solicitor Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Mozda i ja nadjem nesto odusevljavajuce o ovom singlu, ali ne verujem da ce to biti u ovom zivotu To sto u pesmi imaju neke poskocice, sto imaju ubrzanja i usporenja, pa cak i solaza...nije dovoljno da bi me odusevilo. Pesma je osrednja, nije losa, zvuk je stvarno dobar, ali sto se mene tice nikakvoj euforiji ovde nema mesta, no dobro .. kome se svidja, jos bolje Quote
MudriPanj Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 zasto ljudi toliko vole ovaj bend blind guardian je nevidjen proljev metal at its najneiskrenije Quote
GolluM Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 E, ajde ne seri. @Soli, Jebiga Meni se oprasta, ja sam addicted Quote
MudriPanj Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 jebiga, treba malo i drugo misljenje golumu: jesi li ti isao pod tim nickom na junkforum? u tom slucaju, ovdje obscure Quote
GolluM Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Pa da, ali treba misljenje potkrepljeno bar nekim argumentima. Izjava da je BG neiskren je jednaka izjavi da svinje imaju trolu. Isao sam na junkforum Laaaadno obscure! Quote
Nightwing Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Fly je Opera rip^off...mada mi se sve vise svidja... ja operu bas gotivim tako da i ako album bude kopija doticnog bicu zadovoljan.. Quote
GolluM Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Al tacno sam znao da ce svi da ga opljuju. Quote
Cosmic Antagonist Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Al tacno sam znao da ce svi da ga opljuju. Znaci i ti duboko u sebi znas da ne valja Quote
GolluM Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Znaci i ti duboko u sebi znas da ne valja Ma da bre, koje sranje ovaj Fly! Quote
Elldamar Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Njaaa....posle ovoga,iskreno,Savage Circus mi je ipak mnogo blizi onim pravim Guardianima nego ovo izdanje...nadam se da cje album bar koliko-toliko biti bolji... Quote
fiction Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Morate shvatiti da vise nece opjevavati LOTR Mozda bi vam se onda i svidio single Quote
°°Džoca°° Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Ne delim Gollum-ovo odushevljenje (hvala za single btw ), ipak nisam prosvecena + znash koji smajli sledi ),ali svakako mi se dopada... najvishe Skalds And Shadows... Gardijani su, za ime istih ( ), nije moglo biti loshe... Quote
dushmanin Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 kubno sranje ovaj fly. i ja znadeh da nita pozitivno nece doci odavde.........pa kad se nekome fly ne svidja...joooj sacekaj samo reakciju na album da cujemo...bice vise napusavanja nego kad je nw izbacio once....samo cekam... Quote
GolluM Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Da jbt, kad izadje album onda ce svi da ga zakopaju samo tako, znaci NIKOME se nece svideti a onda ce posle koncerta svi opet da drkaju na Gardijane I onda kad izadje sledeci album ovaj ce svima postati najbolji Quote
Nightwing Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 kad cujes neku pesmu uzivo - vezes se za nju.. a posto je promo tour,cucemo barem 5 pesama sa novog albuma.. i onda ce svi da ga zavole... Quote
Fiery Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Pa, s obzirom na to da su na turneji za ANatO svirali samo dve pesme sa tog albuma... Quote
Narsil Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 16 .Oktobar Beograd SKC zvanično IDEMOOOOOOOOOO!!!!!! Quote
Fiery Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Njaaa....posle ovoga,iskreno,Savage Circus mi je ipak mnogo blizi onim pravim Guardianima nego ovo izdanje...nadam se da cje album bar koliko-toliko biti bolji... Pa ono, ako ti se slusaju pesme koje su stalno na isti fazon, slusaj prvih nekoliko albuma na repeat i eto ti. Po meni je produkcija najslabija tacka ovog izdanja. Gitare nemaju ni malo snage, a vokali su preglasni. Quote
dushmanin Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 @ gollum...pa ako se dobro secam tako je bilo i za opera album..... Quote
Kent Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Pa, s obzirom na to da su na turneji za ANatO svirali samo dve pesme sa tog albuma... Battlefield, Punishment Divine i Under The Ice, ako mislis na budimpestanski koncert... A verovatno mislis Quote
Elldamar Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 jeste culi novu stvar FLY Welcome to yesterday dude Quote
StarbreakeR Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Hehehe... Ma meni ce da se svidja novi album...nisam ni cuo single ali imam neki osecaj da ce da bude dobar... Quote
GolluM Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Battlefield, Punishment Divine i Under The Ice, ako mislis na budimpestanski koncert... A verovatno mislis SVIRALI SU BATTLEFILED UZIVO!?!?!?! Jebote, ja sam mislio da to nikad nisu svirali live Sad cu jos vise da se ubijem sto nisam bio Quote
Recommended Posts