Bata Trokrilni Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ovo ce izgleda da procuri tek posto izadje album 30og... Prosto neverovatno! Ovu rečenicu vidim po ko zna koji put, skoro uvek kad treba da izađe album nekog od bendova koji spadaju među popularnije. I nikad se ne ispostavi kao tačna, album uvek procuri par dana pre zvaninog izlaska. Ali će i sledeći put kad se čeka album, neki pametnjaković da kaže: "neverovatno da album neće procureti pre izlaska..." 2 Quote
KinSlayer Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ovu rečenicu vidim po ko zna koji put, skoro uvek kad treba da izađe album nekog od bendova koji spadaju među popularnije. I nikad se ne ispostavi kao tačna, album uvek procuri par dana pre zvaninog izlaska. Ali će i sledeći put kad se čeka album, neki pametnjaković da kaže: "neverovatno da album neće procureti pre izlaska..." Da, i onda ce neki drugi pametnjakovic da kenja i da mu soli pamet... Samo ne znam cemu... 1 Quote
Aces High Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) - Sacred Worlds i Wheel Of Time = savrsenstvo... Kako su se uklopili u orkestar, svaka im cast, tacnije orkestar se uklopio savrseno... Sacred Worlds ima nekako bolju atmosferu (prva dva minuta su objasnila neke stvari), dok Wheel nekako vuce na tursku muziku, ali je jako zarazna (violina, violina je ovde kljucna)... <3 - War of the Thrones, meni licno bolja ova piano verzija, iako sam voleo i onu sa EP-a... - Road of no Release, uhh kako pesma tece, tako dobija na zestini, pogotovo onaj Hansijev vrisak na 3:16. Precious. - A Voice in the Dark = Valhalla II, i imali smo prilike da je cujemo na EP-u. - Tanelorn, rokacina, brza stvar, i dobar refren. CRY FOR TANELORN!!! Toliko od mene za sad, i mogu reci da album svakom sekundom postaje sve bolji. Guardiani ne mogu da omanu, prezadovoljan sam!!! Edited July 27, 2010 by Aces High Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Za sada sam 2 puta preslusao album i mogu reci da je album ODLICAN!ODUSEVLJEN SAM!Sve pesme su na svoj nacin super i imaju veoma znacajnu ulogu u ovom fenomenalnom ostvarenju,nista drugo nisam ni ocekivao od Guardiana,sada samo da ih neko dovuce u BG da se veselimo ! Quote
Bata Trokrilni Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Nije loš album. Vidi se da su se potrudili za ove 4 godine. Quote
azal Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ride into Obsession potpuni nightfall trip Quote
Aces High Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) Album me je iznenadio, ima krljacina i stvari koje podsecaju na stare dane (A Voice in The Dark, Ride into Obsession, Tanelorn), a i nesto potpuno novo (Sacred Worlds i Wheel Of Time)... Hansi je odlican posao odradio, kao da ne stari, glas mu se nista nije promenio. Kompozicije i price odlicne, simfonijski orkestar u ovom albumu igra znacajnu ulogu, i ako nastave i dalje da snimaju albume, neka se drze simfonijskog orkestra, jer su se stvarno prelepo uklopili... Edited July 27, 2010 by Aces High Quote
KinSlayer Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Dobar je album! Preslusao jednom, kad budem preslusao vise puta pisem detaljnije utiske... Quote
Breakthru Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ja ne mogu da slusam dok ne vidim tekstove... Quote
KinSlayer Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Sacuvaj Boze... Slusaj onda malo pazljivije, nije kao da Hansi peva nerazumljivo... Quote
Breakthru Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Dobro, nije bas i dai ma ima kristalno cist pravilan akcetan, jednostavno sam navikao da slusam album sa lyricsima kada ga prvi put slusam... Ali nema veze, probacu sutra ujutru kkako si rekao, sad sam bas umoran... Quote
azal Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 nisam jos siguran dal mi se se svidjaju stavi sa orkestrom, nekako mi ne zvuci toliko prirodno uklopljeno, kao da kad oni udju, bend ode u drugi plan Quote
Despot! Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Album me je iznenadio, ima krljacina i stvari koje podsecaju na stare dane (A Voice in The Dark, Ride into Obsession, Tanelorn), a i nesto potpuno novo (Sacred Worlds i Wheel Of Time)... Hansi je odlican posao odradio, kao da ne stari, glas mu se nista nije promenio. Kompozicije i price odlicne, simfonijski orkestar u ovom albumu igra znacajnu ulogu, i ako nastave i dalje da snimaju albume, neka se drze simfonijskog orkestra, jer su se stvarno prelepo uklopili... ja se sa ovim comment-om potpuno slažem, nema šta da se doda ili oduzme. Samo sa čitavim orkestrom dalje! 1 Quote
Bata Trokrilni Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ja ne mogu da slusam dok ne vidim tekstove... Ja retko obraćam pažnju na tekstove pesama, osim kad imam original, pa listam buklet. Zamisli kad bi mi čitanje tekstova bilo uslov za slušanje muzike - pa kako bih onda slušao Pokolgep, na primer? Quote
Night Prowler Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ja tekstove citam jako, jako retko, i to uglavnom kod konceptualnih albuma ili kod nekih pesama za koje cujem da imaju zanimljivu tematiku. Quote
Breakthru Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Cekaj, a BG nema zanimljivu tematiku? Quote
Night Prowler Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Hteo sam da kazem: meni zanimljivu tematiku, ako se odnosi na knjigu, film ili nesto slicno sto sam procitao/pogledao. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Jebem ti sunce celu noc nisam spavao,samo sam preslusavao,kako je dobro...impresioniran sam!!! BLIND GUARDIAN jednostavno ne moze da razocara.!Da li stvarno neko ima lyrics? Quote
Grobodan Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Despote sunce mu jebem, zaboravio si da ostaviš novi intervju: Marcus Pretvaramo se u Blind Guardian Sound Quote
Despot! Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Despote sunce mu jebem, zaboravio si da ostaviš novi intervju: Marcus Pretvaramo se u Blind Guardian Sound Ah, da sorry:) da, Guardians of Metal (Sound) Quote
Night Prowler Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Evo ga 320 kbps CD rip limited 2cd edition http://mediaboom.org/mp3/282824-blind-guardian-at-the-edge-of-time-limited-edition-2-cd-2010.html 1 Quote
Breakthru Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 (edited) Svaka cast! P. S. Orchestral version of Wheel Of Time - zar nije album verzija vec orkestralna? Edited July 28, 2010 by Breakthru Quote
Night Prowler Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Nemam pojma. Ja sam budala, stavio ovo da se skida u downloaderu, i ono ga skidalo jako sporo jedno sat i po. Skine se i ja umesto clear completed pritisnem delete i ode sve u kurac. Sad moram opet da ga skidam Quote
Recommended Posts