StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Pa srecno ti bilo...nadam se da ces da je dobijes...(stipendiju naravno) Quote
Narsil Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 svi da ponesete upaljace da se pozerisemo malo na bards song! Quote
Queen of Destruction Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ima li vesti kad ce krenuti u prodaju karte? Quote
Grobodan Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana. Bice to lep prizor. Quote
Druidess Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 shto da ne...kao na premijerama Harry Potter-a... Quote
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Hehehehe...da bilo bi zanimljivo videti taj prizor Quote
Valinion Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 kakvo spamovanje... tema je blind guardian... jos je rano za ovu pricu... nemojte spamovati... sve poznato o kartama mozete saznati na sajtu Legacy-a.... Quote
Narsil Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana. Bice to lep prizor. mada ce biti bez maceva i maski----ali upaljace za pozerisanje nosim sigurno! i doci cu 24 h ranije da zauzmem prvi red ako bude ikako moguce! Quote
Queen of Destruction Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana. Bice to lep prizor. A shta smarash brate??? Ako ti se ne dolazi, nemoj dolaziti, ali nemoj ni smarati! Budi dovoljno tr00/mator pa stoji u coshku i bacaj hate-ve a pusti nas "maloletnike" (mada ja tad vec uveliko necu biti ) da se gubimo u prvom redu maskirani u nazgule! Jebem ti suvishe tr00 likove! Quote
Grobodan Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Izvini ako sam te smorio,u sustini mi puche kuratz. Da stojim u cosku i bacam hate-ve...Necu,bicu u prvom redu,ludovacu,protiv cega nemam nista,ali imam protiv kretenskog proseravanja koje prosipate po ovoj temi.Dodjite takvi na gig,bar ce biti povoda za smeh.I to ne medju troo likovima,no medj svima normalnima. Quote
Narsil Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 samo malo pitanje: ko je jebeno postovao da ce doci maskiran u nazgule sa plasticnim macevima??? gde si ti to video???? jbt idemo na gardijane da dozivim najbolji dan u svom zivotu, bicu srecan ako prezivim !!! Quote
StarbreakeR Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ma dolazim ja kao Frodo a vi kako hocete...bice to hell of a masquarade Quote
Narsil Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ma dolazim ja kao Frodo a vi kako hocete...bice to hell of a masquarade bicemo true! ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje! Quote
Queen of Destruction Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 To ti batice uopshte nije losha ideja!!! Quote
Narsil Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 To ti batice uopshte nije losha ideja!!! Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 To ti batice uopshte nije losha ideja!!! Skroz se slazem sa vama ljudi...bilo bi great...samo da ne raspravljamo za bilo kakvo BG pitanje da se ne pobijemo Quote
SacrilegiouS Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) bicemo true! ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje! Pa, naravno da cu da idem. Ko je lud da propusti majesty??? Ali bez maske, sumjam i da ce qzman da se maskira Edited March 28, 2006 by SacrilegiouS Quote
Narsil Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Hehehe...maska ili nista @sacrilegius: onda idemo , a posle koncerta!! Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Svakako...presedecemo mi do samog jutra uz zvonjavu u usima i Bardovoj Pesmi u secanju... Quote
Queen of Destruction Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Ja cu pa montiram moje elfovske ushi, da obuchem moju haljinu za LARP i da ponesem plastichan mach i shtit i eto vam Eowen!!! Quote
Queen of Destruction Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Lapsus! Hibrida Arwen i Eowen! I zashto ne postoji gloopa opcija edit? Quote
StarbreakeR Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Wow...pa ako se budemo takmicili ti ces da pobedis...nije fer Quote
Recommended Posts