Bata Trokrilni Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 S druge strane ima manjih bendova za koje ne mogu da kažem da imaju loš album. HammerFall i Primal Fear su takvi. Axel Rudi Pell skoro da nema nijednu lošu pesmu. BG mi je među prvih 20 omiljenih bendova, što znači u vrhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Kao shto vec napisah Guardiani nemaju loshu pesmu, a kamoli album... Ја последњи албум никако, али никако не могу да сварим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Iron Maiden ima loshe pesme pa i albume ? a ne ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 S druge strane ima manjih bendova za koje ne mogu da kažem da imaju loš album. HammerFall i Primal Fear su takvi. Axel Rudi Pell skoro da nema nijednu lošu pesmu. BG mi je među prvih 20 omiljenih bendova, što znači u vrhu. Meni su top 1 uz Kanibale i smatram da nemaju losh album.Poslednji mi je extra, iako se nekima ne svidja, ali dobro, to je pomalo i opsesija bendom, ali jbg, kada je neshto dobro-onda je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 S druge strane ima manjih bendova za koje ne mogu da kažem da imaju loš album. HammerFall i Primal Fear su takvi. Axel Rudi Pell skoro da nema nijednu lošu pesmu. BG mi je među prvih 20 omiljenih bendova, što znači u vrhu. Prijatelje... Hammerfall je u konstantnom kreativnom skenju od ''renegade'' pa na ovamo...hearts on fire je takva ljigavstina da me ne cudi sto se jos nije zavrtela na mtv laguni i slicnim glupostima. Prima Fear recimo, ''Nuclear Fire'' ima dobrih pesama, ali im je definitivno najslabiji album. Meni su top 1 uz Kanibale i smatram da nemaju losh album.Poslednji mi je extra, iako se nekima ne svidja, ali dobro, to je pomalo i opsesija bendom, ali jbg, kada je neshto dobro-onda je dobro. Ja Blind Guardian slušam od '90-godine, fan sam okoreli, i iako su mi omiljeni bend, imam sve na originalima itd. itd. da ne računam gomile bootleg-a, demosa, pre-produkcija snimaka...nisam opsednut sastavom, ali mi je porazavajuce da po prvi put ne mogu ceo album odjednom da preslusam, sto je slucaj sa Myth albumom. vise mi se svidjaju demo snimci poslednjeg albuma, nego sam album. Secam se da sam gutao, prosto gutao u jednom dahu muziku sa svih albuma do anato. a onda izadje ''fly'' primim se, pomislim ''yes!'', a onda izdadje album, sa kojeg jedva izdvojim 3-4 pesme da su ekstra dok se slusajuci ostale grizem za usnu i pitam se sta je ovo...onda izdadje uzasni ep-singl ''asm'' koji nudi osrednju obradu mamas & papas hita, na koju svi reaguju kao najbolja obrada guardiana ikad!-kad bi se zezali. u redu, ovo je licno misljenje, ali meni je poslednji album krs, jer sam odrastao sa njihovom muzikom i ovo mi je malo nelogican naslednik prethodnog albuma, ali ok, ako ste klinac i imate 15-16 godina, i uzmete prvo ovaj album, i svidi vam se, dici cete dupe da potrazite i ranija izdanja, i onda cete uvideti sta je blind guardian, i onda kad rezimrate sve sakupljeno, videcete koji je album zaista najjaci. kraj price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Iron Maiden ima loshe pesme pa i albume ? a ne ... O tome smo hiljadu puta pričali na temi o Maidenima i pravili liste najslabijih pesama. @Vlladimir, svaka čast za dugo slušanje Guardiana, ali za HammerFall ne mogu da se složim da su u opadanju od Renegade, jer mi je Chapter V omiljeni album. Za Primal Fear takođe ne mogu da se složim, jer mi je Nuclear Fire na drugom mestu, posle Black Sun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) A Guardian-i su bend kao i svaki drugi. Ma ti pojma nemaš o BG-u, ova rečenica je sve rekla <_< Jedna od važnijih osobina koju BG krasi je upravo ta što nisu kao ostali bendovi. Edited January 6, 2008 by furija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ja mislila da su nama posljednji put svirali Majesty kad ono nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ne čujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ma ti pojma nemaš o BG-u, ova rečenica je sve rekla <_< Jedna od važnijih osobina koju BG krasi je upravo ta što nisu kao ostali bendovi. Ni King Diamond nije kao ostali bendovi, ni Iron Maiden, ni Therion, ni Queensryche, ni Alice Cooper, ni Nightwish, ni Cradle of Filth, ni System of a Down, ni Savatage, ni Riblja čorba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ni King Diamond nije kao ostali bendovi, ni Iron Maiden, ni Therion, ni Queensryche, ni Alice Cooper, ni Nightwish, ni Cradle of Filth, ni System of a Down, ni Savatage, ni Riblja čorba... Slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 E jbg. sad... po vama ispade da su svi jedinstveni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Pa, da ga jebem.Svako ima neki jedinstven bend...Meni je to BG i to je to. @Vlladimir Svaka tebi chast a to shto Gardijane slushash toliko dugo, ja sam pocheo sa Somwhere-om, a opet mi je novi album dobar.Ali, to je samo moje mishljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Ni King Diamond nije kao ostali bendovi, ni Iron Maiden, ni Therion, ni Queensryche, ni Alice Cooper, ni Nightwish, ni Cradle of Filth, ni System of a Down, ni Savatage, ni Riblja čorba... Ne znam šta si htio da kažeš time? :) Ironija, šta a? Edited January 7, 2008 by furija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Nije ironija, već sam nabrojao nekoliko bendova koji su jedinstveni u stilu i ne liče ni na koga, jedino ima bendova koji liče na njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 E ja sam danas slušao "Twist" ... pa meni je cool (ovim ne želim da pokrenem raspravu tipa "ma loš je, bolji je bio ...") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Jbg poceo si... Jace je od mene. Nije los ali je najlosiji koji Guardiani imaju, po meni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Nije ironija, već sam nabrojao nekoliko bendova koji su jedinstveni u stilu i ne liče ni na koga, jedino ima bendova koji liče na njih. Ma dobro, smara me ovo, ne razumijemo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Pa, jbt, rasprava je monotona, ``Twist je super``, ``E,bash nije!`` A,u kurac vishe, dajte neke svezhe stvari.Npr.ko vam je bolji bubnjar? Koji je najbolji `cert Gardijana shto ste gledali? Hocje li docji ponovo? itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Frederik je bolji :) Prvi koncert u Beogradu najbolji i doći će ponovo :) Edited January 10, 2008 by furija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Meni je Thomen bolji, al` dobro, a mislio sam ne koncerte uopshteno, ne samo kod nas, i drugi je bio bolji.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Normalno da je Thomen bolji :) Ma meni bolji prvi samo jer sam ih tad prvi put vidjela i jer su mi se tad osjećaji malo zbrkali od sreće Inače meni oba koncerta odlična i jako draga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 `ocje to...xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts