Jump to content

Blind Guardian

Recommended Posts

S druge strane ima manjih bendova za koje ne mogu da kažem da imaju loš album. HammerFall i Primal Fear su takvi. Axel Rudi Pell skoro da nema nijednu lošu pesmu. BG mi je među prvih 20 omiljenih bendova, što znači u vrhu.

Meni su top 1 uz Kanibale i smatram da nemaju losh album.Poslednji mi je extra, iako se nekima ne svidja, ali dobro, to je pomalo i opsesija bendom, ali jbg, kada je neshto dobro-onda je dobro.

S druge strane ima manjih bendova za koje ne mogu da kažem da imaju loš album. HammerFall i Primal Fear su takvi. Axel Rudi Pell skoro da nema nijednu lošu pesmu. BG mi je među prvih 20 omiljenih bendova, što znači u vrhu.

Prijatelje... Hammerfall je u konstantnom kreativnom skenju od ''renegade'' pa na ovamo...hearts on fire je takva ljigavstina da me ne cudi sto se jos nije zavrtela na mtv laguni i slicnim glupostima.

Prima Fear recimo, ''Nuclear Fire'' ima dobrih pesama, ali im je definitivno najslabiji album.

Meni su top 1 uz Kanibale i smatram da nemaju losh album.Poslednji mi je extra, iako se nekima ne svidja, ali dobro, to je pomalo i opsesija bendom, ali jbg, kada je neshto dobro-onda je dobro.

Ja Blind Guardian slušam od '90-godine, fan sam okoreli, i iako su mi omiljeni bend, imam sve na originalima itd. itd. da ne računam gomile bootleg-a, demosa, pre-produkcija snimaka...nisam opsednut sastavom, ali mi je porazavajuce da po prvi put ne mogu ceo album odjednom da preslusam, sto je slucaj sa Myth albumom. vise mi se svidjaju demo snimci poslednjeg albuma, nego sam album. Secam se da sam gutao, prosto gutao u jednom dahu muziku sa svih albuma do anato. a onda izadje ''fly'' primim se, pomislim ''yes!'', a onda izdadje album, sa kojeg jedva izdvojim 3-4 pesme da su ekstra dok se slusajuci ostale grizem za usnu i pitam se sta je ovo...onda izdadje uzasni ep-singl ''asm'' koji nudi osrednju obradu mamas & papas hita, na koju svi reaguju kao najbolja obrada guardiana ikad!-kad bi se zezali.

u redu, ovo je licno misljenje, ali meni je poslednji album krs, jer sam odrastao sa njihovom muzikom i ovo mi je malo nelogican naslednik prethodnog albuma, ali ok, ako ste klinac i imate 15-16 godina, i uzmete prvo ovaj album, i svidi vam se, dici cete dupe da potrazite i ranija izdanja, i onda cete uvideti sta je blind guardian, i onda kad rezimrate sve sakupljeno, videcete koji je album zaista najjaci. kraj price.

Iron Maiden ima loshe pesme pa i albume ? a ne ...

O tome smo hiljadu puta pričali na temi o Maidenima i pravili liste najslabijih pesama.

@Vlladimir, svaka čast za dugo slušanje Guardiana, ali za HammerFall ne mogu da se složim da su u opadanju od Renegade, jer mi je Chapter V omiljeni album. Za Primal Fear takođe ne mogu da se složim, jer mi je Nuclear Fire na drugom mestu, posle Black Sun.

Ma ti pojma nemaš o BG-u, ova rečenica je sve rekla <_< <_< <_< Jedna od važnijih osobina koju BG krasi je upravo ta što nisu kao ostali bendovi.

Ni King Diamond nije kao ostali bendovi, ni Iron Maiden, ni Therion, ni Queensryche, ni Alice Cooper, ni Nightwish, ni Cradle of Filth, ni System of a Down, ni Savatage, ni Riblja čorba...

Pa, da ga jebem.Svako ima neki jedinstven bend...Meni je to BG i to je to.

@Vlladimir Svaka tebi chast a to shto Gardijane slushash toliko dugo, ja sam pocheo sa Somwhere-om, a opet mi je novi album dobar.Ali, to je samo moje mishljenje.

Ni King Diamond nije kao ostali bendovi, ni Iron Maiden, ni Therion, ni Queensryche, ni Alice Cooper, ni Nightwish, ni Cradle of Filth, ni System of a Down, ni Savatage, ni Riblja čorba...

Ne znam šta si htio da kažeš time? :) :) :) Ironija, šta a? :)

Edited by furija