Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozda i ja nadjem nesto odusevljavajuce o ovom singlu, ali ne verujem da ce to biti u ovom zivotu icon_smile.gif To sto u pesmi imaju neke poskocice, sto imaju ubrzanja i usporenja, pa cak i solaza...nije dovoljno da bi me odusevilo. Pesma je osrednja, nije losa, zvuk je stvarno dobar, ali sto se mene tice nikakvoj euforiji ovde nema mesta, no dobro .. kome se svidja, jos bolje pivopije.gif

Posted

Pa da, ali treba misljenje potkrepljeno bar nekim argumentima. Izjava da je BG neiskren je jednaka izjavi da svinje imaju trolu.

Isao sam na junkforum icon_smile.gif Laaaadno obscure! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Ne delim Gollum-ovo odushevljenje (hvala za single btw wub.gif), ipak nisam prosvecena laugh.gif + znash koji smajli sledi icon_smile.gif),ali svakako mi se dopada... najvishe Skalds And Shadows... Gardijani su, za ime istih ( mhihi.gif ), nije moglo biti loshe... icon_rockdevil.gif

Posted
kubno sranje ovaj fly.

i ja znadeh da nita pozitivno nece doci odavde.........pa kad se nekome fly ne svidja...joooj sacekaj samo reakciju na album da cujemo...bice vise napusavanja nego kad je nw izbacio once....samo cekam... icon_mrtav.gif

Posted

Da jbt, kad izadje album onda ce svi da ga zakopaju samo tako, znaci NIKOME se nece svideti a onda ce posle koncerta svi opet da drkaju na Gardijane icon_smile.gif I onda kad izadje sledeci album ovaj ce svima postati najbolji icon_smile.gif

Posted
Njaaa....posle ovoga,iskreno,Savage Circus mi je ipak mnogo blizi onim pravim Guardianima nego ovo izdanje...nadam se da cje album bar koliko-toliko biti bolji... icon_uhoh.gif

Pa ono, ako ti se slusaju pesme koje su stalno na isti fazon, slusaj prvih nekoliko albuma na repeat i eto ti.

Po meni je produkcija najslabija tacka ovog izdanja. Gitare nemaju ni malo snage, a vokali su preglasni.

Posted
Pa, s obzirom na to da su na turneji za ANatO svirali samo dve pesme sa tog albuma...

Battlefield, Punishment Divine i Under The Ice, ako mislis na budimpestanski koncert... A verovatno mislis icon_biggrin.gif

Posted
Battlefield, Punishment Divine i Under The Ice, ako mislis na budimpestanski koncert... A verovatno mislis icon_biggrin.gif

SVIRALI SU BATTLEFILED UZIVO!?!?!?! blink.gif

Jebote, ja sam mislio da to nikad nisu svirali live wallbash.gif Sad cu jos vise da se ubijem sto nisam bio icon_sad.gificon_cry.gif