Narsil Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Pesma je do jaja, a ja ne vidim shta je tu loshe ako je "twistovski" ??? Quote
Lansol Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Pa nista sto se mene tice ja volim taj album ... jako je zahtevan al jbg razumem da se nekima ne svidja jer je drugaciji svako ima svoje misljenje i sto neko rece da ce ako ovako nastave izgubiti sluisaoce ... pa samim tim ce dobiti i nove ... a od novih ce slozicete se imati mnogo koristi jer ce star fan kupiti novi album dok ce novi ako je fan hteti da kupi sve stare ... i tako Quote
Moody Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Nemam bre ja nishta protiv pesme iz igrici, niti protiv Twist In The Myth albuma!! Samo sam napomenuo da je vokal nekako drugachiji na Twistu a da vecina ljudi najvishe voli onak vokal kakav smo chuli na nIghtfallu! Inache Twist je jedan od njihovih najboljih albuma po meni! Btw kad ce vishe taj Lord Of The Rings? Quote
Ni! Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Pjesma nije losha, melodija je zarazna... Ali, iskreno, ne svidja mi se ni upola koliko njihovi radovi prije Twista. Quote
_powerslave_ Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Btw kad ce vishe taj Lord Of The Rings? To i mene zanima... Quote
Sandman Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Kada Tolkin napishe novu knjigu. Chek jer taj projekat beshe nema veze ni sa Blind Guardianom a bogami ni sa metalom? Quote
Sandman Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Hm sad negde prochitah da ce taj orkestralni projekat ipak izaci pod imenom Blind Guardiana. No nebitno,bice zanimljivo chuti to. Quote
_powerslave_ Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Pa pretpostavljam da ce izaci pod imenom BG, ali muzika nece imati nikakve veze sa onim shto su do sad radili. Quote
Mita Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 IJU sad gledah neke klipove sa tuba i onako prisetih se koncerta jaaaaao kako je bilo do jaja ocu ponovo cert Quote
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Mene ni dva koncerta Guardiana ne bi mogla da uteše posle otkazivanja Castle i Judasa... Quote
Mita Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Guardiani su tate judasima. Edited July 3, 2008 by Mita Quote
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 To teško može da bude, ali svejedno, Guardiani će još raditi i videću ih još koji put, Judase neću nikad, ako nisam sada. Quote
_powerslave_ Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 guardiani su tate judasima. Uh kakva izjava. Pazi Gardijani jesu tate, i mnogo mi znache jer su mi medju omiljenim bendovima, tj. u samom vrhu, ali reci da su "tate" Judasima je...pa najblaze recheno glupost. Nemoj me pogreshno razumeti i misliti da ja drzim neko predavanje ali jednostavno nisi upravu....Po ovome goci mogu zakljuchiti da nisi slushao album Painkiller a da ne prichamo tek o Defendersu ili Screamingu... Quote
Vlladimir Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Kao veliki fan guardiana, i vezano za Judase, guardiani imaju manje albuma od priesta, ali su u većoj meri kvalitetniji od 80% njihovih izdanja. da ne govorim gluposti, primer je da su aranžmani guardiana, višeslojniji, solaže kompleksnije, imaq mnogo više harmonije nego kod judasa. pobornik sam da je obrada-obrada,original-original, ali obrada judasovog ''beyond the realms of death'' u izvedbi guardiana je zakon, i pet puta je jača od originala, a još ako se uzme u obzir kako su guardiani istretirali solazu u svojoj verziji... e sad, to ''tate'', smešno je, jer guardiani sviraju drugačiju muziku,i imaju svoj pristup koji malo koji bend moze da kopira, te i ne čudi što je tribute iz 2003.godine kršina, i što ih retko ko obradjuje. ako je i jedan bend tezak za obradu to je Blind Guardian. ovo ne govorim zato što sam bwaaa fan i to, nego realno. slušao sam obrade nekih bendova i sve su šitina. Turneja i koncerti, svi ćemo se načekati do 2010 kad izadje novi album, na kojem već rade pomalo koliko ja znam. Orkestralni projekat, pominjao sam pre, ima će samo par izvedbi i to na lokalnom nivou. @power slave Painkiller je ok album,ali ništa preterano. Slušao sam ga, i imam ga, ali kad ga uporediš sa ''somewhere far beyond'' ili ''imaginations...'', nema šanse da je bolji, pa ne znam koliko god judase nazivali bogovima metala. Quote
_powerslave_ Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Mogao bih ja s tobom da krenem u jednu duzu raspravu, al nema leba od toga, te kao ogroman fan oba benda bi bilo glupo da branim jedne i da pljujem druge ne bih li neshto dokazivao i sl. Quote
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Za mene bi bilo besmisleno da ulazim u raspravu povodom toga da išta na svetu može da priđe Painkiller-u. To je kult nad kultovima. Što se Guardiana tiče, njihov kult je IFTOS, tim pre što je nastao u 1995. godini, tj. u crne dane za metal. Quote
Jelles Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 guardiani su tate judasima.Ko je koga obrađivao? Guardiani Judase ili obrnuto? Mislim na stvar ''Beyond The Realms of Death'' sjajna obrada btw! Quote
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ipak to meni u originalu bolje zvuči. Quote
Grob Bez Dna Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Uh kakva izjava. Pazi Gardijani jesu tate, i mnogo mi znache jer su mi medju omiljenim bendovima, tj. u samom vrhu, ali reci da su "tate" Judasima je...pa najblaze recheno glupost. Nemoj me pogreshno razumeti i misliti da ja drzim neko predavanje ali jednostavno nisi upravu....Po ovome goci mogu zakljuchiti da nisi slushao album Painkiller a da ne prichamo tek o Defendersu ili Screamingu... e, jbg, nisam ocekivao od tebe da nasednes. btw, bar sam malo uveo neku raspravu. Edited July 3, 2008 by Amon-Ra Quote
Mita Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Milose ubi se Hteo sam ovaj smajli() ne znam sta mi bi i evo sad dva puta editovo da bi napisao post lepo Edited July 3, 2008 by Mita Quote
Recommended Posts