Angelystor Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Shta je bre ovo? Takmichenje 'koji ce veci debil da dodje na koncert'? Quote
dushmanin Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Imas dozvolu da nam se pridruzis naravno! (nadam seda ne mislis ozbiljno posto ovde niko nista ozbiljno nije rekao vec 35 strana)... Quote
StarbreakeR Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Nema sta da se takmicimo...ja pobedjujem Quote
+MIDIAN+ Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 belgarat,doziveces vala.. vi to mene nazivate debilom ma videcete vi..svoga boga Quote
Buba :) Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 verujem da dusanu nece biti problem da se skine Quote
vlad Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 E, ako se ja zainatim, ima da nađem i dovedem ovu babu sa mog avatara, živu ili mrtvu, nije važno! Zato, lakše malo! Quote
StarbreakeR Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Skroz...najgore je kad nema sta da se kaze... Quote
Telcontar Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Ma platicemo neke lokalne kurve da se svlace pred koncert ( mogu i da popuse ljudima iz prvih redova oslobadjanje tenzije pred cert ) Quote
Grobodan Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Shta je bre ovo? Takmichenje 'koji ce veci debil da dodje na koncert'? Ne,pre je 'ko ce vise da kenja na BG temi',jer,ako bilo ko i uradi nesto od ovoga,ja cu da secem levi testis. Quote
Angelystor Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Zasto unakaznjavati sebe zbog nekih forum freakova? Anyway..i ja se radujem svirci..al majku mu dotle ima vremena ljudi, ihaha..sada je mnogo vaznije kakav ce biti novi album. Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 koga je ikad bolela patka sta ce reci neko sa foruma....... ovo su sve zajebancije...naravno da niko nece uraditi bilo sta od ovoga...(dobro za skidanje samo ako sam mortus).... changing subject....... koliko ce pesama otpr. sa novog svirati zna li neko? Quote
GolluM Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Hmm, pa to ni oni verovatno jos uvek ne znaju, ali za ocekivati je da otprilike jedna cetvrtina ukupnih pesama bude sa novog albuma, posto je turneja, jelte, posvecena promociji tog albumceta. I ne mogu da verujem da JOS UVEK NEMA singla na netu Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Naravno lepi duja to dobija cim ti to skinesh el tako? :smajli-koji-ulazi-u-bulju: Quote
GolluM Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Naravno Dujo, naravno Salim se, dacu ti kad mi se tako lepo cepis! Quote
Despot! Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Hmm, pa to ni oni verovatno jos uvek ne znaju, ali za ocekivati je da otprilike jedna cetvrtina ukupnih pesama bude sa novog albuma, posto je turneja, jelte, posvecena promociji tog albumceta. I ne mogu da verujem da JOS UVEK NEMA singla na netu Fuck, Nuclear Blast nece nista da postavi dok single zvanicno ne bude objavljen 24.02. Koliko sam nacuo "Fly", prva pesma sa singla ima uticaje Abbe! Quote
The Watchtower Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 sta nece da postavi?! postavili su semplove, i datum kad izlazi singl. jbt, strpite se bice na netu za dva do tri dana. Quote
Brynhildr Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 jbt, strpite se bice na netu za dva do tri dana. i to je previse! OCU ODMA!!!!!!! Quote
AlexiMyGod Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Koliko sam nacuo "Fly", prva pesma sa singla ima uticaje Abbe! Zashto zhelish da me ubijesh? Quote
GolluM Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Fuck, Nuclear Blast nece nista da postavi dok single zvanicno ne bude objavljen 24.02. Koliko sam nacuo "Fly", prva pesma sa singla ima uticaje Abbe! Pa i kad bude objavljen Nuclear Blast svakako nece postaviti ceo singl na net Mislim, koja je poenta izdavanja singla i prodavanja istog za velike pare a na netu vise pesme na izvolte? Quote
Despot! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) Pa i kad bude objavljen Nuclear Blast svakako nece postaviti ceo singl na net Mislim, koja je poenta izdavanja singla i prodavanja istog za velike pare a na netu vise pesme na izvolte? Da, postavice sve tri pesme, za manje od tri eura. No, to i mene onako ne interesuje jer sam vec narucio single koji ide u digi-pack verziji i 12'' sigl koji valjda nosi dodatnu bonus pesmu. Edited February 20, 2006 by +morgan+ Quote
GolluM Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Pa to da, za pare ce svakako da postave. Drago mi je sto si narucio digipack. Quote
Despot! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Zashto zhelish da me ubijesh? Cuti to je jos dobra varijanta, jer za pesmu ''Carry Bless the Home'' kazu da lici na Ozzy-ija, a ima i neka pesma ''Another Strager Me'' za koju rekose da je njihov najveci rock hit do sada. Quote
Recommended Posts