kuruz Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Ma nek im svira Jordison.Ionako radi sa gomilom metal bendova Quote
Nightwing Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) Joy lepotan.... da..nesto su mi Guardiani opet zanimljivi... narocito poslednji album... skinuo sam - Frutto Del Buio Mies Del Dolor La Cosecha Del Dolor Moisson De Peine ko nije `jezicara` to je Harvest Of Sorrow na raznim jezicima....prelepo.. Edited August 13, 2005 by estranged Quote
Telcontar Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Daj mi, daj mi, daj mi, dajmi dajmiiiiiiiii Quote
mia Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 rekoh METAL bendova rammstein rula.....bar ce da zaradi kintu.... pa, i ja sam rekla michael jacksona! some people just don't get it................ Quote
Nightwing Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Daj mi, daj mi, daj mi, dajmi dajmiiiiiiiii sve za telcontara... pa, i ja sam rekla michael jacksona! some people just don't get it................ da...vidim da si skroz tr00... Quote
Telcontar Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Videh juce na Art-u spot za "Lord of the Rings" sa scenama iz filma... u cemu je stos, ko i kad je to napravio, to nije njihov zvanican spot ??? Quote
ReAmroth Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Videh juce na Art-u spot za "Lord of the Rings" sa scenama iz filma... u cemu je stos, ko i kad je to napravio, to nije njihov zvanican spot ??? I to ne puno poslije filma. Kako da to nisi prije vidio Quote
Queen_Mab Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 fenomenalan band....posto su mi svi albumi dobri izdvojila bih radije omiljene pesme::imagiantions from the other side,i'm alive,a past and future secret,the script,mordred's song,born in a mourning hall,bright eyes,another holy war,and the story ends,majesty,valhalla,gandalf's rebirth,battalions of fear,mr. sandmann,nightfall,mirror mirror,blood tears,the eldar,a dark passage,lord of the rings,spread your wings,to franse,don't talk to strangers,theatre of pain,welcome to dying,altair 4,the last candle,black chamber,precious jerusalime,battlefield,sadly things destiny,age of false innocense,and there was silence,harwest of sorrow,the maiden and the minstrell Knight,Under the Ice,the soulforged.... Quote
Misantrophil Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Fenomenalan bend,stvarno su odlicni a po meni su cak bolji uzivo nego studijski Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 (edited) to za uzivo je majke mi ziva istina....najveci fenomen mi je sto hasi razbija na 5 drugih jezika.... Edited September 18, 2005 by Queen_Mab Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 ili to da novi album izlazi sad 2006....sexy Quote
Black Knight Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Ima li ko njihov dvd? Me. Extra DVD , koncert je nenormalno dobar. A publika je prica za sebe. Svaka im cast. Quote
Narsil Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Me. Extra DVD , koncert je nenormalno dobar. A publika je prica za sebe. Svaka im cast. a koliko ti novaca trazis za to????? Quote
Black Knight Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Ne trazim nista , samo prazan disk. Ja sve sto rezem , rezem za dzabe muhahahahahahaha. Quote
Narsil Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 samo sto si ti iz Zemuna a ja iz Kovina! Ajd pitacu druga koji studira u Bg-u da preuzme od tebe jednom! Jel mozes ti da narezes kad ti budem trazio , a one ce ti da disk kad se budete nasli????!!! please? Quote
dushmanin Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 BOOOZE GOSPODE DRAGI......IMAGINATIONS THROUGH THE LOOKING GLASS JE SAVRSENO JEBENO DOBAR!!!!!!!!!ODGLEDAO SAM GA SEDAM JEBENIH PUTa OD JUCE I APSOOLUTNO JE SAVRSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISPLATILO SE SVIH 27 JEVREJA KOJE SAM DAO ZA DUPLI DVD....... NAJSRECNIJA OSOBA NA SVETU SAM JA TRALALALALALALALA gUARDIANI FUCK ME! Quote
Black Knight Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 samo sto si ti iz Zemuna a ja iz Kovina! Ajd pitacu druga koji studira u Bg-u da preuzme od tebe jednom! Jel mozes ti da narezes kad ti budem trazio , a one ce ti da disk kad se budete nasli????!!! please? Sta da kazem osim Munze Konza hehehe. Ok sredicu ti to. Quote
GolluM Posted September 20, 2005 Report Posted September 20, 2005 BOOOZE GOSPODE DRAGI......IMAGINATIONS THROUGH THE LOOKING GLASS JE SAVRSENO JEBENO DOBAR!!!!!!!!!ODGLEDAO SAM GA SEDAM JEBENIH PUTa OD JUCE I APSOOLUTNO JE SAVRSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISPLATILO SE SVIH 27 JEVREJA KOJE SAM DAO ZA DUPLI DVD....... NAJSRECNIJA OSOBA NA SVETU SAM JA TRALALALALALALALA gUARDIANI FUCK ME! Tako je! Nesto najsavrsenije sto postoji! Quote
Queen_Mab Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Joy lepotan.... da..nesto su mi Guardiani opet zanimljivi... narocito poslednji album... skinuo sam - Frutto Del Buio Mies Del Dolor La Cosecha Del Dolor Moisson De Peine ko nije `jezicara` to je Harvest Of Sorrow na raznim jezicima....prelepo.. ja sam cula samo mies del dolor....zar na toliko jezika?(a na srbskom ) Quote
Black Knight Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Na njihovom sajtu pise da rade poseban album samo za nase trziste . Quote
dushmanin Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 e pa sad kad sam kako tako zadovoljan dvdjem, mogu da se bacim u nervozno iscekivanje novog albuma......ko ce maj da doceka Quote
GolluM Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 e pa sad kad sam kako tako zadovoljan dvdjem, mogu da se bacim u nervozno iscekivanje novog albuma......ko ce maj da doceka Jebiga, izacice singl pre albuma, pa ce malo da nam olaksa cekanje. Singl je negde u februaru-martu ako sve ispadne kako treba. A planira se i neki spot, a posto Gardijani sada snimaju za Nuclear Blast, spot ima da bude skup i jebitacan Quote
Recommended Posts