Despot! Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Di je taj klub Ciklon da banemo? Odmah ispod trga, evo adrese prolično ga je lako naći: Simina br.14 Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Pozdrav, od danas karte za koncert Blind Guardian-a mozete kupiti i na blagajni Dom-a Omladine u Beogradu. Takodje, vazno obavestenje promotivni paket karata je rasprodat za manje od tri dana prodaje, tako da je sada regularna cena karata 2.500rsd. Pozdrav. 1 Quote
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Лепо, гледамо BG по трећи пут, срећа, срећа, радост, али мене занима следеће: Зашто се карте пуштају оволико раније? Први пут сам карту купио у мају, концерт је био у октобру. За други пут се не сећам, а сад опет. Објава концерта, трас карте, 2 сома па да идемо. Неки људи морају да скупљају паре мало дуже да би ишли. Мислим, карту сам узео, није проблем за омиљени бенд одвојити паре, али некоме јесте. Купили смо карте и чекамо април јебени, а то је за две светлосне године. Поздрав. 2 Quote
Stefan34 Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Koncert se organizuje parama zaradjenim od prodaje karata unapred? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) "hi Branko, hereby confirmed. please start ticket sales and promotion. cheers,(IME MANAGERA) " ja bi sad trebao da odgovorim manageru pusi mi kurac, ovde ljudi se zale i nema prodaje karata, al tako ? Edited September 7, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote
Dragonhelm Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Па не би био први пут, тако сте отказали Ангри. Quote
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Koncert se organizuje parama zaradjenim od prodaje karata unapred? 7 месеци унапред? Да се продају карте за било који други бенд, ни оних 200 карата не би било још распродато, већина би била продата на дан концерта. А, ако се у Србији концерти организују по парама зарађеним унапред, не знам зашто је "посећеност" била толика на више од 50%. Ево, мали примери: Stratovarius, Amon Amarth, а валај и на Gamma Ray-u није било ништа боље. ja bi sad trebao da odgovorim manageru pusi mi kurac, ovde ljudi se zale i nema prodaje karata, al tako ? Ја сам само затражио објашњење, нисам ништа негативно мислио. Ипак је један дан објављено, а други су пуштене карте, нје да је баш ситуација код нас да свако гаји по 2 сома у џепу. 2 Quote
ena Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 (edited) Prvi koncert sa novim pesmama: http://www.youtube.com/watch?v=k6kWyzBXQTk http://www.youtube.com/watch?v=brnN4RaIYW4 Inace, sviraju samo 3 pesme sa novog albuma Edited September 25, 2010 by ena Quote
soul wandering Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Ako ako, tako i treba, sto manje pesama sa zadnja dva albuma i svima lepo... tri su sasvim dovoljne Quote
ena Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Pa bilo bi lepo cuti makar 'Ride Into Obsession', 'Tanelorn' ili 'War of the Thrones' 1 2 Quote
soul wandering Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Pa ja bih pre Wizard's Crown, The Martyr i npr. Hall of the King, al' ajd' ako mora moze i to... 2 Quote
ena Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Za te nema nade, ovo je makar izgledalo realnije Quote
soul wandering Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Samo da ne bude Fly i Another stanger me sa proslog...sve ostalo moze Quote
ena Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Sviraju Fly jos uvek... Prva setlista: Sacred Worlds Welcome To Dying Nightfall Fly Another Holy War Traveler in Time Bright Eyes Valhalla Lord of the Rings This Will Never End A Voice in the Dark And The Story Ends Encore: Punishment Divine The Bard's Song (In the Forest) Wheel of Time Mirror Mirror Quote
vegeta Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Prvi koncert sa novim pesmama: http://www.youtube.com/watch?v=k6kWyzBXQTk http://www.youtube.com/watch?v=brnN4RaIYW4 Inace, sviraju samo 3 pesme sa novog albuma Sranje im je publika u Tilburgu... Mi smo mnogo bolji Quote
Azaralena Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Da mi je samo da čujem Another Holy War i onako složnu publiku kako jednoglasno peva refren... Mislim da bih se srušila. Quote
Despot! Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Ja ću najverovatnije sa du Beču da ih gledam i da uradim po ko zna koji intervju sa njima:) pa ako sve ispadne po planu slede utisci... Quote
soul wandering Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 E super, taman da vidimo sta da ocekujemo ovde...mi smrtnici, boli tebe bas Quote
ena Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Sta vam je sa tolikim minusima, nikome se ne svidjaju nove pesme? Samo mislim da bi pesma poput 'Ride Into Obsession' bolje zvucala uzivo od 'This Will Never End' ili 'Fly', pa i 'A Voice In The Dark' koja mi trenutno jako lose zvuci live, a i dobra prilika da malo razdrmaju ovu desetogodisnju setlistu... Quote
Grobodan Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ja ću najverovatnije sa du Beču da ih gledam i da uradim po ko zna koji intervju sa njima:) Koliko smo intervjua sa njima ove godine imali, 3? Ko bi rekao da je BG omiljeni bend dvojici od 3 ključna člana MSa Quote
Azaralena Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Blasphemy! Što je najgore, ovo odlično zvuči! Quote
Mr.Murray Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 kupljena karta ou jea Vidimo se tamo!! Jedva cekam jebote, ja sam kupio kartu nekoliko nedelja posle izlaska, cekam vec mnogoo vremena! Stoji mi karta na polici iznad, stalno je gledam, kada ce vise OOOOOOO MAJESTY!! Quote
Recommended Posts