Breakthru Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ma dobro, pustis sad i odes da spavas, i sutra ujutru te ceka... Quote
bambayay Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Evo linka za album u lossless formatu - http://avaxhome.ws/music/metal/power_metal/blind_guardian__at_the_edge_of_time.html Inace, album je ok, mada mi se cini da je prosli imao vise hitova (pojedinacno), a ovaj je nekako u celini dobar. Quote
vegeta Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 http://www.demonoid.com/files/details/2329180/938898/ ovde isto imate sve, uz covere visoke rezolucije Quote
bambayay Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 http://www.demonoid.com/files/details/2329180/938898/ ovde isto imate sve, uz covere visoke rezolucije To je to isto kao i na avax-u, samo sto je lakse da skida preko torenta Quote
Aces High Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DBx9h-6vV4o Strasna stvar, pogotovo intro i deo 2:59 - 3:10... "To the gods of the north I pray" "Follow the light the light, Just follow the light the light" A krljacina kakva je "Ride Into Obsession" je objasnila neke stvari, kao i Hansijevo pevanje, onako agresivno... Quote
vegeta Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Valkyries me skroz podseca na A Twist In The Myth stil Quote
Elderane Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 Wheel Of Time mi ispade Top 5 Guardiana svih vremena. Kakva atmosfera... K'o da cunami prolazi, sve razvali pred sobom. 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 album mi je ok, u celini ništa specijalno, ali i daleko od lošeg... a "wheel of time" je ubedljivo najbolja pesma. 1 Quote
Despot! Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Evo saddobih novi Metal Hammer i Rock Hard (iz Nemačke oba magazina). Guardianu su prvi za mesec juli u oba soundcheck-a, samo što u Rock Hardu uopšte nisu bili ubedljivi jedva da im je prosečna ocena bila 7,9, a Doomshines bio je odmah iza njih sa 7,7. Nešto bolje su prošli u Metal Hammeru. Uz to uz Metal Hammer se dobio i bonus CD live at Wacken 2007 plus Sacred first version. Quote
Stefan34 Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 (edited) Evo ga "A Voice In The Dark" spot: http://www.youtube.com/watch?v=1px6jEHWzfw&feature=player_embedded Edited August 3, 2010 by Stefan34 Quote
TheMentalHead Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 taman sam posao da ga postavim :/ meni se spot svidja malo je gay ali je ok Quote
Mita Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 album je odlican ima za svakog po nesto,jesam fan boj i mogu opusteno da kazem kao i svaka njihova izdanja 10/10 nema greske inace spot je isto megakul samo primecujem nesto malo gledanja tek 1.500 valjda a juce je okaceno :S Quote
Mita Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 (edited) dupli post brisi Edited August 4, 2010 by Mita Quote
Stormlord Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Meni je ovaj novi album ok, ima odlicnih momenata ali ima i dosta dosadnih. U svakom slucaju u rangu mi je sa Twist-om Quote
Despot! Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 (edited) Od Twista je sigurno bar nekoliko puta bolji. ne kažem d aje savršen, daleko od toga, ali sasvim je pristojan. E, sad spot je onako, tema mi se malo ne sviđa, jedno je sigurno ne prati radnju Martina. Spot ima jako dobrih detalja, ali i onih lošijih, tako d arealno gledajući na potencijal moglo je biti bolje! E, da i činimi se da su na kraju neki detalji izostavljeni koji su stvarno mogli da izgledaju na kraju prilično efektno, posebno kad Hansi ide kroz lavirint. Sećam se da su pričično tuda uložili u te trenutke i da su ih na kraju izgleda izbacili-šteta. E, sad evo nekih kritika sa BG official foruma: previše liči na ''Ten Thousand Strong'' od Iced Eartha, ima ''gay'' momente, pogotovo kad Hansi mazi onog dečaka/momka:), Hansi drži lili-hip:)... Ček evo šta smo izdvojili na BG forumu: Edited August 4, 2010 by Despot! Quote
Tanya Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Nisam ostavila utiske o albumu. Sve je ok uradjeno, ali jednostavno mi je nekako bledunjavo. Vidim da je to slucaj sa vecinom starih fanova, tako da kontam da nije do mene. Ne zadrzava mi nista posebno paznju. Ostarili su, rekli su odavno ono najbolje sto su imali. Sto se spota tice, nista posebno, ali sam se svejedno najezila jer sam pomislila da sledi uskoro i nova turneja, jedva cekam da ih slusam opet uzivo Quote
Prisoner of Dreams Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Е па, овај стари фан се не слаже Фантастичан је албум 1 Quote
Tanya Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Ono meni nije los album, jednostavno me nije prilepio za stolicu kao pocetni radovi. Quote
Stefan34 Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Nisam ostavila utiske o albumu. Sve je ok uradjeno, ali jednostavno mi je nekako bledunjavo. Vidim da je to slucaj sa vecinom starih fanova, tako da kontam da nije do mene. Ne zadrzava mi nista posebno paznju. Ostarili su, rekli su odavno ono najbolje sto su imali. Sto se spota tice, nista posebno, ali sam se svejedno najezila jer sam pomislila da sledi uskoro i nova turneja, jedva cekam da ih slusam opet uzivo Турнеју одавно имају испланирано, али нажалост неће долазити у Србију... Quote
Tanya Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Njah, necu ici negde u susedne drzave da ih gledam. Planiram odlazak na Star one promo ako je ikako moguce, tako da... Quote
Despot! Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Ah, nije baš govno, ali definitivno je moglo bolje. Milsim da bi bilo znatno bolje da su pratili radnju Martinove knjige, ali čisto sumljam d aje to iko i pročitao. Još jedan dodatan problem za spot je što jako liči na ''Ten 1000 Strong'' Quote
KinSlayer Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Da, samo sto je "Ten 1000 Strong" jos vece govno... Quote
Recommended Posts