Jump to content

Recommended Posts

Posted

album je odlican pusite kurac svi

Ma album jeste odličan, i tu nema šta mnogo više da se kaže, nego spot je stvarno mogao mnogo-mnogo bolje s' obzirom na potencijal i verovatno svotu uloženog novca...

Posted

Uh...dugo se cekalo,ali se delimicno isplatilo...

Zasto!? Album, ako se meri u celini nije nista bolji od Twista,cak je i losiji. Medjutim,ono sto ga izdvaja o prethodnog albuma su dve neverovatne pesme: Sacred Worlds i A Voice In The Dark...Ostalo, posle nekoliko slusanja je totalno nedefinisano.Sto rece neko pre mene, ima genijalnih momenata koji me raspamete.Ali,taman kada pomislim da ce to potrajati, krene smoreni deo i ja dobijem neopisivu zelju da promenim pesmu...Jos jedna pesma koja se izdvaja je Valkyries, mada i ona manjka u mnogim delovima...

Sve u svemu, album nije nista spektakularno. Medjutim,meni se mnogo svidjaju pomenute dve pesme da nemam hrabrosti da kazem kako je ovaj album los :)

P.S. Nije mi jasan komentar kako pesma Wheel Of Time spada u Top 5 BG-a...mada o ukusima...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Naravno da je stvar ukusa. Meni je Voice In The Dark obicno smece, i pokusaj da zvuce kao da imaju 18 godina, a nemaju.

Wheel Of Time mi jeste u top 5 svih Guardiana, prosto mi je pjesma genijalna. Ima i toga sto sam svakako veliki fan serijala Tocak Vremena, i mislim da su izuzetno docarali atmosferu serijala, pjesma je prosto genijalna. Od onih epskih dijelova, do istocnjackih skala, onih vriskova u negdje u sredini, prosto genijalno.

S druge strane, Sacred Worlds skoro da ne mogu ni da slusam, previse mi je nedorecena a orkestar je odvojen od benda, Rhapsody to mnogo bolje radi od njih, ipak. Ride Into Obsession mi je posliej Voice in The Dark najgora pjesma, a War Of Thrones i Curse My Name izuzetno dobre. Ostale su OK, i to je sve.

Valjda svako ima neki svoj razlog zasto voli muziku Guardiana, mozda je i dobro sto ima dosta suprotstavljenih stavova medju fanovima, vidim da je tako i na njihovom forumu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

E sad moram da se malo ispravim...pesma Wheel of time je nesto...wooooooooow...i ako na prvih par slusanja nisam mogao da je svarim.Medjutim,nadjem orchestral tj. instrumental verziju i vidim koliko je to genijalano.Sad mogu lakse da podnesem i Hansijeve nevorovatne promane tonaliteta,koji su mi na prvo slusanje bili odvratni.Mozda mi se malo vise svidja orchestral verzija :) , jer je ovo zaista neverovatna kompozicija koju bih najbolje bilo videti u izvodjenju sa simfonijskim orkestrom (u BG Areni ;) ).

Izvinjavam se svima koje sam mozda uvredio.

Eto,to je ljubav prem Guardinanima.Oni nemaju losu pesmu...sve su dobre :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Албумчина у најбољој БГ традиција! Wheel of time чиста уметност, у рангу са And then there was silence. Танелорн, обсесија и валкире предњаче, одличне и voice in then dark, sacred worlds и control the divine. Свиђа ми се у ком правцу иду.

Е да, ape формат тек открива гомилу чари, које првобитно нисам ни чуо ;)

Edited by Вучко Ковачевић
Posted

Blind Guardian - At The Edge Of Time [2CD Limited Edition 2010]

th_36954_blindg_122_9lo.jpg

`At The Edge Of Time` [Limited Edition 2CD] [2010] @320k

1. Sacred Worlds 09:17

2. Tanelorn 05:58

3. Road Of No Release 06:30

4. Ride Into Obsession 04:46

5. Curse My Name 05:52

6. Valkyries 06:38

7. Control The Divine 05:26

8. War Of The Thrones 04:55

9. A Voice In The Dark 05:41

10. Wheel Of Time 08:55

Bonus CD:

1. Sacred Worlds (Extended "Sacred" Version) 06:49

2. Wheel Of Time (Orchestral Version) 08:55

3. You§ïre The Voice (John Farnham Cover) (Radio Edit) 03:35

4. Tanelorn (Into The Void) (Demo Version) 05:58

5. Curse My Name (Demo Version) 04:41

6. A Voice In The Dark (Demo Version) 05:40

Genre: Power

Subgenre: Power / Progressive Metal

Bitrate: 320 k

Size: 228.18 MB

http://hotfile.com/dl/58382241/0aab616/Blin_Guardia2010.rar.html

no pass

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

Врхунски албум At The Edge Of Time

Добар, добар, нема шта. Него, стигао ми пакет јутрос :D:rockdevil:

13082010706.jpg

13082010704.th.jpg

Edited by Stefan34
  • Upvote 1
Posted

...nemojte da se zajebavate sa ovakvim stvarima :pivopije: dobro, svirali ne svirali, u Beogradu sve jedno, odoh da ih vidim sad u Beču...

Nego, evo kupih ovaj digi-pack dupli CD. K'o svinja je debeo, i uopšte mi s ene sviđa. Izgleda k'o dečja igračka sa nekakvom piramidom i zmajem što iskaču kad se otvori digi-pack. Sam Iluvatar zna koliko mrzim takve digi-packove.

Inače slika za pesmu Tanelorn sa Elricom je fantastično urađena i ona je po meni trebala da bude omot za album, sve ostale slike su manje-više bezveze, a neke su dotakle dno ne kreativnost...ali ona sa Eternal Šampionom je stvarno extra!

Sve u svemu hoću sad i regularno pakovanje:)!