Valinion Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 meni je vazno da ja budem na koncertu, a oce li biti 500, 1000 ili 2000 ljudi -- ko ih jebe. znam da ce guardiani dati sve od sebe i to je ono sto je vazno! *GolluM Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Pa, prichah sa Frubijem pre neko veche, i ovo je znachi, prva power svirka u ovoj drzavi tako da s obzirmo na to a i na chinjenicu da je ovo BLIND GUARDIAN posecenost bi trebalo da bude u najgorem sluchaju kao na Destructionu.. Pa druze za tebe imam samo jednu rech - Srbija...Chaos...Disorder...the Unexpected(...dobro nije bas samo 1 rech)...nikad ne znas sta ce da te snadje ovamo...ja se nadam da ce doci makar 800 ljudi ali da to bude ok svirka... Quote
Narsil Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Moramo se svi upoznati na koncertu, pa onda posle da idemo negde da se napijemo ko stoka uh kako dobra recenica!!!!! bice pre prvog busa nazad!!!! nadam se da ce se saznati cena karte bar nekoliko nedelja pre pustanja u prodaju da mozemo da skupimo te pare, da ne bude posle da se nema para! uostalom ionako ce mobilni da ode u najgorem(najboljem ) slucaju! Quote
AlexiMyGod Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Perkele...!Ja tek sljedeceg mjeseca saznajem postoji li mogucnost da podjem... Quote
Elderane Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Kakve gluposti...Bude li karta preko 2000,to je poprilicno bezobrazno.S obzirom da je Megadeth bio toliko... Quote
militant Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 jebiga sad, ja sam jednostavno zahvalan sto dolaze kod nas pa necu da kukam za kintu jer svejedno, kome se ide, neka skuplja malo pre koncerta... jedina stvar sto me nervira ovde je mesto svirke i to sto ce to biti verovatno privatan party za organizatora, rodbinu i ortake... Quote
Elldamar Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 nadam se da ce se saznati cena karte bar nekoliko nedelja pre pustanja u prodaju da mozemo da skupimo te pare, da ne bude posle da se nema para! Novac mozesh da pochnesh da sakupljash odmah niko ti ne brani...cena cje se znati nedelju dana pre pushtanja u prodaju najdalje...i nema potrebe da chekash cenu karte da bi pocheo da sakupljash pare...pochni odmah! Quote
Elldamar Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Kakve gluposti...Bude li karta preko 2000,to je poprilicno bezobrazno.S obzirom da je Megadeth bio toliko... Karta cje SIGURNO biti preko 2000 !!! Nekome se ne svidja ni to shto je BG izuzetno skup bend,pa ga ipak uz sve muke dovlachi u Srbiju! Quote
Elldamar Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 jedina stvar sto me nervira ovde je mesto svirke i to sto ce to biti verovatno privatan party za organizatora, rodbinu i ortake... Ne,ovo necje biti privatan party za organizatore i njegove prijatelje i rodbinu... Ovo i jeste zamisljeno kao koncert SAMO ZA FANOVE i one koji koliko toliko poshtuju Blind Guardian i Power Metal,s obzirom na to da je ovo kako Kai reche prvi power metal cert ovde...Ovo je poslednji koncert Guardiana na turneji...znachi neshto extra..ovo je prvi koncert Guardiana na ovim prostorima ( Balkan )...znachi opet neshto posebno...ovo je najskuplji koncert koji je Legacy do sada radio i samim tim od njega mnogo zavisi za buducjnost Legacy-a,a i razvoja Srbije kao metal marketa po pitanju koncerata... Quote
Valinion Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Kako vas nije stid srati po Legacy-ju i zaliti se na cijenu karte 7-8 mjeseci prije koncerta :ne: . Legacy cini ogromnu stvar ne samo za Power metalce ili fanove Guardiana nego za cijelu nasu metal scenu. Legacy samo naprijed Quote
GolluM Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ja ponavljam po stoti put: Blind Guardian NE MOZE da svira za dzabe! Organizator NECE zaraditi ne znam kakvu kintu ovde! Karta je skupa DA BI POKRILA TROSHKOVE (jer se veliki bendovi ne dovode za dzabe, znate, to se placa... skupo) a ne da bi organizator sebi platio letovanje na Havajima! Dakle, napred Legacy! Kome se ne svidja cena karte nek ide i nek se napije za te pare, boli me kurac, samo nemojte da kenjate vise plz! Quote
Narsil Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Kome se ne svidja cena karte nek ide i nek se napije za te pare Novac mozesh da pochnesh da sakupljash odmah niko ti ne brani...cena cje se znati nedelju dana pre pushtanja u prodaju najdalje...i nema potrebe da chekash cenu karte da bi pocheo da sakupljash pare...pochni odmah! imam vec 50 din od danasnje uzine!!! hahahahahahaah! Quote
militant Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ne,ovo necje biti privatan party za organizatore i njegove prijatelje i rodbinu... Ovo i jeste zamisljeno kao koncert SAMO ZA FANOVE i one koji koliko toliko poshtuju Blind Guardian i Power Metal,s obzirom na to da je ovo kako Kai reche prvi power metal cert ovde...Ovo je poslednji koncert Guardiana na turneji...znachi neshto extra..ovo je prvi koncert Guardiana na ovim prostorima ( Balkan )...znachi opet neshto posebno...ovo je najskuplji koncert koji je Legacy do sada radio i samim tim od njega mnogo zavisi za buducjnost Legacy-a,a i razvoja Srbije kao metal marketa po pitanju koncerata... Ne, da me ne shvate pogresno, vrlo sam zahvalan za cert i sto ce mi se zelja ispuniti da gledam moj omiljeni band uzivo (nadam se i pre). Ne znam kako vi to gledate, ali valjda znate da cete prodati sve karte jer ovde ima mnogo fanova i tako da ce dosta njih propustiti. To je jedino sto me nekako "nervira", inace pare za karte necu da komentarisem. Kome se gleda, taj ce naci. Inace, sve najbolje za legacy! Quote
Platina Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Naravno, svako ko zaista voli BG i ko zeli da ih vidi uzivo, izvucice nekako pare od negde. Ne bitna je cena karte, bar meni, apsolutno sam svesna koliko mora da kosta. I da, nista me nece spreciti da odem! Quote
StarbreakeR Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Bice to sistem eliminacije...sumnjam da ce svi moci da sakupe kintu...ne zato sto ne mogu vec zato sto NECE!Ja sam vec sakupio 10e a nisam ni upola veliki fan BG-a kao Gollum ili ne znam ni ja ko...a ipak imam 3-cinu(ili koliko vec) karte...zato sto mi je stalo da vidim jedan dobar koncert...a i svakome kome je stalo do istog ce to isto uciniti...zato ne kukajte za pare ionako biste ih potrosili bezveze... Quote
Platina Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ja racunam na cinjenicu da mi je u novembru rodjendan (u slucaju da ne budem imala pare), pa cu da trazim pare za kartu unapred za rodjendan (a moji znaju koliko mi je stalo i koliko ih zelim).. Quote
Telcontar Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ja sam vec resip problem pare za karte, skoro 7 meseci PRE koncerta... jebi ga morao sam da se odreknem nekih stvari ( tj nove baterije za mob, koji je prso skroz, kao i novih farmerki, al jebi ga... ) Tako da jedva cekam ! Quote
Narsil Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ja ne mora da brinem za pare.......mobilni prodajem .....tako da cu imati pare......sto se tice retarda koji nece da idu na gardijane zbog cene karte nek se zapitaju koliki su fanoci metala uopste , a ne BG-a!!!!!!!!!! ps.neko rece da je bezobrazno da cena karte bude preko 2000???? pa koliko bi vi dali za BG ??? 500 din? ako vam se ne ide , pivo , park ili gde vec i to je to , a mi cemo piti pivo i gledati BG!!!! svi koji idu na BG Quote
Grobodan Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 ps.neko rece da je bezobrazno da cena karte bude preko 2000???? Nisam ja rekao da je bezobrazno vec da je MNOGO,za pare se moram nekako snaci kad dodje vreme a kako-ne znam. Tacno se vidi iz postova ko jos zivi na roditeljskoj sisi. Nego,kad pocinje prodaja karat,da se pripremam. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Tacno se vidi iz postova ko jos zivi na roditeljskoj sisi. Sta ovo znaci ? Quote
StarbreakeR Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ja znam sta znaci...to je bilo nisko Quote
Brynhildr Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 pa sta cemo mi koji zivimo na "roditeljskoj sisi" barem cemo dobiti pare... gde bre ja sa 15 godina da zaradim pare (btw nemojte sad sa perverzijama da pocnete,please!) ja sam krenula da skupljam pare,odbijam od uzine...a posto dobijam dosta nece mi biti problem da skupim do maja. Quote
Narsil Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 e' date='25. 3. 2006, 11:09'] Sta ovo znaci ? Znaci da se tacno vidi ko se bori da skupi pare za koncert , a koga boli kita jer ce roditelji da se isprse za kartu......kad bi mojima pomenuo tako nesto oterali bi me u kurac (osim ako ne idem na koncert zdravka colica ili tako nekog)!!!! psGrave-mnogo je ali vredi Quote
Grobodan Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Znam,ne kazem nista,pare se moraju skupiti kako se zna i ume... Quote
AlexiMyGod Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Meni nisu pare problem (mnoogo volim svoje roditelje,babu,dedu,tetku... ),ali sam konkurisala za stipendiju i josh ne znam jesam li je dobila... Quote
Recommended Posts