Narsil Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Sad cu jos vise da se ubijem sto nisam bio Cuti mozda nas usere da sviraju kod nas! Quote
GolluM Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Pa ja bih to najvise voleo, ali sumnjam. Mislim da ce na ovoj turneji svirati MOZDA jednu pesmu sa Opere (posto su svi opljuvali taj album) i to onu koja je najpoznatija, Punishment Divine. Ili eventualno The Soulforged. I to je to. Mada, sta i ja kenjam, to su samo pretpostavke. Quote
Narsil Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (posto su svi opljuvali taj album) A ja ne razumem zasto , kad je album odlican! Quote
dushmanin Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 zato sto su ljudi seronje, eto zato.... Quote
AlexiMyGod Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 A ja ne razumem zasto , kad je album odlican! Respect. Quote
ValhallaWarior Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 dobar je album ali nije na njihovom nivou,do njega su izbacivali sve same hitove a ovaj album je slabiji od ostalih Quote
GolluM Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Nije uopste slabiji (ako mislis na Operu), samo je mnogo komplexniji. Treba ga preslusavati mnooogo puta (veoma koncentrisano) da bi se album razumeo. I onda kad jednom shvatis koliko je genijalan, ne mozes da prestanes da slusas Bar je tako bilo u mom slucaju Quote
Platina Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Slayem se, slicno se i meni desilo. Quote
StarbreakeR Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Nije uopste slabiji (ako mislis na Operu), samo je mnogo komplexniji. Treba ga preslusavati mnooogo puta (veoma koncentrisano) da bi se album razumeo. I onda kad jednom shvatis koliko je genijalan, ne mozes da prestanes da slusas Bar je tako bilo u mom slucaju Razumem te prijatelju...i ja to kazem za Helloweenov Chameleon Quote
Cosmic Antagonist Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Pa jeste Chameleon jedan od najkompleksnijih albuma u power metalu uopste Quote
Angelystor Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Starbre...loshe poredjenje leba mi. Quote
vlad Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Opera je jedini album koji nemam!!!! Prokletstvo!!!!! Quote
Angelystor Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 meni je to prvi album koji sam nabavio od Gardijana I dan danas mi je omiljeni. Quote
Grobodan Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ne pricajte gluposti,samo je jedan Nightfall. Quote
ErliK Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 E ako je ono Fly shto sam ja cuo... onda mi se cini da su Guardiani poceli da kopiraju Svage Circus... Quote
Elldamar Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Haha...rekoh ja neshto o tome pre par stranica samo shto niko necje da slusha Quote
Narsil Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ne pricajte gluposti,samo je jedan Nightfall. ali nije jedini! Quote
StarbreakeR Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Starbre...loshe poredjenje leba mi. Ma misleo sam na foru na koju svi mrze Chameleon a ja ga branim...ista situacija sa Gardjan fanovima i Operom... Quote
Narsil Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ma misleo sam na foru na koju svi mrze Chameleon a ja ga branim...ista situacija sa Gardjan fanovima i Operom... e buraz pa i ja ga branim, a i gollum...album je super ko ne veruje neka ga poslusa ! Quote
GolluM Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Khmkhm, ja ne branim Chameleon @Erlik, Ne znam kako si skontao da je Fly kopija Savage Circusa Mislim, nema slicnosti uopste, al ajde Quote
dushmanin Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 BG i savage circus....kako mi o ne ide jedno uz drugo....mislim ide, ali kakvo poredjenje ...brateeee... Quote
Nightwing Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 dobar je FLY...sto vise slusam sve mi se vise svidja Quote
GolluM Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Bravo Fantadzijo! Isto preporucujem i ostalima, slusajte ga mnogo puta. Ali bas mnogo. I svidece vam se 100% Quote
Grobodan Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Dobar je singl skroz,Fly je korektna,ovako nesto sam i ocekivao od njih.Ali,cenim da nas prava jebacina keve tek ceka na albumu. Quote
Recommended Posts