Tanya Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Eh, sponzor, ja sam njoj kupio COB tako da smo happy oboje.xD Al' to nije tema. ljubav Na disku ima BG player.xD me wanna Quote
furija Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Dobio sam TITM-oriDJinal, limited, digi pack...i mogu vam recji da izgleda JEBACHKIIIIII!!!! Za'valjujem se LadyCorspe na tom predivnom poklonu i to pred Kamelot....umro sam.xD Odličan zaista, ja ga kupih na prvom koncertu. Quote
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 TITM je odlican album...ali nekako...Gardijani i ta zika su mi malko nespojivi...then again,i mojih nekoliko licnosti su nespojive,ali opet,eto ih... Quote
furija Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Pa pazi, tako ti je sa svakim njihovim albumom. Primjetićeš da se razlikuje svaki od svakog, i da su fanovi isto ovako kao mi danas govorili u smislu "ovo nije Guardian", "muzika drugačija",... itd. I sa ovog stanovišta mi govorimo "sve je Guardian, samo ne zadnji album" (posebno zaboravih pretposljednji, jer on je zbilja drugačiji). Ja sam prezadovoljna njihovim dosadašnjim radom, Guardian-i su mi i dalje bend broj 1, upravo zbog toga što su svaki put drugačiji, i što svaki put znaju strpat priče i to spojit sa muzikom, ali baš spojit, znaju ubost brzinu muzike sa određenim tekstom, zbilja rijetkost i plus što mi jednostavno odgovaraju i kao muzičari, i tekstopisci, stilom, i tim nekim odnosom prema muzici, a da ne govorim o koncertima. Hansi je tako statičan na sceni a muzika tako puna energije, neke Hansijeve moći nad publikom iako te on ni sa čim ne poziva na skakanje... Stoji a mi ko tigrovi u kavezima, dok se neki muzičari ubiše, ne pjesmom-nego skakanjem, maltene moljakanjem da se pokreneš. Koja muzika, koja energija, to treba doživjet'. Quote
Tanya Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Uh, najezih se kada sam procitala ovo o Hansiju. Istinu zboris Obozavam kad kazes ono sto ja o nekom bendu/muzicaru mislim Quote
_powerslave_ Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Pa pazi, tako ti je sa svakim njihovim albumom. Primjetićeš da se razlikuje svaki od svakog, i da su fanovi isto ovako kao mi danas govorili u smislu "ovo nije Guardian", "muzika drugačija",... itd. I sa ovog stanovišta mi govorimo "sve je Guardian, samo ne zadnji album" (posebno zaboravih pretposljednji, jer on je zbilja drugačiji). Ja sam prezadovoljna njihovim dosadašnjim radom, Guardian-i su mi i dalje bend broj 1, upravo zbog toga što su svaki put drugačiji, i što svaki put znaju strpat priče i to spojit sa muzikom, ali baš spojit, znaju ubost brzinu muzike sa određenim tekstom, zbilja rijetkost i plus što mi jednostavno odgovaraju i kao muzičari, i tekstopisci, stilom, i tim nekim odnosom prema muzici, a da ne govorim o koncertima. Hansi je tako statičan na sceni a muzika tako puna energije, neke Hansijeve moći nad publikom iako te on ni sa čim ne poziva na skakanje... Stoji a mi ko tigrovi u kavezima, dok se neki muzičari ubiše, ne pjesmom-nego skakanjem, maltene moljakanjem da se pokreneš. Koja muzika, koja energija, to treba doživjet'. Slazem se...meni su Gardijani inache bend broj 2 na listi omiljenih bendova. Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Meni su negde između 12. i 14. mesta, kad se o metal bendovima radi. Quote
Grob Bez Dna Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Slazem se...meni su Gardijani inache bend broj 2 na listi omiljenih bendova. i meni Quote
furija Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Uh, najezih se kada sam procitala ovo o Hansiju. Istinu zboris Obozavam kad kazes ono sto ja o nekom bendu/muzicaru mislim Zadovoljstvo mi je Slazem se...meni su Gardijani inache bend broj 2 na listi omiljenih bendova. Lijepo Quote
Lansol Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ovako... Pozz svima Evo jos neka novost iz Blind Guardian sveta ... DAkle dragi ljubitelji ovog benda ako vas interesuej kako nasi guardiani trenutno zvuce iako se EP za sacred jos nije poajvio evo iznenadjenja http://www.gametrailers.com/player/33309.html?type=SD ov je trailer za sacred2 u cijoj pozadini se cuje sta ?... da pogodili ste nova pesma guardiana Uzivajte .... C ya in a while .... Quote
Lansol Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) Hehe Ja samo obavljam svoju duznost Edited May 2, 2008 by Lansol Quote
Vlladimir Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ovako... Pozz svima Evo jos neka novost iz Blind Guardian sveta ... DAkle dragi ljubitelji ovog benda ako vas interesuej kako nasi guardiani trenutno zvuce iako se EP za sacred jos nije poajvio evo iznenadjenja http://www.gametrailers.com/player/33309.html?type=SD ov je trailer za sacred2 u cijoj pozadini se cuje sta ?... da pogodili ste nova pesma guardiana Uzivajte .... C ya in a while .... Malo zastarela informacija, ali dobro...lepo sto obavestavas raju. Quote
Lansol Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Pa jbg mora neko mogo si i ti But its all cool Quote
_powerslave_ Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Klasichan Blind Guardian...ti ljudi ne znaju shta znachi napraviti loshu pesmu... Quote
enclave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Nadam se da ce sledece godine doci ako ne Castle ili Legacy, negde u komsluk da se gledaju. Obavezno. Quote
Moody Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Nova pesma je u nekom Twist In The Myth stilu, shto mi se mnogo manje svidja od starijih! Ako nastave da prave takve pesme mislim da ce polako da pochnu da opadaju... Quote
Moody Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pesma je do jaja!! Ali kada chujem Nightfall In Middle Earth i ovo.... Quote
StarbreakeR Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pesma je super, bas je zarazna i bas ima neki soundtrack shmeck...svidja mi se... Quote
_powerslave_ Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pesma je do jaja!! Ali kada chujem Nightfall In Middle Earth i ovo.... Glupo je porediti njihove albume i pesme, svi njihovi albumi se po stilu dosta razlikuju, i ne vidim razlog shto bi ponovo pravili Nightfall 2... Quote
Moody Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ma super je pesma, nego ja kenjam! Ali vokal je stvarno u stilu Twist In The Myth! Bilo kako pesma je do jaja!! This world is sacreeeed! Quote
Lansol Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Pa brate njegov glas se konstantno menjao tokom citavog postajanja benda pa je sad doso do tog nekog stila ... al ono jeste malo twistovski al je do jaja a i godine cine svoje culi ste ako ste bili na koncertu da i starije pesme peva malo malkice meksim glasom ... menja se covek Hansi je bog njemu je sve dozvoljeno Quote
Recommended Posts