Despot! Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 hansi gostuje u nekoliko pesama novog ayreona i fino zvuci meni je prvi je bio bolji jer sam bio u masi, a na drugom u poslednjem redu a mozda ima veze i to sto mi je prvi bio i prvi veci koncert u zivotu(mislim na veci bend) da gostuje i na jednoj pesmi na debi albumu dreamtone's Neverland-a. Odlična pesma Quote
Narsil Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ja sam bila na prvom, al sam imala live ukljuchenje sa drugog xD xD Quote
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 I ja se nadao za 'A past and future secrets'... Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Uh to ne odsvirashe ni na jednom certu, valjda ce je odsvirati treci put kad budu dolazili hehe. Quote
enclave Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ta pesma je mozda najjaca pesma koju Blind Guardian-i imaju a pored toga koju sam ja cuo uopste. Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Hm ta shta znam, meni je recimo jacha Lord Of The Rings i Harvest Of Sorrow ako cemo o baladama. Quote
enclave Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Lord of the ring je ono otkud znam ok ali ima neku tra la la pricu za mene, dok mi je Apafs mama. Quote
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ma ok, mislim ispade sad da ja ne volim APAFS pesma je keva ko shto kazete....ali ipak gospodar je gospodar. Quote
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Meni je i Skalds And Shadows super pesma.... Quote
enclave Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Pa bolje je od Ghost of the sun sigurno.... Nije makar emo. :) Quote
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Pa bolje je od Ghost of the sun sigurno.... Nije makar emo. Jeste bolja od GOTS, ali sta da se radi..... Quote
enclave Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jeste bolja od GOTS, ali sta da se radi..... Salim se malo, dobar je ceo album koji imas na avataru. Quote
The Riddler Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 I Sadly sings destiny je mnogo lepa pesma... Quote
Angelystor Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Thomen Stauch (drums; ex-BLIND GUARDIAN, SAVAGE CIRCUS), David DeFeis (vocals; VIRGIN STEELE) and Axel Ritt (guitar; DOMAIN) have joined forces in a new, as-yet-unnamed band. The group's musical direction will be "a combination of their musical backgrounds [to] give the fans exactly what they expect," according to a statement released to BLABBERMOUTH.NET. The band has already commenced the songwriting process for its debut album, which "will be an extraordinary fusion of power, speed, epic and symphonic metal elements." Ovo stavih ovde poshto niko zivi ne prati VS temu, pricham vazda sam sa sobom. Anyway, bice zanimljivo za chuti...nadam se. Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ovo stavih ovde poshto niko zivi ne prati VS temu, pricham vazda sam sa sobom. Anyway, bice zanimljivo za chuti...nadam se. Немој само молим те да постанеш шизофрен. Quote
Angelystor Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ma do skora je bilo zajebano, ali sad smo izlecheni. Quote
.... Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Neko rece ko kad smo iz istog benda, eeeeeeeeee.... Quote
Narsil Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Dobio sam TITM-oriDJinal, limited, digi pack...i mogu vam recji da izgleda JEBACHKIIIIII!!!! Za'valjujem se LadyCorspe na tom predivnom poklonu i to pred Kamelot....umro sam.xD Quote
Tanya Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Uh, ocem ja takvo zence da mi kupuje predivne poklone Quote
Tanya Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ma samo nek ste mi vi srecni, naci ce se i za mene neki sponzor Quote
Narsil Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Eh, sponzor, ja sam njoj kupio COB tako da smo happy oboje.xD Al' to nije tema. Na disku ima BG player.xD Quote
Grob Bez Dna Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Neko rece ko kad smo iz istog benda, eeeeeeeeee.... slikao sam se i ja s nim, ali ona KUCKA sto nas je slikala stavila prst na ono sranje i sve ispalo mutno!aaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts