_powerslave_ Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) to je zato sto nisi gledao unleashed uzivo Kakav bre Goci crni Unleashed...mislim ok ukusi su razlichiti, al shto se mene tiche ima preko 100 bendova koji ce pre da mi probude emocije nego oni... Edited September 14, 2008 by power slave Quote
Sandman Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 to je zato sto nisi gledao unleashed uzivo Ja kad se setim njihovog nastupa,probude mi se uspomene o vratobolji. Quote
Grob Bez Dna Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 i grlobolji. moj ortak zaplakao, meni malo falilo.ok, offtopic. Quote
vegeta Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 http://www.last.fm/group/Blind+Guardian+Srbija pridruzite se Quote
vegeta Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 odlican cover, lik ima neverovatan glas! sta mislite? Quote
KazimKazim Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Cover je krs (mozda mi se i cini zbog loseg zvuka) Quote
vudun Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Blind Guardian ima prekrasne sevdalinke. kada to kažem, mislim na album ''The Forgotten Tales.'' Quote
KazimKazim Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 A na tom albumu su i Surfin' USA i Barbara Ann, znaci kvlt Quote
vegeta Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 zvuk jeste los, a cover je odlican Quote
KazimKazim Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 zvuk jeste los, a cover je odlican Kako ti kazes, sefe Quote
Теша Тешановић Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 blind guardian je jedini power metal bend koji slusam zato sto poseduju neku dubinu koji ostali bendovi nemaju Quote
VoivodBG Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 (edited) 'ladno su skalds and shadows pesmu ubacili u In The Name Of The King, Uwe Boll-ovu filmsku interpretaciju Dungeon Siege igre. Edited September 26, 2008 by VoivodBG Quote
vegeta Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 (edited) Blind Guardian recently participated in the soundtrack for the In the Name of the King: a Dungeon Siege Tale fantasy movie, which came out in 2008. Soundtrack German power metal band Blind Guardian recorded the movie's main theme, Skalds and Shadows. British band Threshold contributed the song "Pilot in the Sky of Dreams" from their album Dead Reckoning to the film's soundtrack. Wolfgang Herold was executive soundtrack producer. film je krs igra je keva Edited September 26, 2008 by vegeta Quote
vegeta Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 (edited) jeste znali da su gardijani bili u spaniji 2008-09-13 Spain Barcelona 2008-09-12 Spain Guadalajara 2008-06-21 Spain Bilbao ja sam mislio da ove godine nece nigde gostovati evo i set liste prvog certa iz Bilbao-a: War Of Wrath Into The Storm Born In A Mourning Hall Nightfall The Script For My Requiem Fly Valhalla Bright Eyes Time Stands Still (At The Iron Hill) Lord Of The Rings Imaginations From The Other Side The Bard's Song Mirror Mirror standardna set lista nista posebno... a evo i iz Barselone: War of Wrath Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall The Script for my Requiem Fly Valhalla Bright eyes Time Stands Still Otherland I'm Alive Lord of the rings This will Never End And then there was Silence --- Imaginations From the Other Side The bard's song Majesty Mirror Mirror nemogu da verujem da su svirali Majesty znaci ipak nisu napustili tu pesmu odlicna set lista! Edited September 26, 2008 by vegeta Quote
KazimKazim Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Sve sa prvog albuma je zakon..ubedljivo njihov najbolji Quote
Mita Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Sve sa prvog albuma je zakon..ubedljivo njihov najbolji i ja sam imao tako misljenje jedno vreme pa mi onda postao Imaginations jbg ne mogu da odredim kod Guardiana naj album Quote
vegeta Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 prva dva albuma su savrsena na svoj nacin Quote
Mita Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 prva dva albuma su savrsena na svoj nacin svaki Quote
vudun Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 i ja sam imao tako misljenje jedno vreme pa mi onda postao Imaginations jbg ne mogu da odredim kod Guardiana naj album Šta ne možeš? Pa lepo si rek'o: Imaginations From The Other Side. prva dva albuma su savrsena na svoj nacin Možda se pripadnice nežnijeg pola sa foruma pritajeno draže, svaki put kad ti ugledaju avatar ... al' meni je iskreno loše, muka, povraća mi se. premišljam se da li da te stavim na ignore listu. Quote
Mita Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 pa pazi sve je to diskutabilno jer svako ima drugaciji ukus Quote
Guest YaMa Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Možda se pripadnice nežnijeg pola sa foruma pritajeno draže, svaki put kad ti ugledaju avatar ... al' meni je iskreno loše, muka, povraća mi se. premišljam se da li da te stavim na ignore listu. Mене, на пример, његов аватар не тера да се полно дражим и надражујем. Али слажем се да му је одвратан. pa pazi sve je to diskutabilno jer svako ima drugaciji ukus Сто људи сто ћуди. Mени је тако 'A Night In The Opera' number one. Quote
Bata Trokrilni Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 blind guardian je jedini power metal bend koji slusam zato sto poseduju neku dubinu koji ostali bendovi nemaju Imaju, ali zato i nisu tipični power metal. Quote
vegeta Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Imaju, ali zato i nisu tipični power metal. nisu tipicni zato sto su najbolji Вуду Соло МЕ@ ucini mi uslugu i stavi me na ignore. Quote
Despot! Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 guardian snimio spot (zapravo trejler) za pesmu sacred tj. ujedno i za igricu. zanimljivo izgleda Quote
Recommended Posts