Telcontar Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Pa da samo sto nashi 'metalci' slusaju Maiden, Panteru, Metallicu i ne daj boze Megadeth, Slayer i / ili Judas... ako si zensko onda Nightwish.. pomenesh neki drugi bend i reakcija je 'prosek', 'sranje', 'dosadno' .. naravno takvih nema bash na ovoj temi ali kao kapirate ponetu... Guardiani na MORu u Ceshkoj pa ko hoce... Quote
vegeta Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 "Trebalo je da veceras bude iznenadjenje, ali evo i ovako vam mogu reci da se radi o bendu koji je imao najbolji koncert u nasoj zemlji na celoj evro turneji , da nam je taj koncert povecao kredibilitet kod fanova i managera sirom sveta , i bila je najbolja atmosfera koju sam ja video u skc-u Wink . Ne smem nista oficijalno da objavim da ne bi urekao nesto....." gardiani? Quote
_powerslave_ Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 bend koji album los ne moze da napravi,naravno da ce povecati bazu fanova Pa da samo sto nashi 'metalci' slusaju Maiden, Panteru, Metallicu i ne daj boze Megadeth, Slayer i / ili Judas... ako si zensko onda Nightwish.. pomenesh neki drugi bend i reakcija je 'prosek', 'sranje', 'dosadno' .. naravno takvih nema bash na ovoj temi ali kao kapirate ponetu... E ako Judase slushaju nashi "metalci" shto ih onda otkazashe? Quote
angel84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 "Trebalo je da veceras bude iznenadjenje, ali evo i ovako vam mogu reci da se radi o bendu koji je imao najbolji koncert u nasoj zemlji na celoj evro turneji , da nam je taj koncert povecao kredibilitet kod fanova i managera sirom sveta , i bila je najbolja atmosfera koju sam ja video u skc-u Wink . Ne smem nista oficijalno da objavim da ne bi urekao nesto....." gardiani? skoro pa sam 100% sigurna Quote
Mita Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Sacred ne mogu da izbacim iz glave nikako ali nikako Quote
Bata Trokrilni Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Pa da samo sto nashi 'metalci' slusaju Maiden, Panteru, Metallicu i ne daj boze Megadeth, Slayer i / ili Judas... ako si zensko onda Nightwish.. pomenesh neki drugi bend i reakcija je 'prosek', 'sranje', 'dosadno' .. naravno takvih nema bash na ovoj temi ali kao kapirate ponetu... Guardiani na MORu u Ceshkoj pa ko hoce... Očigledno više slušaju Guardiane nego Judas, s obzirom na prodaju karata na koncertima, a ja sam muško i slušam Nightwish. I među 10 omiljenih bendova su mi, a Guardiani među 15. Quote
Mita Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 sacu da uploadujem neke snimke sa drugog certa Quote
Sandman Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 E ako Judase slushaju nashi "metalci" shto ih onda otkazashe? Zbog Tiptonove bolesti? A u suštini i ne slušaju ih ovde nešto puno,ja znam osim mene još u vrh glave dvoje-troje ljudi koji ih slušaju. Sacred ne mogu da izbacim iz glave nikako ali nikako Meni nije ni ušla u glavu. Zanimljiv refren ali pesme je malko dosadna. Quote
Mita Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) zajebi ne mogu da uploadujem ima 47 mb ali teo sam majesty da uploadujem celu Edited December 7, 2008 by Mita Quote
_powerslave_ Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Zbog Tiptonove bolesti? Nije valjda da verujesh u tu prichu? Quote
Sandman Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Nije valjda da verujesh u tu prichu? I da i ne,jer otkud ja stvarno mogu da znam šta se desilo,i da li je stvarno bila toliko loša prodaja. Napisah to čisto kao mogućnost da se to desilo. U suštini ono što je Mita rekao. Quote
Telcontar Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Nije valjda da verujesh u tu prichu? Mogu ja da ti garantujem iz prve ruke da je prica tacna. Quote
Elderane Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Mogu ja da ti garantujem iz prve ruke da je prica tacna. I ja. i vise mi je svejedno ko u to vjeruje. A isto tako mogu da potvrdim da jer po prodaji prvi Gardijan zajebao Judase, sto nije razlog otkazivanja Judasa, jer da jeste desio bi se bar 2-3 dana ranije, a ne bi ko glupani najgori postavili binu i pustili ljude da dodju u beograd, troseci nepotrebno za vozne karte. Izvinjavam se za spam, ovo je ionako tema o Gardijanima. Quote
Bata Trokrilni Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Ne može to da se poredi, ipak. Guardiani su ovde stalni gosti, možeš da ih gledaš kad hoćeš, a i sviraće još dugo. Quote
Mr.Hate Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Na prodaju original diskovi benda Blind Guardian,informacije na linku iz mog potpisa. Quote
Mita Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 sta mislite da li ce svirati Skalds and Sedovs (najbolja sa novog albuma ) sad kada budu dolazili kod nas? realno i Past i Future Sikret bi bilo do jaja kad bi svirali Quote
enclave Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ne može to da se poredi, ipak. Guardiani su ovde stalni gosti, možeš da ih gledaš kad hoćeš, a i sviraće još dugo. Jedini stalni gost ove je Soulfly. Blind Guardian je bio samo dva puta i to nije dovoljno. Quote
Mita Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 nadajmo se da ce biti stalni gosti u pravu si nije dovoljno dva puta Quote
vegeta Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pa kad ce vise da dodju, proslo je god ipo dana Quote
\\Warlock Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 pa ako ne dodju ove godine ja cu da padnem u depresiju, nego srcom hammerfall ce malo da osvezi power metal dogadjanja ove godine al vise ne mogu da cekam... Guardijani!!!!!! Dolazite vise!!!!!!!! Quote
Recommended Posts