bo88gdan Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 i ja bih rado čula time stands still svaki put ovaj ću izgleda preskočiti, a oni taman uveli banish/imaginations a ako budu svirali attws a ja ne odem, to je to, kraj zivota gg Nemoj da preskocis ovaj cert Trut je planirao da te casti sokom od Breskve Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 bio bi mi prvi nije do mene nažalost sad primećujem da je breskva napisana velikim slovom je l' Breskva sinonim za nešto? plašim se Quote
bo88gdan Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 bio bi mi prvi nije do mene nažalost sad primećujem da je breskva napisana velikim slovom je l' Breskva sinonim za nešto? plašim se bukvalno ovo nemas razloga za strah Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 lol videćemo, videćemo da l' su svadbe bitnije od koncerata hmhm Quote
bo88gdan Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 zavisi cije svadbe , mozes i ranije DoDes na svadbu da se najedes i napijes i posle na koncert Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 lol da ja treba da idem na svadbu pa da mi se brat ženi bol'o bi me kurac, na guardiane bih došla ali ne idem ja na svadbu 1 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Bogdan zabagreli bradonjara radi u kanalu po blatu, vene pune srđbe i frustracije,mozak prokuvo od situacije... ovaj Trut tu fali ljude koji nisu pri zdravoj pameti,lovi te preko fejsa...sad ti nude breskvu...pitanje je: ŠTO NE U TETRAPAKU? havoćka sine,povedi ti te šofere. 1 2 Quote
PajatheTrut Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 ćudi me da ne sviraju lost in the twilight i time stands still,bez tog njiovi koncerti ne bi smeli da prođu. Баш то. bio bi mi prvi nije do mene nažalost sad primećujem da je breskva napisana velikim slovom je l' Breskva sinonim za nešto? plašim se Б велико јер је Бресква убер алес. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Napusi se kurca sit debilcino šta mene boli kurac što ti ne voliš tetrapak? Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 ..sad ti nude breskvu...pitanje je: ŠTO NE U TETRAPAKU? sad se opet plašim Quote
PajatheTrut Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 bukvalno ovo nemas razloga za strah Па сад ако ћемо да метафоришемо као што се Хавочка плаши, пре ће бити овако нешто хехе..... zavisi cije svadbe , mozes i ranije DoDes na svadbu da se najedes i napijes i posle na koncert боље да не ради то, добиће дијареју 1 Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 okej, ovo se razvija u nekom čudnom pravcu lagano ću se udaljiti Quote
bo88gdan Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 šta mene boli kurac što ti ne voliš tetrapak? hahahahahah :haha: okej, ovo se razvija u nekom čudnom pravcu lagano ću se udaljiti Pavle ima nekoliko opsesija u svom zivotu.... Npr jedna je nalivanje sokom od breskve a sledeca koja verovatno i definise njegov odnos prema metalu je fobija da ce dobiti dijareju kada ide na koncerte,zato uvek pre i posle popije desetak lineksa :haha: 1 Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Vi bolesni, bolesni ljudi Posle što hoću da vas bijem Quote
PajatheTrut Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 1v1 me IRL you don't know my story bro Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 hahahahahah :haha: Pavle ima nekoliko opsesija u svom zivotu.... Npr jedna je nalivanje sokom od breskve a sledeca koja verovatno i definise njegov odnos prema metalu je fobija da ce dobiti dijareju kada ide na koncerte,zato uvek pre i posle popije desetak lineksa :haha: šta je problem pišati ili srat u toku koncerata.ja sam sijaset puta pušćo u pantalone.gdi ćovek kroz onu masu da se probija,pa dođeš u wc,pa tamo ćekaš pa opet nazad kroz masu...mrš u pićku materinu.u pantalone mu ga dam,i bole me uvo.ionako svi metalci manje više smrde na neka govna,buđ,memlu...ne primiti se. 1 1 Quote
bo88gdan Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 šta je problem pišati ili srat u toku koncerata.ja sam sijaset puta pušćo u pantalone.gdi ćovek kroz onu masu da se probija,pa dođeš u wc,pa tamo ćekaš pa opet nazad kroz masu...mrš u pićku materinu.u pantalone mu ga dam,i bole me uvo.ionako svi metalci manje više smrde na neka govna,buđ,memlu...ne primiti se. :haha: a posle kad sednes u kola ili bus Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 1v1 me IRL you don't know my story bro 3 1 Quote
Telcontar Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 SVIRAJU OPET ATTWS MA GAAAAAD JESAM LI VAM KAD REKLA KOLIKO PREZIREM SVADBE?????? Krenuo sam da quoteujem zbog ATTWS i onda video ovo za svadbe? Opet se drogiraš Bobo. Btw ako ne sviraju ATTWS kod nas, zapaliću Hansija. <3 Quote
PajatheTrut Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Брате Хавочка реци код кога треба дидеш на свадбу па ће Јуметал тим стручњака да утврди можеш ли да испалиш свадбу или не. Quote
Havočka Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 aman ne idem ja na svadbu jebo te otac 1 Quote
Recommended Posts