Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa da samo sto nashi 'metalci' slusaju Maiden, Panteru, Metallicu i ne daj boze Megadeth, Slayer i / ili Judas... ako si zensko onda Nightwish.. pomenesh neki drugi bend i reakcija je 'prosek', 'sranje', 'dosadno' .. naravno takvih nema bash na ovoj temi ali kao kapirate ponetu...

Guardiani na MORu u Ceshkoj pa ko hoce... :D

Posted

"Trebalo je da veceras bude iznenadjenje, ali evo i ovako vam mogu reci da se radi o bendu koji je imao najbolji koncert u nasoj zemlji na celoj evro turneji , da nam je taj koncert povecao kredibilitet kod fanova i managera sirom sveta , i bila je najbolja atmosfera koju sam ja video u skc-u Wink . Ne smem nista oficijalno da objavim da ne bi urekao nesto....."

gardiani?

Posted
bend koji album los ne moze da napravi,naravno da ce povecati bazu fanova

:da:

Pa da samo sto nashi 'metalci' slusaju Maiden, Panteru, Metallicu i ne daj boze Megadeth, Slayer i / ili Judas... ako si zensko onda Nightwish.. pomenesh neki drugi bend i reakcija je 'prosek', 'sranje', 'dosadno' .. naravno takvih nema bash na ovoj temi ali kao kapirate ponetu...

E ako Judase slushaju nashi "metalci" shto ih onda otkazashe?

Posted
"Trebalo je da veceras bude iznenadjenje, ali evo i ovako vam mogu reci da se radi o bendu koji je imao najbolji koncert u nasoj zemlji na celoj evro turneji , da nam je taj koncert povecao kredibilitet kod fanova i managera sirom sveta , i bila je najbolja atmosfera koju sam ja video u skc-u Wink . Ne smem nista oficijalno da objavim da ne bi urekao nesto....."

gardiani?

skoro pa sam 100% sigurna :D

Posted

Guardiani na MORu u Ceshkoj pa ko hoce... :D

Očigledno više slušaju Guardiane nego Judas, s obzirom na prodaju karata na koncertima, a ja sam muško i slušam Nightwish. I među 10 omiljenih bendova su mi, a Guardiani među 15.

Posted
E ako Judase slushaju nashi "metalci" shto ih onda otkazashe?

Zbog Tiptonove bolesti?

A u suštini i ne slušaju ih ovde nešto puno,ja znam osim mene još u vrh glave dvoje-troje ljudi koji ih slušaju.

Sacred ne mogu da izbacim iz glave nikako ali nikako

Meni nije ni ušla u glavu.

Zanimljiv refren ali pesme je malko dosadna.

Posted
Nije valjda da verujesh u tu prichu?

I da i ne,jer otkud ja stvarno mogu da znam šta se desilo,i da li je stvarno bila toliko loša prodaja.

Napisah to čisto kao mogućnost da se to desilo.

U suštini ono što je Mita rekao. :)

Posted
Mogu ja da ti garantujem iz prve ruke da je prica tacna.

I ja. i vise mi je svejedno ko u to vjeruje. A isto tako mogu da potvrdim da jer po prodaji prvi Gardijan zajebao Judase, sto nije razlog otkazivanja Judasa, jer da jeste desio bi se bar 2-3 dana ranije, a ne bi ko glupani najgori postavili binu i pustili ljude da dodju u beograd, troseci nepotrebno za vozne karte. Izvinjavam se za spam, ovo je ionako tema o Gardijanima.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

sta mislite da li ce svirati Skalds and Sedovs (najbolja sa novog albuma :rockdevil:) sad kada budu dolazili kod nas?

realno i Past i Future Sikret bi bilo do jaja kad bi svirali :rockdevil:

Posted
Ne može to da se poredi, ipak. Guardiani su ovde stalni gosti, možeš da ih gledaš kad hoćeš, a i sviraće još dugo.

Jedini stalni gost ove je Soulfly. Blind Guardian je bio samo dva puta i to nije dovoljno. ;)

Posted

pa ako ne dodju ove godine ja cu da padnem u depresiju, nego srcom hammerfall ce malo da osvezi power metal dogadjanja ove godine al vise ne mogu da cekam... Guardijani!!!!!! Dolazite vise!!!!!!!! :evil: