Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana.

Bice to lep prizor.

Posted
Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana.

Bice to lep prizor.

mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

mada ce biti bez maceva i maski----ali upaljace za pozerisanje nosim sigurno!

i doci cu 24 h ranije da zauzmem prvi red ako bude ikako moguce! icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Bice to lep prizor.

A shta smarash brate??? Ako ti se ne dolazi, nemoj dolaziti, ali nemoj ni smarati! Budi dovoljno tr00/mator pa stoji u coshku i bacaj hate-ve a pusti nas "maloletnike" (mada ja tad vec uveliko necu biti icon_smile.gif ) da se gubimo u prvom redu maskirani u nazgule! Jebem ti suvishe tr00 likove! evotigana.gif

Posted

Izvini ako sam te smorio,u sustini mi puche kuratz.

Da stojim u cosku i bacam hate-ve...Necu,bicu u prvom redu,ludovacu,protiv cega nemam nista,ali imam protiv kretenskog proseravanja koje prosipate po ovoj temi.Dodjite takvi na gig,bar ce biti povoda za smeh.I to ne medju troo likovima,no medj svima normalnima.

Posted

samo malo pitanje: ko je jebeno postovao da ce doci maskiran u nazgule sa plasticnim macevima??? gde si ti to video???? jbt idemo na gardijane da dozivim najbolji dan u svom zivotu, bicu srecan ako prezivim icon_mrgreen.gif !!!

Posted
Ma dolazim ja kao Frodo a vi kako hocete...bice to hell of a masquarade icon_rockdevil.gif

mhihi.gif bicemo true! mhihi.gif

ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje!

Posted (edited)

mhihi.gif bicemo true! mhihi.gif

ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje!

Pa, naravno da cu da idem.

Ko je lud da propusti majesty??? biggrin.gif

Ali bez maske, sumjam i da ce qzman da se maskira icon_smile.gif

Edited by SacrilegiouS