tidzana Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Twist ima neku svoju pricu, koliko god se ona nastavljala na njihov prethodni rad (TWITM je donekle logican nastavak A Night At The Opera), ima i dosta novih elemenata...pa pretpostavljam da je to ono sto je ljudima teze da svare.... Dok im nije otisao Stauch nisam ni pomislila kako promena bubnjera moze da utice na zvuk benda, a TTITM kao da je nekako meksi... (pri tom ne mislim losiji). Zna li neko mozda da li su ikad svirali Battalions Of Fear na turnejama u americi?? Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 cini mi se da su uzivo jako neuvjerljivi, i to mi bas smeta, posebno jer su mi u Top 5 bendova ikada. Uh ne bih se bash slozio, Gardijani uzivo kidaju a to smo imali prilike da vidimo oba puta kad su bili kod nas. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Meni su u TOP 3 definitivno!!! Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 I meni su trenutno u top 3. Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Uh ne bih se bash slozio, Gardijani uzivo kidaju a to smo imali prilike da vidimo oba puta kad su bili kod nas. Jebi ga, ja mislim da ne kidaju uzivo... Nije to bas kako valja. Quote
furija Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 (edited) Uh ne bih se bash slozio, Gardijani uzivo kidaju a to smo imali prilike da vidimo oba puta kad su bili kod nas. I meni su baš uvjerljivi, ne znam, jedini bend na kojem sam ja bila da je napravio takvu atmosferu da mogu stajati k'o drvene marije a da svojom muzikom prodrmaju publiku, strašna muzika za uživo. Zato mi nakon ta dva koncerta potvrđeno stoje kao moj bend broj jedan. Edited January 17, 2008 by furija Quote
enclave Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Uzivo su OK nista vise ni manje... Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Sta znam, ja sam imao mozda prevelika ocekivanja, jer ih bas mnogo gotivim. A ovako, Kamelot koncert mi je bio mnogo bolji, iskreniji. Da ne pricam o Gamma Ray/Helloween varijanti. Quote
rhapsoad Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 sta znam meni su prvi koncert guardiana i koncert kamelot podjednako dobri na oba mi je bilo fenomenalno, mada je na kamelotu bilo manje ljudi Quote
Narsil Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Na Kamelotu nisam bio, chuo sam iz prve ruke da je bilo jebanje keve, da je bilo 4 bisa, ali Gardijani su sotavili srce na bini, tako da...Nema tu puno filozofoije! Quote
delay Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 A vidim,ti u slobodno vreme filozofoiras.I kenjas po forumuma. Quote
Lansol Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 lol.... reci za guardiane da ne kidaju live je isto ko reci da su npr maideni nepoznat bend thats fucking blasphemous Dude ..... fucking blasphemous Quote
StarbreakeR Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Drugi Gardijan je ubedljivo bio koncert sa najvise emocija u Srbiji ikada(Nisam gledao Savatage, al verujem da je i tamo to bio slucaj)...nema te scenografije, efekata ili bilo cega sto moze da nadjebe te emocije koje su Gardijani probudili i ispoljili! Quote
_powerslave_ Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Mislim da je ipak prvi koncert bio sa vishe emocija... Quote
Narsil Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 A vidim,ti u slobodno vreme filozofoiras.I kenjas po forumuma. Ako nemash shta pametno da kazhesh-nemoj da troshish rechi uzalud. Quote
lithium Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 nja, bila sam na prvom koncertu...i bio je fenomenalan!! samo je falio Majesty xD... ...koji su svirali na drugom na kome ne bejah jer me je MRZELO da idem....-,- Quote
furija Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 ne bejah jer me je MRZELO da idem....-,- Stvarno šteta :no: Quote
lithium Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 uf, znammm...;( nemojte josh i vi pls.... imala sam kartu i dala sam je drugu....iste veceri sam zazalila... Quote
Lansol Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Uuuh i ja bi zazalio .... Ja ne mogu jos da se odlucim koji mi je bio bolji Prvi je imao vise emocija zato sto je bio prvi Drugi je tehnicki bio bolji .... samo sto je bilo jebeno vruce mislio sam da cu da umrem .... al bilo je vredno And i have pics with them Quote
lithium Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 sad mi namerno sedite na dushu sa time kako je bilo savrsheno... :D Quote
_powerslave_ Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 (edited) Na koncertu jeste bilo savrsheno, i zaista je glupo to shto te je kako kazesh MRZELO da idesh na cert. E zbog takvih je bilo skoro duplo manje ljudi... Edited January 26, 2008 by power slave Quote
enclave Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Pa ono nekim ljudima je jednostavno dosta, vecina njih razmisljaju VIDEO SAM IH JEDNOM I STA SAD ili pak NEMAM KESA....Ja sam pozajmio pare za taj koncert iako nisam neki brutal-fan benda ali nekako sam znao da ce Majesty da sviraju i morao sam da odem. Quote
lithium Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 glupo,da ali ako uzmesh u obzir da mi treba 230km do BG-a, plus dva dana, to i nije tako glupo. Quote
Recommended Posts