GolluM Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Jebote Voodoo, o kakvom principu govoris? Sta kao, previse traze za koncert? Pa covece, to je samo da pokriju troskove, ni za sta vise! Sta mislis, koliko kostaju koncerti u inostranstvu? Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) @Telcontar: Zato što si buržuj @Golum: 20 evra. Jebeš mi mater ako ovo ne stavim u potpis Mada da se ne lažemo, daću i više, al ako bude 20 evra bolje ću se osećati Edited February 9, 2006 by Voodoo_NBGD Quote
Grobodan Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Nisu pare u pitanju, ja te pare imam odma sada, u pitanju je princip. 20 evra. Ti principijelno sedi kutji,brate,sta da ti kazem...Mazi tih 20 evra i govori im "eto,propustio sam jedan od najboljih power bendova,ali ja sam covek od principa zato sto nisam hteo da ustekam jos 700 jebenih kinti za 8 meseci i sad vas jos imam,lepa moja novcanico od 20 jevreja"... Mislim,razumes sta hocu da kazem?Jebo princip kad takav bend stize! Edited February 9, 2006 by grave Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 TO Voodoo: U kom gradu 2.000 karata!??! Koji klub ili sala moze da primi 2.000 ljudi? Za ovaj koncert ce biti 1000karata koliko se meni cini samo u opticaju, pa se vi premisljajte. Quote
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Jebiga, ja šta god da kažem vi ćete mi udariti kontru Zato ću da ćutim i da dođem EDIT: A zna li se uopšte kad počinje prodaja karata? Edited February 9, 2006 by Voodoo_NBGD Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Bice jedno dva meseca pred koncert. Quote
crusader84 Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 OK. Izgleda da nećemo uspeti da ih nateramo da prebace 'cert u neki veći prostor. Znači, biće 1000 karata u prodaji, što znači da mogu da roknu cenu 3000 din, što je ujedno i moj maksimum! (po sadašnjem kursu, znači inflacija do oktobra 542165% + 564565fbh... ) Quote
Elldamar Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ako neće da bude ko na Destructionu. Bolje 2000 ljudi po 20 evra (= 40000e) nego 500 ljudi po 30 evra (= 15000e). Mislite o tome. Brate ne znam shta da ti kazem.... Samo mi potvrdi da mislish da je karta za Destruction bila skupa i ewo obecjavam da vishe necju komentarisati tvoje postove! P.S.Ne postoji prostor koji prima 2000 ljudi! Quote
vlad Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Jebiga, jeste to malo puno, pogotovo kad se uzmu cjelogodišnje obaveze i finansijska situacija pojedinih ljudi (mene npr.), ali od prvog trenutka sam znao da sigurno idem! Frubi, javiće ti se Vladan blagovremeno da dogovorite oko rezervacije, šta li već?! Quote
Nightwing Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 P.S.Ne postoji prostor koji prima 2000 ljudi! hala sportova? Quote
StarbreakeR Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ne kazem ja da neko mora da ih voli, ali svako MORA da prizna da su legende. Ovo im je dvadestprva godina kako sviraju, a vec deset godina su power bend A klase. Tako da svakako zasluzuju postovanje. Kao sto ja postujem Dream Theater a ne volim njihovu muziku toliko. Ma znam na sta mislis ali nekima ni to ne vredi... Malo me zabrinjavaju tih 1000 karata...ja cak nisam iz Bg-a pa cu najverovatnije da izvisim... Quote
Telcontar Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Hala Sportova prima nekih...5000 valjda.. a to je previse za Guardiane, a realno da vam kazem ne znam ni kolko bi skupili tih 2000-2500 ljudi kod nas... 1000 je sasvim dovoljno, a Guardiani imaju obicaj da sviraju po manjim klubovima znaci od 300-400 do 1500 ljudi, to im nije nista cudno:D Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 TAko da smo se slozili da je SKC i vise nego idealan prostor . Quote
Nightwing Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 TAko da smo se slozili da je SKC i vise nego idealan prostor . SKC je jadan i tuzan ali kad ne moze bolje Quote
Guest Cyber Mage Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Pa gledajte jeste malo mnogo, 2500 nije bas svakome pri ruci, a Guardiani su manje poznati nego Metallica. Meni je zao zato sto je cena tako visoka, zato sto ima ljudi koj nece tako lako skupiti pare. Quote
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Tako je. Sad bi neki blekeri mogli da kažu kako za Bathory treba dati i 5000 zato što su legende i tr00 kvlt, ali cena se ne određuje prema tome nego prema popularnosti (a činjenica je da Guardiani nisu popularni ko Metallica, iako su ispred njih svetlosnim godinama po stilu i skillu). Quote
Guest Cyber Mage Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Tako je. Sad bi neki blekeri mogli da kažu kako za Bathory treba dati i 5000 zato što su legende i tr00 kvlt, ali cena se ne određuje prema tome nego prema popularnosti (a činjenica je da Guardiani nisu popularni ko Metallica, iako su ispred njih svetlosnim godinama po stilu i skillu). Quote
Elldamar Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Tako je. Sad bi neki blekeri mogli da kažu kako za Bathory treba dati i 5000 zato što su legende i tr00 kvlt, ali cena se ne određuje prema tome nego prema popularnosti (a činjenica je da Guardiani nisu popularni ko Metallica, iako su ispred njih svetlosnim godinama po stilu i skillu). Zaboravio si chinjenicu da je Metallica nastupala ovde pre skoro dve godine,a da je inflacija u ovoj jebenoj zemlji dvocifrena,kao shto si zaboravio i broj ljudi koji je posetio koncert Metallice...i za B.Guardian bi bilo najbolje kada bi karta bila 1000 dinara a da dodje 25.000 ljudi....ali to je malo neizvodljivo Quote
Angelystor Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Znachi..Chitajuci ovu stranu zakljuchuje se da je karta je izmedju 20-25 evra pa na gore Da gigu Gardijana kod nas moze privuci od 150 do 7500 ljudi I da ne postoji prostor koji moze da primi 2000 ljudi p.s. I da nas jebe inflacija Quote
ErliK Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Mislim da vecina ljudi koji se zale da nece moci da skupe pare i da je karta mnogo (ajd racimo da jeste al' shta je tu je) cesto ne zele malo da ushtede i da se odreknu zavisnosti tipa cigara, alkohola i sl... Na taj nacin postigao bi 2 stvari. Ziveo bi zdravije, i zivot bi mu bio bogatiji za jedan fenomenalan koncert. u svakom slucaju ko ne ume makar na taj nacin da ushtedi kintu ne treba ni da se zali i ne mora ni da gleda 'cert... sam je kriv i za takve ljude me totalno zabole. p.s. shtata shto ima puno takvih ljudi Quote
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ja ne pušim al pijem jako retko Inače mnogo ste svi pametni, ljubim vas... tu serete pred organizatorom "ja bih dao 5000, ja bih dao 10000"... kad opizdi na kraju neku cenu da se krstiš, biće izvini oprosti... Pratite li vi ekonomsku situaciju u zemlji? Ovde samo bankarstvo cveta, industrije i proizvodnje nema, svi uče neke menadžmente, ljudi se zadužuju za tri generacije na uđeš-izađeš kredite... za tih 8 meseci inflacija ima da ode u pičku materinu, neće biti za leba i gulićemo suvu proju, a vi se tu rasipate... Quote
StarbreakeR Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Da...ta inflacija ce biti nas grob... Quote
Cosmic Antagonist Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) Dinkic obecao da ce inflacija da bude u okvirima projektovane za ovu godinu Edited February 10, 2006 by IronMaiden Quote
voodoo_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Aha, njegova plata će biti u okvirima projektovane za ovu godinu. Quote
Recommended Posts