Red Viper Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Tacno,ja sam samo izneo svoje misljenje i savetovao da ne gubis vreme sa svakakvim glupostima (opet moje misljenje) Quote
furija Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 da li bi nesto propustila mozes da saznas samo ako odslusas sve je to individualno Tačno i to! Ali je tačno i to da je gubljenje vremena što Red Viper kaže. Zanimaju me direktno bendovi i njihovi projekti najdalje, a ta trtljanja okolo ne baš. Quote
rhapsoad Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 ok ja podrzavam to da svako iznese svoje misljenje pogotovu kada je pogresno kao vasa misljenja, da moze covek na vreme da vam pomogne, da vas izvede na pravi put Quote
Red Viper Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Toliko dugo cekani mesija se konacno pojavio,pokazi mi pravi put!! Izvini,nemas potrebe da me izvodis na pravi put,sto se tice Guardiana nikad se ne izgubim (Bardovi me cuvaju) Quote
rhapsoad Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 rekao bih da si lost in the twilight hall, ali tu sam ja pa mozes da follow-ises the blind-a Quote
Red Viper Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Pa da me blind man odvede u theatre of pain,ne hvala... Ja cu ipak ostati in the forest of valhalla,sa mojim Guardian majesty! Quote
Vresište Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Provalio sam da svaki put kad slusham Punishment Divine na putu na posao stignem 15 minuta ranije.... Quote
Lansol Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Znam da je pogresna tema al jbg samo ljudi sa ove teme mogu da mi pomognu fali mi basista za tibute najboljem bendu na svetu za vise informacija pogledajte na temi potraznja muzicara jer mi je muka da samnom sviraju ljudi koju ni neznaju ko su guardiani i ne postuju njihov posao. A sviraju samo zato sto imaju jebini instrument Quote
Totamealand Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Provalio sam da svaki put kad slusham Punishment Divine na putu na posao stignem 15 minuta ranije.... Moraću da pokušam da to primenim. Quote
Moody Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Jel ima neke novosti! Ja sam chuo da Blind Guardian organizuju u Julu 2009 koncert koji bi trebao da bude proglashen za najveci koncert na svetu! Veci od Vudstuka! Throne Of The Metal ili tako neshto.... Gostuju svi poznatiji metal muzichari a Guardiani su headlineri! Sas sve Kaiem! Tj pitajte Elderana i Frubija posto Terra Nostra i Legacy imaju veze s tim..Toliko smem da kazem! Nisam ni ovo trebao al jbga... Sve us vemu do kraja 2008 znace se sve! A kazacu josh jedno: Peter Jackson, Christopher Tolkien i Hansi! Quote
furija Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 I opet jedan od tvojih blef postova Quote
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Jel ima neke novosti! Ja sam chuo da Blind Guardian organizuju u Julu 2009 koncert koji bi trebao da bude proglashen za najveci koncert na svetu! Veci od Vudstuka! Throne Of The Metal ili tako neshto.... Gostuju svi poznatiji metal muzichari a Guardiani su headlineri! Sas sve Kaiem! Tj pitajte Elderana i Frubija posto Terra Nostra i Legacy imaju veze s tim..Toliko smem da kazem! Nisam ni ovo trebao al jbga... Sve us vemu do kraja 2008 znace se sve! A kazacu josh jedno: Peter Jackson, Christopher Tolkien i Hansi! Brate jel ti to ozbiljno ? Quote
Elderane Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Samim tim sto treba da naprave najveci koncert na svijetu, naravno da je zajebancija Quote
_powerslave_ Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Al mora se priznati da nije losha ideja u svakom sluchaju... Quote
furija Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Normalno da nije, a i ovaj Elderane ismijava, k'o da oni to ne mogu Quote
Bata Trokrilni Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 To nije koncert, već festival. Ja sam odavno čuo za tu njihovu nameru. Što da ne, ako je Ozzy Osbourne mogao da napravi Ozzfest, što ne bi Guardiani napravili svoj festival. Quote
ZmYchE Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Polako...ima vremena za sve... Sumnjam da će se tako nešto napraviti IAKO ONI TO REALNO MOGU...ali sa našima... O.o čisto sumnjam... Jel ima neko novosti o albumu 2008? Quote
mikki270 Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 To nije koncert, već festival. Ja sam odavno čuo za tu njihovu nameru. Što da ne, ako je Ozzy Osbourne mogao da napravi Ozzfest, što ne bi Guardiani napravili svoj festival. Jer nisu napravili dobru pesmu ili album od Nightfall, a OZZY je ziva legenda! Quote
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Choveche shta to reche majke ti ? Quote
Moody Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Elderane nisi morao da mi upropastih igru! Nema veze ideja je do jaja a posebno onaj deo sa Kritoferom Tolkinom, Piter Dzeksonom i Hansijem! Quote
_powerslave_ Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Jes dobra ideja, i bilo bi dobro da se jednog dana neshto slichno i odrzi... Quote
Moody Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 E ozb jel zna neko neshto o Lord Of The Rings albumu?? Bilo bi do jaja kada bi Gardijani napravili kao Mejdeni turneju Somwhere Back In Time i da sviraju sve shto je bilo pre Najtfola! Zavrshno sa Adrsajdom! Ovakva set lista otprilike: 1.Inquisition 2.Banished From Sanctuary 3.Welcome To Dying 4.Script For My Requiem 5.Past And Future Secret 6.Journey Through The Dark 7.Traveler In Time 8.Bright Eyes 9.Quest For Tanelorn 10.Godbye My Freind 11.Valhalla 12.Majesty ------------- 13.Imaginations From The Otherside 14.Lord Of The Rings 15.Lost In The Twilight Hall ----------------------------- 16.The Last Candle 17.Mordred's Song 18.And The Story End Quote
_powerslave_ Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Chovek izostavio si najbolju pesmu Somewhere Far Beyond... Quote
Recommended Posts