Pharmaceut Posted April 13, 2004 Author Report Posted April 13, 2004 koji vam je najbolji text od guardian-a? Meni Battalions Of Fear Quote
genius Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Moram se sloziti sa prethodnikom, mada je Into the storm mozda jos boja sto se tice svega pa i teksta...Znaci LOTR i Into the storm! Quote
dark earendil Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 meni mozda lord of the ring ali ni imaginations kao ni miror miror nije losa!!! Quote
Mr_Deadic Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Lord Of The Ring. Text je zakon. Htio bih malcice da se ispravim. Najbilji je text Lord Of The Rings (Acoustic) samo zbog toga sto u orginalu stoji gnomes umjesto dwarves. Quote
Crusader Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Jel ima neki tekst od Guardijana koji nije na Lord of the Rings foru, milsim da ne bude fantasy? Stvarno me mrzi da sve citam Quote
Mr.Torture Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Svi tekstovi sa "Imaginations..." na primer. Quote
Kai Hansen Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 SVi textovi sa "A Night At The Opera" takodje... Quote
Kai Hansen Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Strasna pesma, samo mislim da i nije njihova. Mike Oldfield.... Quote
Pharmaceut Posted April 16, 2004 Author Report Posted April 16, 2004 Cuo sam tu obradu od jos neke grupe,mislim da je ona Irska,znam da izgovorim ime ali ne znam kako se pise Quote
Hansi Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall. Quote
Mr.Torture Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Tribute to Metallica!!!! Je su sigurno to snimili ? Ako jesu to bih jako voleo da cujem. Quote
Pharmaceut Posted April 20, 2004 Author Report Posted April 20, 2004 I ja bih voleo da cujem,nikad nisam cuo da si radili taj Tribute,sve sto oni urade mora da bude dobro Kad ocekujete novi album,i ako neko zna da li su nesto najavljivali u vezi toga neka kaze? Quote
dark earendil Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 P kada je rec o Guardianima jako mi je tesko govoriti, Svi albumi su na svoj nacin dobri ali ako moram izabrati najbolji onda bi to bio IFTOS zbog A Past And A Future Secret. A naj losiji Night At The Opera. A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci. Sto se tice textova najbolji su mi LOTR i Nightfall. slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!! Quote
Pharmaceut Posted April 25, 2004 Author Report Posted April 25, 2004 slazem se za imaginations.... stvarno past and future secret je nesto najbolje sto sam ikada cuo!!! ma Imaginations je najvece njihovo remek delo iako mi nije najomiljeniji album,takodje mi je jedan od najacih momenata tog albuma Script for my Requem i pogotovo onaj uvod na klavijaturama,a tek kako zvuci uzivo Quote
Nightwing Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 ...A znam da su obradjivali Deep Purple i snimili su jedan demo Tribute to metallica ali su to snimili za sebe pa je to jako tesko naci.... Sta su obradili od Metallice??? Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to... Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)... Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji... Quote
dark earendil Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Sta su obradili od Metallice??? Od Purpla su obradili Hallelujah,imam to... Imam od obrada i Dont Talk To Strangers(Dio) i Beyond the Realms of Death(J.Priest)... Jel cuo ko od vas demo Past and Future Secrets???Ima drugaciji text-meni bolji... e ajd daj kopiraj text pesme ovde ili daj neki link,pa da vidimo! Quote
Pharmaceut Posted April 26, 2004 Author Report Posted April 26, 2004 Cuo sam njihovu obradu Beyond The Realms Of Death i odlicno su je uradili,takodje mi se svidja kako se Hansiev glas uklapa uz tu pesmu,a i sama pesma je legendarna jedna od najboljih heavy metal pesama tako da to jednostavno nije moglo da ispadne lose pogotovo kad rade Guardian-i Quote
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Kako zvuci ta njihova obrada metallice? Bas bi me zanimalo to da cujem. Quote
Pharmaceut Posted May 1, 2004 Author Report Posted May 1, 2004 Gde bi se mogli nabaviti ti njihovi tribute-i? Quote
Mr_Deadic Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Ne vjerujem da ces ih naci. Barem kod nas. Ja sam neke pjesme skinuo. Quote
Hansi Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 (edited) Cuo sam neku varziju A Past and a future ... i cinimise da je drugaciji ali nisam siguran jel' live ili demo. A za Metallic-u mi je ortak rekao da je uradjena u nekoliko stotina primeraka. A obrade sam nabavi sa njihovog mp3 Edited May 2, 2004 by Hansi Quote
Fiery Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Kolike su sanse da Guardiani dodju kod nas? Pa, kad smo ih to pitali u Budimpesti, bilo je "Ako nas pozovete, doci cemo". Pri tome, naravno, misle na poziv od strane organizatora koncerata. Quote
Recommended Posts