Bata Trokrilni Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ma bolje original CD!Ma bre gde da nosite crne majice na +40! @ RaVen - Zaboravio si novinare Zabluda je da je ljudima u crnim majicama veća vrućina od onih koji nose svetlije, jer ako si u crnom više se znojiš, a znoj ima rashladnu funkciju. Uostalom, to funkcioniše samo kad si izložen sunčevoj svetlosti, što na koncertu neće biti slučaj, jer će biti noć. Quote
RNA Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Принче, ти ниси много носио црне мајице у августу? Веруј ми, из 15-годишњег искуства, МНОГО је топлије! Quote
crusader84 Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ja moram da smršam, tako da ću crnu majicu... Quote
Tanya Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ja moram da smršam, tako da ću crnu majicu... Skinućeš sutra 2,3kg i bez majce Quote
crusader84 Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ne, na Maidenima sam bio faca, doš'o u Evergrey majici, kad tamo vidim ortaci za koje sam mislio da ni nemaju Maiden majice došli u istim, tako da sutra moram da se pozerišem u majici kupljenoj na prošlom koncertu! Quote
Kamaitachi Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Zabluda je da je ljudima u crnim majicama veća vrućina od onih koji nose svetlije, jer ako si u crnom više se znojiš, a znoj ima rashladnu funkciju. Uostalom, to funkcioniše samo kad si izložen sunčevoj svetlosti, što na koncertu neće biti slučaj, jer će biti noć. Ja moram da smršam, tako da ću crnu majicu... Ma ja sutra dolazim u havajci, a vi kako god hocete! Edited July 21, 2007 by Kamaitachi Quote
Eternal Warrior Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 ma doci cu u maiden majci,AMOLAD zakon valjda nikom nece smetati Sve ce se znati kad budemo poceli da peeeevamo I sutra kad vidimo ko je dobio glavobolju Quote
Bata Trokrilni Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ne znam, ali meni u crnim majicama nije ništa toplije nego u svetlijim. Noću to zaista nema efekta. Quote
RNA Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ноћу... О, геније, ко овде још разматра ноћу? Јебем ти човека... Quote
Kamaitachi Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ahhh preziveh...bilo je pakleno vruce, ali se isplatilo, definitivno se isplatilo! Quote
Vampirka Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Svaka im cast, koncert je bio fenomenalan!!! Cak mi ni vrucina nije smetala... Tako mi je drago sto ovo nisam propustila. Quote
WoI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 e vala i meni prvi put nisam otiso al sad mi je bas drago sto sam bio :rockdevil: jedino jos da su bili lost in the twilight hall i banish i da bude kompletan uzitak Quote
militant Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Prejeban koncert! Glasa vise nemam, kosa, gace, sorc, majca sve mokro ko da sam potopio u vodu. Ladno je neko od vas dolazio u martinkama, vojnim pantalonama i teksas jaknama...nisam verovao. Ne bih da poredim sa prvim, ali nije nista bolji bio prvi. Gardijani bogovi. Edited July 23, 2007 by Mensch 2.0 Quote
ZmYchE Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Da ne ostavljam svuda isto, odličan cert. Prvi bio nekako topliji, emocionalniji... Sve u svemu..uhu!!! Slike, video zapisi ... uskoro... Quote
qazwsxe Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 meni i nije nesto bilo vruce, duvao je onaj vetar i spasio nas malo... a ja isto videh jednog lika u teksas jakni Quote
Tanya Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Bilo mi je pakleno toplo, ali me nije sprečilo da pevam iz sveg glasa i skakućem kao idiot. Popila sam dovoljno tečnosti za 5 dana Quote
APOHAKC Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Prvo se oznojimo ko zivotinje dok dodjemo na koncert u onom mini busu, pa onda tamo vruce ko u paklu, sva srec da je dunuo onaj poveterac, ma bilo je do jaja Quote
WoI Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 nije bilo toliko vruce. vidjao sam i gore situacije al ne mogu da pezalim sto nije bio twilight hall Quote
RNA Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Popila sam dovoljno tečnosti za 5 dana Ја сам сљуштио два пива тамо, а кад сам дошао кући 2 литра Кока-коле и литар воде приде. Quote
Kamaitachi Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ja i dalje ne cujem dobro na levo uvo ! Nego...kad dolaze opet ???? Quote
APOHAKC Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ја сам сљуштио два пива тамо, а кад сам дошао кући 2 литра Кока-коле и литар воде приде. JA sam kupio litru vode posle koncerta, popio gutljaj a ostalo prolio po sebi kolko sam bio znojav i smrdljiv Quote
Angelystor Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ja ovoliko vode/technosti popijem za 3-4 dana..sada popih za 12ak sati... a koliko je bio dobar koncert? Kao ljute punjene paprike sa sirom Ko zna zna.. Quote
militant Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 E da, to sa vodom. I ja nosio neku flasu sa vodom, i kad su medvedi iz obezbedjenja (gde je jedan od njih, koliki je, fenomen) rekli da ne moze ja sve ono polio po sebi. Niko me nije pretresao. Da se ponovi - Koncert je bio jebacina u tri cina! Quote
Recommended Posts