dushmanin Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 ne vredi da se raspravljas sa nekime ko je psihopata sto se guardiana tice....meni je apsolutno sve savrseno hvala na pitanju, tako da me tvoja izjavica nervira...no dobro..nevermind...njah... moram malo nesto za zivce da uzmem de fin ni ti vn nooo Quote
Aspectral Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 E jebi ga,ja nisam toliki fan. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 shvatite da guardian nije nesto vise, posebno kada se govori o textovima.... ne znam kako ljudi oprastaju losh zvuk gitare i hansijev jadni i bedni vokal.... Quote
Nightwing Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 a datum izlaska albuma je 24.4.2006. Naravno, kod mene cete ga moci nabaviti mnogo ranije, jer cu ga skinuti sa neta cim procuri. taj rad..to se mora imati makar mesec dana pre ostatka sveta Quote
shock! Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 jedva cekam turneju....... imam osecaj da ce novi album biti do yaya Quote
Nightwing Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 moze da bude do yaya ali ce svi da kukaju da je sranje... it`s the YUM way Quote
shock! Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 moze da bude do yaya ali ce svi da kukaju da je sranje... it`s the YUM way taj rad.... Quote
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 ne vredi da se raspravljas sa nekime ko je psihopata sto se guardiana tice....meni je apsolutno sve savrseno hvala na pitanju, tako da me tvoja izjavica nervira...no dobro..nevermind...njah... moram malo nesto za zivce da uzmem de fin ni ti vn nooo E, Dujo, moj batice po guardianima... Najsavrseniji bend! Ahhhhhh!!! Jedva cekam taj novi album i nadam se da ce doci u Budimpestu i da idem u prvi red da se gubim kako nikad do sad! Quote
GolluM Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 14.10.2006. BLIND GUARDIAN, VPK Media Park, Ljubljana, Slovenia http://www.blind-guardian.com/ Spremajte se, spremajte! Quote
shock! Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 (edited) u jebote.....kad pre najavise ovo..........ipak prilicno sam siguran da ce da padne neka Budimpesta sledece godine pa onda stvarno da napravimo jedan masovan odlazak ....jos ako novi album pokida..... Edited December 13, 2005 by shock! Quote
Nightwing Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Slovenija je skupa ali ako sad pocnemo da stedimo i razmisljamo o garantnom pismu...mozda i stignemo tamo... Quote
:Dea Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 14.10.2006. BLIND GUARDIAN, VPK Media Park, Ljubljana, Slovenia http://www.blind-guardian.com/ Spremajte se, spremajte! Ali kako nabaviti vizu za Sloveniju? Nadam se da ce biti u Budimpesti! Quote
shock! Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Slovenija je skupa ali ako sad pocnemo da stedimo i razmisljamo o garantnom pismu...mozda i stignemo tamo... moze da se iscima garantno pismo ali Slovenija je tako skupa i tako smor ....zajebite Sloveniju doci ce oni blize negde Quote
GolluM Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Ja imam neke ljude tamo koji bi mi mogli poslati garantno pismo. E sad, nisam siguran da li je moguce da jedan covek posalje milion garantnih pisama. Ako jeste, nemojte da brinete za to. I kakve veze ima da li je Slovenija skupa i smor? Ne idemo mi tamo da gledamo zemlju i shopingujemo, idemo na 1 dana da umremo na koncertu i da se vratimo za BG. Enivej, evo nekih novih vesti: I don't know how much is fact or just rumors, but I've gathered all I can about the upcoming album. Some of this was posted on the official forum and some from various magazines. First off, I heard the new single will be titled "Neon God". It sounds as if it is a definite working title, but nothing is for sure. Here is a list and info for other possible tracks; Neon God: really strange intro, has a 70s-feeling and some extraordinary parts of the singing Market Square: typical 6-minute-Blind Guardian-hymn, has got a lot of speed in it Carry the Blessed Home: The beginning reminds one of Ozzy, then it becomes more and more a semi-ballad and towards the end it's also more and more bombastic. Another Stranger Me: The BG-song most near to Rock Music and sometimes there appear elements reminding one of Pop. And there'll be surprising but conclusive breaks Otherland: Again the pompous part of BG, midtempo-track and a fast final, and some wonderful parts of the vocals The Edge: A pushin song with modern choppy (? Germans help me: abgehackt?) riffing and a not common refrain ------------------------------------------------------------ Blind Guardian is currently working on a new album. “It’s definitely not going to be A Night at the Opera part two. That would be boring for us. It’ll still have all the stuff Blind Guardian is known for, but it will also be something new and different.” After the album is completed, they intend to return for another U.S. tour. Quote
Telcontar Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Posto je raspored za turneju objavljen vec sada ja mislim da NECE dolaziti u Madjarsku, tako da za 2006 imam samo 3 stvari da obavim : Children of Bodom Blind Guardian FIFA World Cup 2006 ( a ovo je ?????? ) Quote
GolluM Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Otkud ti to? Pa daleko od toga da su objavljena sva mesta na kojima ce svirati. Na zvanicnom sajtu ima jedva dvadesetak i kusur objavljenih svirki. A znamo da je oktobar sledece godine dosta daleko, tako da ja ne sumnjam da ce se i Madjarija naci u ponudi, ili mozda cak i mi ako nas DEBELO usere i Legacy Promotion se smiluje na nase jadne duse koje bi bulju prodale da gledaju bogove u Beogradu. Quote
GolluM Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 POZNATO JE IME NOVOG ALBUMA: A TWIST IN THE MYTH A I TACAN DATUM IZLASKA: 28.4.2006. Dakle, kad sam ranije pomenuo 24.4. to je odlozeno za 4 dana kasnije bog te pita zasto. I jos jedna stvar, nesto se suska da se singl ipak nece zvati "Neon God" nego "Fly" i zakazan je za 24.2. Quote
KRANG Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 singl je već procureo na net. ima da se downloaduje.. Quote
KRANG Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 ma zajebavam se. samo da ti kažem nešto: pravi fan ne bi to skinuo sa neta. on bi strpljivo čekao svoj preorder original. Quote
GolluM Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Pare za preorder stizu za Novu Godinu, ali ako budem u mogucnosti da pre zvanicnog izlaska slusam novi materijal (a verovatno cu biti), sigurno cu to i uraditi. Quote
Nightwing Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 POZNATO JE IME NOVOG ALBUMA: A TWIST IN THE MYTH 28.4.2006. to znaci da cemo morati da cekamo barem jos mesec dana dok ga nasi rusi ne nabave Quote
Telcontar Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Zato ce Mika il Fanta da budu dobri i cim skinu singl i album da ga sheruju sa ostatkom bedne metal populacije tj. da ga forvarduju meni Quote
Arch Enemy Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 jel ba jel ima neko bilo kakvu verziju tabs-a za stvar follow the blind. ja mislim da sam vec jednom pitao ali da su svi ogdovori bili odnosno da ih nije bilo. trazio sam svuda ali ... ne mora biti u gp-u, nek bude i obichan tabs! ajde ljudi znate koliko mi je stalo do te stvari! Quote
GolluM Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Zato ce Mika il Fanta da budu dobri i cim skinu singl i album da ga sheruju sa ostatkom bedne metal populacije tj. da ga forvarduju meni Ma opusteno, ti odma dobijas @Fanta, Da, jebiga Ali imaj vere u bracu Ruje, uvek su bili brzi sto se toga tice Quote
Recommended Posts