vegeta Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) slazem se nova pesma je zakon Edited October 4, 2008 by vegeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 nema onako rokanja duple to mi nedostaje ali sve u svemu pesma je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Nova pesma je skroz kul, al ne znam chemu tolko odushevljenje...traje jedva celih 3 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Pa da,nije u maniru njihovih najboljih pesama,nadam se da im ovo nije najbolja pesma na albumu. No sasvim je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Што се мене тиче, могу да праве шта хоће сад. Ја се држим старе проверене класике. Немате појма како је лепо слушати "Tales From The Twilight World" на винилу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Imam skoro sve zivo od Guardiana i pre-guardian perioda sto se moze imati, ali poslednji album nisam ni pet puta zavrteo u playeru. singl sam dugo vrteo jer je ''fly'' poslednja pesma za koju moze covek da kaze da poseduje sve kvalitete pravog blind guardian-a, ovo sve ostalo je za mene, nasilno pravljenje nekog novog fazona koji im uopste ne lezi.ep ''stranger'' je tipičan rip off nuclear blasta koji ne treba komentarisati kao ni virginove remastere. battalions i fear su upropašćeni ''novom produkcijom'' nazovi. demo snimci su trebali biti izdati kao poseban disk uz prvi album, a da se na follow stave demosi iz follow perioda,pa i look behind mirror koja je kasnije postala lost in the twilight hall. ovo sto su radili za sacred mi je onako,aj sto su radili pesmu,ali ono blentavljenje u oklopima...da se ne bih nervirao njihovim naprasnim i sadasnjim infantilnim budalasanjima, uvek pustim stari tales ili imaginations i nightfall, i kažem ''da to je dobri stari blind guardian'', i slušam ih dok mi se lula ne zagasi (a to traje). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) I meni se uopste ne svidja novi Blind Guardian..jos na Operi su poceli pomalo da zakazuju Da se razumemo, nije strasno lose, ali naspram starih albuma ovo je suvise prazno.. Edited October 6, 2008 by Hvit Varg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ne znam o cemu vi to pricate kakvih tri minuta da traje??? pesma traje preko 6 minuta evo dokaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 da se ne bih nervirao njihovim naprasnim i sadasnjim infantilnim budalasanjima, uvek pustim stari tales ili imaginations i nightfall, i kažem ''da to je dobri stari blind guardian'', i slušam ih dok mi se lula ne zagasi (a to traje). О томе причам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 potpisujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Nightfall je njihov najbolji album, i nece ga nikada nadmasiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Ovaj Sacred je ocigledno resi da marketinshka kampanja se proshiri na metla fanove. Osim sto je Blind Guardian odradio pesm za njih , imaju dogovor sa Nuclear Blastom da na svim turnejama na koji idu Kataklysm stavljaju reklamu za Sacred 2. XD Sad me interesuje da li je mozda Blind Guardian na Nuclear Blastu? Edited October 7, 2008 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 aj dajte mi preporuku za nešto od njih.svi ih hvale nešto,ja to i nesećam se da sam ikad slušo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Ja sam prvo cuo ''Nightfall..'' album, i taj mi je najbolji, inspirisan Silmarillionom, valjda.. dosta melodican. Dobri su i albumi pre njega, a ovi kasniji mi se ne svidjaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 šta je sirmalion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 šta je sirmalion? Tolkinova knjiga, opisuje stvaranje i borbu Melkora, desavanja pre gospodara Prstenova, nisam citao, ali cuo sam da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 a viš nikad nisam ćito u celosti tog Tolkina.više sam volo barkera i kinga.to volem i sada. tolkin mi je po nekim segmentima što sam vidjo,piše ko gej.svi se kao vole,druze,tipićni birtanski homoseksualni sindrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 a viš nikad nisam ćito u celosti tog Tolkina.više sam volo barkera i kinga.to volem i sada. tolkin mi je po nekim segmentima što sam vidjo,piše ko gej.svi se kao vole,druze,tipićni birtanski homoseksualni sindrom. Da, oni hobiti su posebno gay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Meni je najomiljeniji i najbolji album Tales From The Twilight World . Ali naravno i Imaginations from the Other Side i Nightfall in Middle-Earth su odlichni. Ta tri albuma su najbolja sto je BG uradio svi ostali su tu negde okej ili bahs bahs osrednji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Meni su najbolji od pocetka pa zakljucno sa "Nightfallom". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 kod mene nema svi albumi sto oni naprave su VRHUNSKI tako da nemojte lupati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Nisu svi vrhunski, ovaj poslednji je smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ne brate samo malo odstupa od ostalih jbg a sve u svemu nije los album jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) ok je nova pesma..zarazan refren..bolja mi je od vecine s Twista.. ali nije to to bez duplih pedala.. Edited October 7, 2008 by The Jester Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 jbg, mlo odstp al nje ls, ajd nk t bde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts