Fear, njihov prvenac...posle toga...jedva cekam sad koncert Edited July 3, 2007 by kejd Quote
Vlladimir Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Da, da i ona priča kako si čuo za mene kao još jednog opseduntog BGuardianom. kad to beše 95-te? Mislim da je bilo leto '96, bem ga. Samo znam da sam dobio epitet da sam gori od tebe. Žasu! Quote
Despot! Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Mislim da je bilo leto '96, bem ga. Samo znam da sam dobio epitet da sam gori od tebe. Žasu! Save us! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Jbg. ja poceo da ih slusam 83.god cini mi se ... al tako bese(sad treba eldemar ili glavki da me dopune...) ? Quote
Despot! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Mislim da je bilo leto '96, bem ga. Samo znam da sam dobio epitet da sam gori od tebe. Žasu! No, vidi ti tamo nekih 7 klipova-spotova da spremimo za specijal. Može i neki bootleg, nema veze što snimak ili zvuk neće biti baš najbolji. Nek počne emisija kako gospoda igraju fudbal.... Quote
WoI Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 dobro htede covek da rekne 93 al se zajebo malo:) odoh ja sada da pzarim kartu za gardijane zivi bili Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Niko izgleda ne kapira moj smisao za humor.... znate ovde izgleda ima mnogo pametnih ljudi :)hahhahaha Quote
RNA Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Niko izgleda ne kapira moj smisao za humor.... А ти то имаш? Ма, дај... Quote
Vlladimir Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 dobro htede covek da rekne 93 al se zajebo malo:) odoh ja sada da pzarim kartu za gardijane zivi bili '93? M-daaaj, on je tada slušao Ivana Gavrilovića i 200 na sat, i palio upaljač uz Oči Boje Duge od DR.Iggy-ja. @ +feanor+ , vezano za taj specijal na metropolisu, evo reći ću, od 20 vidoje bootleg iz main kolekcije, iseckaću neke pesme, koje su neki ljudi samo sanjali, da je Blind Guardian i svirao uživo. Ti vidi za oficijalne klipove, a ja ću za live. Quote
RaVeN Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ej pazi...ali Dr. Iggy...hahaahahah!!! :) :) :) Quote
WoI Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 imam ja doktora iggya i duck - ljubavni napitak original na kaseti to ne bi ni za zivu glavu prodo ih neprocenjiva vrednost Quote
WoI Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 hm...javicu moram da razmislim.ovo je ipak duck i doktor iggy nego :rockdevil: :rockdevil: Quote
ZmYchE Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Eto u šta se pretvori kultna tema Blind Guardiana... tztztzt... gde će vam duša bre!!! Quote
Grobodan Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Uh sto me briga za Gardijan temu... Jedino ako Gospodar naredi, povuci cemo se u mracne ponore. Quote
kejd Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Eto u šta se pretvori kultna tema Blind Guardiana... tztztzt... gde će vam duša bre!!! Pre ili kasnije ovde se sve pretvori u nesto Quote
RNA Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Не, него у ништа (или ни у шта, али ова прва варијанта има више смисла). Quote
WoI Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Uh sto me briga za Gardijan temu... Jedino ako Gospodar naredi, povuci cemo se u mracne ponore. gospodar to nikad nece narediti Quote
kejd Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Bas tako, u nista, ima jos ljudi koji koriste Gramaticki izmotavizam a ona pravilna, ni u sta varijanta je bzvz. Quote
Bata Trokrilni Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Kao što već napisah, da je bio pametan, ne bi se ni ženio. Quote
Recommended Posts