Moody Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Alo bre ljudi, opushteno, dolaze u Julu!!! Osim ako to nije King Diamond, a ne verujem da je! I meni se neshto ide na Gardijane! Quote
vegeta Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 i ja mislim da cemo ih gledati u julu Quote
_powerslave_ Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Alo bre ljudi, opushteno, dolaze u Julu!!! Osim ako to nije King Diamond, a ne verujem da je! I meni se neshto ide na Gardijane! Kralj sigurno nije, nazalost na turneju krece tek tokom 2010. A bio bi red da Frubi vec jednom potvrdi dolazak Gardijana... Quote
Narsil Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Ако дођу опет ја ћу заиста умрети, мајке ми! Омиљњни бенд гледати три путаааа, ааааааааааааааааааааа!!!! Quote
Mita Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 ako ovaj put bude bilo do jaja onda ih mozemo stalno ocekivati Quote
Moody Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 SCRIPT FOR MY REQUIEM PAST AND FUTURE SECRET SOMEWHERE FAR BEYOND!!!!! ODMA!!!! Quote
Mita Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 +1 ODMA ali ocu i Skalds and Shadows Quote
Sandman Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 I ja hoću Wizard's Crown,pa ko me jebe. Quote
Mita Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 e pa jbg tvoje je nemoguce dok je nase najverovatnije Quote
Night Prowler Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Hocu i ja Wizard's Crown i Run For The Night i Battalions Of Fear i Follow The Blind i The Martyr, al' jbg Quote
Sandman Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 e pa jbg tvoje je nemoguce dok je nase najverovatnije Pa šta bi im falilo da navežbaju malo starije pesme? Run For The Night E da,i tu obavezno.Odlična pesma. Quote
Mita Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Hocu i ja Wizard's Crown i Run For The Night i Battalions Of Fear i Follow The Blind i The Martyr, al' jbg Pa šta bi im falilo da navežbaju malo starije pesme? E da,i tu obavezno.Odlična pesma. bilo bi lepo veruj mi ja sam prvi da sviraju strije stvari ali videces bice standardna set lista sa mozda dva tri iznenadjenja tj ako budemo bili "dobri" bice do jaja Quote
Vlladimir Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Na kraju prošlogodišnje turneje u Krefeldu, na bis su odsvirali ''Damned for all time'', i bila je u planu ''Brian'' da se svira, ali je iz nekog razloga izostala. Jedino novo što sad mogu da sviraju je ona stvar što je urađena za ''Sacred''...mada, koliko je meni poznato, bend sad radi na onom lotr projektu, plus, novi album je najavljen za 2010...još sredinom prošle godine...ako utrpaju koji vanredan koncert, svaka im dala. A što se tih ekstra starih stvari tiče, ''run for the night'' je moguća jer su je i svirali nekoliko puta, a ''wizard's crown'', koja je uživo odsvirana samo jednom-'97 za sad nepostojeći fan club, i to u skrnavnom obliku, sumnjam da će ikad biti svirana live više... Martyr je sviran samo '88, dok Hansi nije otišo na operaciju, posle je lista zbog ''tales'' drasticno promenjena... od tih ejnšnt pesama samo valhalla, banish, majesty...idu još uvek. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 (edited) Majesti od proslog Beograda ne sviraju vise koliko sam upoznat. To im je bio zadnji put da su je svirali live kako nam rekose. Mozda i gresim ne znam... ko je to tada gledao gledao je , ko nije ko zna kada ce gledati... Edited January 17, 2009 by Frubi_ZMIJA Quote
Vlladimir Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Majesti od proslog Beograda ne sviraju vise koliko sam upoznat. To im je bio zadnji put da su je svirali live kako nam rekose. Mozda i gresim ne znam... ko je to tada gledao gledao je , ko nije ko zna kada ce gledati... Neko si ima i dvd. Ma to su rekli i na kraju ANATO turneje, pa su je opet svirali. Quote
vegeta Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 (edited) Majesti od proslog Beograda ne sviraju vise koliko sam upoznat. To im je bio zadnji put da su je svirali live kako nam rekose. Mozda i gresim ne znam... ko je to tada gledao gledao je , ko nije ko zna kada ce gledati... svirali su majesty u barseloni 13 septembra 2008me! evo set liste sa koncerta... War of Wrath Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall The Script for my Requiem Fly Valhalla Bright eyes Time Stands Still (at the Iron Hill) Otherland I'm Alive Lord of the rings this will never end And then there was Silence --- Imaginations From the Other Side The bard's song majesty mirror mirror izvor: http://www.blind-guardian.com/forum/viewto...c&start=200 Edited January 17, 2009 by vegeta Quote
Moody Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 N emogu da odole toj pesmi!!! Ja bih voleo da sviraju Symphonies Of Doom!!!! :D E a shta je to Hansi operisao? Quote
Moody Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Lol, ja reko neshto ozbiljnije! Sve jedno: "I have told you but now it is too late, these are symphonies of doom!!!" Quote
\\Warlock Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 at last, GUARDIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e sad fali da mu nabiju cenu karte preko 5000 i da pucam sebi u vugla.... Quote
Mita Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 khm novo pravilo Legasi promosna u promotivnom periodu karte nece biti skuplje od 2000 din khm a i koji bi ludak nabio cenu karte preko 5000 za Gardijane aj mi reci!!!!! Quote
Recommended Posts