Grobodan Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Znaci ove godine ima nesto za deathere,thrashere,gote,powerase...jos samo da se dovede neki ogroman BM bend kao recimo...EMPEROR!!!A?Moze i Enslaved,sad ce na turneju.Frubi? PS.Postade Frubi Deda Mraz. Quote
Guest Cyber Mage Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Cuo sam da ce karta biti oko 2500din. Izgleda da su malo preterali, samo se nadam da ce vredeti... Quote
AlexiMyGod Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 @alexi-a sto ne bi mogla da dodjes? Spavas kod mene,ili negde drugde... mislim za gardijane... Nije to prepreka,vec stipendija za koju sam konkurisala.Znachi,ako je ne dobijem -sreca u nesreci-idem na GuardianeeeeeEEEEEEEEEEJ! A ako je(daj Bozhe)dobijem...Guys...come to USA!!! Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Cuo sam da ce karta biti oko 2500din. Izgleda da su malo preterali, samo se nadam da ce vredeti... Preterali su. 1. Ovo nije Metalika, ovo je tr00 manje-više underground bend 2. Mi nismo buržuji koji slušaju tehno i troše 5000 mesečno na izlaske Organizacijo, pamet u glavu da opet ne bi kukali ko za Destruction. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ja ne kapiram zasto, kad vec ljudi koji dovode bend vise na netu i relativno cesto informisu narod, neki i dalje osecaju potrebu da podele sa svima nesto sto su "culi" Iskulirajte... i da je 2500, skupicete do oktobra Quote
StarbreakeR Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Onaj ko voli BG skupice...oni quazi koji pricaju da ce doci pa ne dodju nam ni ne trebaju...ja znam da ako sve bude kako treba ja idem na taj cert... Quote
GolluM Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 2500 kinti dajem a da ne trepnem. Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Postoji nešto što se zove psihološka granica. Moja je 2000 dinara. Mogu ja da skupim do tad i 1000 evra za apgrejd kompa, pa neću (i nedam). Jebem mu sve, redovno mora svaki bolji koncert da ti zagorčaju cenom... Edited February 9, 2006 by Voodoo_NBGD Quote
Brynhildr Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 moja je jedno 50 000,preko toga ne dajem ma za BG bih skupila i da je 5000... Quote
AlexiMyGod Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Zbilja...2500 dinara nije mnogo za takav bend... Quote
The Watchtower Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 dajem max. 700 din. ASTRAL DOORS!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Pazi da nece mnogo si mi ti optimistican.Cenim da je 1500 neka realna cena,jebiga,fanovi nisu neki lovatori.Normalno,ovo se ne propusta,ali ne bih bas da nemam za 'leb 2 meseca zbog giga. Quote
GolluM Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) E sta serete vi koj kurac? Pa jel znate koliko je potrebno love da se dovede takav jedan bend? I koliko je to drkanja jos plus! Pa jos i cinjenica da ce organizator od ovog koncerta zaraditi za pljeskavicu i pivo posle koncerta (ako i za toliko). Ako za Gardijane ne mozete ZA 8 JEBENIH MESECI da skupite 2500 kinti onda ne treba da idete na koncerte uopste. ZA KOGA cete ako ne za njih? Koji je to bolji ili legendarniji power bend od njih? Oj Srbijo... Edited February 9, 2006 by GolluM Quote
Misantrophil Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 e sad si im rekao uvek mogu pare da se skupe to je barem moje misljenje Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Alo bre, na čijoj si ti strani? 20 evra, i ni dinara više!!! Ako neće da bude ko na Destructionu. Bolje 2000 ljudi po 20 evra (= 40000e) nego 500 ljudi po 30 evra (= 15000e). Mislite o tome. Edited February 9, 2006 by Voodoo_NBGD Quote
Angelystor Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ja nemam granicu, dajem pa ne pitam. BG chekam u p.m. dugo i konachno cu ga dochekati(tj. dochekavati poshto je tek za 8 meseci gig ..) ..and da se ne skupe pare nema shansi jednostavno. Quote
Stanko Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ma ako je megadeth bio 1500.... p.s. ne volim megadeth Quote
StarbreakeR Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Koji je to bolji ili legendarniji power bend od njih? Oj Srbijo... Helloween Gamma Ray To je stvar ukusa...ne moze svako da najvise voli gardjane ali svakako treba da ode da ih vidi... Quote
GolluM Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ne kazem ja da neko mora da ih voli, ali svako MORA da prizna da su legende. Ovo im je dvadestprva godina kako sviraju, a vec deset godina su power bend A klase. Tako da svakako zasluzuju postovanje. Kao sto ja postujem Dream Theater a ne volim njihovu muziku toliko. Quote
Telcontar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Cuo sam da ce karta biti oko 2500din. Izgleda da su malo preterali, samo se nadam da ce vredeti... Brate, sad je Februar... 1. 2000-2500 je malo za Guardiane 2. Imate 9, DEVET meseci da skupite 25 eura za koncert....malo li je ? 3. Jebote al vi serete, 5-10 godina svi kukaju kako nema dobrih koncerata i sad vam 25 eura mnogo... sta mislite da organizatori ovde idu na ne znam kakvu zaradu....jes kurac moj... ako vam je ovo mnogo za koncert jebi ga, onda je moja teorija tacna, ne treba niko nikad ni da nam dodje, ko hoce i zeli da vidi otici ce u budimpestu il gde vec da vidi bend, ko nece sedece ovde... Ko da su meni pare za koncerte padale sa neba... jebi ga, popijes 2 piva manje, ne odes na more da bi otisao na koncert u madjarsku, kupis manji hard disk, radis honorarno za neki kesh, snadjes se, ustekas od rodjendana.... Edited February 9, 2006 by Telcontar Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Nisu pare u pitanju, ja te pare imam odma sada, u pitanju je princip. 20 evra. Quote
Telcontar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Jebes princip, ja sam davao po 50-70 eura za Nightwish, Sonatu il Bodome u Budimpesti, i vredelo je.... Quote
Recommended Posts