APOHAKC Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Имам сјајну идеју. Оформимо две екипе, олд скул и ови што волео новије албуме, одемо на ливаду и - УДРИ, па ко јачи. Онда победници дођу пред бенд са званичним захтевом да се свира сет по њиховом укусу. Ако неће - УДРИ! Count me in BATAILLONS OF FEAR!!! Ala cemo da vas isprangijamo, a posle medjusobno da se prangijamo na Majesty, Batallions Of Fear, Banish From Sanctuary... Quote
Bata Trokrilni Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ja ne podržavam, jer ne bih mogao da odaberem stranu. Ne mogu da branim ni Batallions of Fear ni A Twyst in the Myth. Quote
Angelystor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Имам сјајну идеју. Оформимо две екипе, олд скул и ови што волео новије албуме, одемо на ливаду и - УДРИ, па ко јачи. Онда победници дођу пред бенд са званичним захтевом да се свира сет по њиховом укусу. Ако неће - УДРИ! Mighty cool idea :) al ima i nas koji voleom oba dela..pa skoro jednako Ja predvodim trecu ekipu Quote
Angelystor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 The power ov the trve warrior lies within his spirit, not his body...and we'll use tanks. Quote
APOHAKC Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 The power ov the trve warrior lies within his spirit, not his body...and we'll use tanks. ma... ima da vas isprangijamo ovi neutralni ce da donose osvezavajuce napitke, i previjaju rane pobedjenima Quote
Angelystor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Iskreno, samo se nadam da ce sada da nas zaobidju sa "And Then There Was Silence". Do jaja mi ta pesma ovako kuci kad je pustim, ali uzivo..too long, ne volim bash dugachke pesme live...osim ako nisu stvarno exxtra..a ATTWS mi nije toliko extra, i umesto nje mogu i 3 pesme da ubace druge...Putovanje kroz mrak npr Quote
Bata Trokrilni Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ima dve pesme sa trećeg i četvrtog albuma, koje neće svirati, a ja bih voleo da ih čujem: Traveler in Time i Theater of Pain. Quote
Angelystor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Jebo te Theatre. A Travelera mislim da sam video na nekoj skorashnjoj setlisti..prilicno siguran.. Quote
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ja hocu The Quest for Tanelorn Ma jebes, hocu bilo sta Quote
Angelystor Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 I + da dodje Kai da odradi solo a? heheheh Quote
Angelystor Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Valjda Rythm? Ja cenim da on radi solo bre na toj pesmi..though I could be wrong..mrzi me sad da trazim Quote
WoI Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ocu i ja Banish TiFrom Sanctuary, Goodbye My Friend, Lost In The Twilight Hall, Follow The Blind, Hall Of The King, Time What Is Time, Fast To Madness, Tommyknockers, Welcome To Dying, Somwehere Far Beyond...pa opet znam da nece biti nijedna od njih skoro...sad se opet zapitah zasto idem na ovo Quote
Angelystor Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Oh last night..and the night before Tata od pesme.. Ja 'ocu samo da uvece burem bar malo ladnije u nedelju..nista vise.. : ) Quote
kejd Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 U nedelju 42 stepena fak. Bila bi fora da bude koncert kao Tokyo tales ma vazi, iako su pesme keva na tom koncertu ali...guardian guardian guardian of the blind!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Jebo mater 42 ? Al ce da pocrkamo ... Quote
RNA Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 ВАљда ће да буде мало хладније увече, али не верујем да ће бити мање од 30. Quote
StarbreakeR Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ajde de, metalci smo...momci chvrsti Quote
qazwsxe Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 u EU se proglasava vanredno stanje kada je temp. iznad 37 stepeni... a kod nas... bice mrtvih Quote
RaVeN Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 ma nek bude 50 stepeni....hocu samo da unesem bure vode.....eto !! Quote
RaVeN Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Naravno !! :) Onako....stavim ga pored sebe...i samo umocim glavu....uh....pa onda kosom razbacam po svima !! hahahahhaha...... Quote
Recommended Posts