Nightwing Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Taj DVD su snimali na specijalnom festivalu u njihovoj organizaciji (koji carevi) sa sve vatrom, i raznim drugim efektima tako da je jebitacno dobar. A i produkcija je bruka dobra. Imaginations bi trebao da bude uzor kako se pravi kvalitetan DVD. Remek delo. Odlican je DVD..sjajan koncert..nazalost nemam drugi DVD Quote
Kakashi Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 POZNAT JE NOVI BUBNJAR GUARDIANA! COVEK SE ZOVE FREDRIK EHMKE Uh, malo ima neki nu-metal izgled ali sta da se radi, ipak su to gardijani! Slava mu! Nadajmo se da ce moci dobro da nastavi put koji je zapoceo Thomen The Omen! Inace, postavljen je i novi sajt Blind Guardiana koji je toliko lep za oko da je OBAVEZNO posetiti ga -----> LINK 'Aleluja, već vekovima ga nisu apdejtovali... Ovaj lik liči pre na člana nekog holandskog simfo benda, no dobro. Verovatno dovoljno dobro svira. Quote
Nightwing Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ovaj lik liči pre na člana nekog holandskog simfo benda, no dobro. Verovatno dovoljno dobro svira. ma taj samo lupa Quote
Stanko Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) jel ima neko da bi mogao da mi sreze imaginacije na DVD javite se na mail [email protected] za ceo katalog ja na divx-u imam BLIND GUARDIAN - VIDEO CD - Spotovi, Live, Intervjui - 1 CD BLIND GUARDIAN - LIVE IN MOSCOW - Bootleg - 2 CD BLIND GUARDIAN - LIVE IN BANKOK 95' - Bootleg - 1 CD BLIND GUARDIAN - IMAGINATIONS THRUGH THE LOOKING GLASS - Koncert + snimak sa Wackena + intervju - 2 CD BLIND GUARDIAN - LIVE IN ITALY - Nije bootleg - oficijalni snimak! - 1 CD Edited July 22, 2005 by Sixth Demon Quote
Kakashi Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 ma taj samo lupa Može se i tako reći . Quote
Candice Night Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Bas im je dobar novi sajtic... Dobar je ambijent! Quote
GolluM Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Nego sta nego je dobar! Nadam se da su postavili i novog webmastera koji ce updateovati sajt malo cesce od jednom u 5 godina. Od novih zajebancija mi se najvise svideo onaj flash cim se ucita sajt, kad izlazi logo iz one oluje i ona "did you know?" fora, totalno je ql. Quote
militant Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Konacno pristojan sajt, za razliku od onog sranja... i konacno neka krene rad sa tim novim albumom, smorishe koliko odlazu... Quote
The Wicker Man Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ...sve je lepše od onog sajta...stvarno je smarao i smarao toliko dugo...a OVAJ site im baš leži....a mogli bi i da krenu u taj studio već jednom... Quote
Theatre of Dreams Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Sajt mi se svidja , ne......normalno!!! Quote
kuruz Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 BLIND GUARDIAN recently replaced drummer Thomen Stauch, who left the band in April after 20 years. The new man behind the kit is fellow German Frederik Ehmke, who is said to be "fairly unknown in the world of metal." The production of BLIND GUARDIAN's debut album for Nuclear Blast Records will start soon with the help of producer Charlie Bauerfeind. No album title has been set as of yet, but it looks like the CD will contain a total of ten songs. Working songtitles include "Carry the Blessed Home", "The Edge", "In Search for the Lionheart", "Market Square", "Another Stranger Me", and "Otherland". Quote
Fiery Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 @Fiery, TI SI IH VIDEO UZIVO?!?!?!! ALI OCU JAAAAAAAAA Svet je tako nepravedan Video, popricao malo i tako to. (Davno bese ovaj post, ali ne mogu da odolim ) Quote
GolluM Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Video, popricao malo i tako to. (Davno bese ovaj post, ali ne mogu da odolim ) umri @Torture killer, to je vec postovano Quote
militant Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Znaci u naredne godine semptembra/oktobra pada evropska turneja...nice. Quote
Nightwing Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 njih da vidim i to je to.... onda sam video sve sto me je interesovalo od metal bendova i mogu u penziju Quote
:Dea Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Znaci u naredne godine semptembra/oktobra pada evropska turneja...nice. Njih najvise zelim da vidim i cujem od svih metal bendova! Quote
kuruz Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 umri @Torture killer, to je vec postovano Nisam video da negde ima naziva pesama. Quote
GolluM Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Znaci u naredne godine semptembra/oktobra pada evropska turneja...nice. Da, ali ce trajati samo jebenih 2 meseca sto znaci da za nas sigurno nece biti mesta. Zato se iskreno nadam da ce doci u Budimpestu a tamo ako dodju Srba i ostalih Balkanaca ce biti 2x vise od Madjara. Quote
militant Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) Nema veze, gde god budu svirali a da bude pristojno blizu Srbije ide se. @dea, isti slucaj. Edited August 11, 2005 by Stribog Quote
mia Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 njih da vidim i to je to.... onda sam video sve sto me je interesovalo od metal bendova i mogu u penziju na, ja bih ipak jos malo pricekala michael jacksona jao ljudi, ako stvarno budu dolazili....jao, jao, jao!!! eto me. al' samo zamisljam kako bih se pogubila, izgledala bih zamalo jadno koliko i ovaj smajli...ali, jbg, prirodna reakcija... i bubnjar ode u rammstein.....da covek ne poveruje. Quote
GolluM Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 i bubnjar ode u rammstein.....da covek ne poveruje. Pa naravno da nije otisao u Rammstein goddammit! Samo ce valjda praviti neki mali side projekat sa njima i onom supcinom iz Soilworka ali to nije nista znacajno. Najvaznije je da je oformio svoj bend zvani Savage Circus u kome mu gitaru svira Piet Sielck (producent BG-a i gitarista Iron Saviora sa kim je i ranije saradjivao i koji je gitarski virtuoz) a bas i vokal su momci iz Persuadera, mnogo dobrog power benda ciji je vokal toliko dobar da mozda cak i moze da prismrdi Hansiju (posto im glasovi jako lice). Quote
mia Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 sta cju, kada nisam tako dobro informisana ... meni ljudi rekli tako , a ja naivna kakva jesam.... Quote
Nightwing Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 na, ja bih ipak jos malo pricekala michael jacksona i bubnjar ode u rammstein.....da covek ne poveruje. rekoh METAL bendova rammstein rula.....bar ce da zaradi kintu.... Quote
Recommended Posts