Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imaginations ima najviše vrhunskih pesama. Oni što hvale Nightfall, verovatno to čine i na osnovu tekstova, u koje se ja baš i nisam udubljivao, a mogu da kažem da je muzički taj album ipak iza Imaginations.

Posted

Meni su melodije na Nightfall-u jako lepe, strukture pesama, refreni..sve je jako lepo. Ali to je prvi album koji sam cuo od njih, pa mi je mozda zato i najbolji.

Posted

Bilo je to pre 2 godine, kad sam prvi put cuo Blind Guardian-a. Slusao sam jedan mp3 DVD koji mi je drug narezao i slucajno naletio na Tales from the Twilight World. Sta mogu da kazem? Vec na Lost in a Twilight Hall, Blind Guardian je bio moj novi omiljeni bend.

Sada imam na mp3 sve BG stvari koji ima na netu: albumi, singlovi, demo pesme... Ali nije to to. Hocu da imam sve to na original i zanima me dal moze da se nadje negde u Srbiji. Najvise me zanimaju DVD Imaginations Through the Looking Glass i Live album.

Posted

ja imam imaginations kopije origiginal dvda znaci sve isto kao na originalu samo nema omota... mada i omoti mogu da se odrade kao i stampa na disku... sto se tice diskova mislim da moze da se nadju originali kod nas

Posted
I have thought

That this will never end...

Stihovi koji su mi danas doshli u glavu par minuta pred kraj predavanja iz matematike3 :) :) Nije mi se to desilo josh od srednje i tadashnjih "duuuuugih" chasova..

Inache, nova pesma, OK..nishta special, dobar pochetak, ali refren dosadan u pm.