neiskvarena Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 nista me niste smirili al dobro...svidja mi se ideja da neko uzme karte a mi damo pare na ulazu....osecam da ce to biti sa kamatom Quote
StarbreakeR Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Ma jok...ako mi QoD uzima kartu poslacu ja pare...sad ona da se bezveze troshi... Quote
Elldamar Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Svi su ovde fini,samo dok se dokopaju karte Quote
Queen of Destruction Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Nema problema! Uzimam ja karte svima, samo mi poshaljite kesh! Ja bi mogla eventualno jednu kartu josh da finansiram, ako je neko tanak sa parama, ali preko toga.... teshko! So, pochnite da shtekate pare i da bre idemo svi zajedno! Quote
neiskvarena Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ja sam zapravo juce dala izvasnu sumu...ni sama ne znam za sta....jebote kad sam darezljiva:))) mada ako ce me to kostati da ne idem na koncert Quote
Platina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Pošto sam danas dobila platu i isčitala ovu temu, mislim da ću, čim dođem kući da odvojim nekih 2-3 hiljade... Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim... Quote
Narsil Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim... Quote
StarbreakeR Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 (edited) Ovaj koncert mi je previše bitan da bih se šalila sa tim... Total respect Edited April 5, 2006 by StarbreakeR Quote
Queen of Destruction Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Frack! Upravo sam spucala sav shtek za Guardiane!!!! Majku mu! Fala Bogu te sam ostavila shtek i kod keve i kod caleta za svaki slichaj! Ko da sam znala da cu spucati ovaj kod mene! Quote
neiskvarena Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 e to se i meni desilo...samo da ne izostavljamo cinjenicu da ja nemam shtek kod mojih....jednom recju najebala sam....moram pod hitno da skupljam....a ne znam ni koliko imam da skupim... Quote
Queen of Destruction Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Skupi za svaki sluchaj oko 3500, nece biti toliko verujem, ali od vishka glava ne boli! I pochni odma! Quote
Platina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Mislim da je 3500 malo preterana, ali opet, dala bih da trebe. Racunam da ce biti negde oko 2500, sto u sustini i nije neki preterani problem da se skupi. Malo se odvaja neko vreme sa strane, ali vredi. Quote
StarbreakeR Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ja bih ga cenio na 3000...samo ne znam kako cu da skupim za Varnu kintu...ali ajde... Quote
neiskvarena Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 fino....znaci prostitucija mi negine salim se....pa moji ionako misle da sam divno dete(sto ne znaci da nije istina )i dace.... Quote
Platina Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma opusteno bre, nacice se pare. Mene vise karte brinu... Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Mene brine kako cu da skupim i za Varnu i za BG... Quote
Platina Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Uh to je tezak problem.... Saosecam se sa tobom... Nadam se da ces uspeti nekako. Quote
DIABOLIC Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 na ovaj koncert Guardiana mora da odem!!!!Ali on je ipak tamo septembra(oktobra) ili tako nesto....skupice se kinta....Samo jos da se ukrcam u neki bus ili mi iz Pirota da se organizujemo i odemo zajedno na taj koncert(sto uopste nije lose...)... Quote
Platina Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Sve je to lepo, ali imam utisak da karata nece biti bas dugo... Pretpostavljam da ce se jako brzo rasprodati. Quote
Queen of Destruction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ne mogu ti opisati koliko si upravu! Meni nije frka, ja sam sebi kartu obezbedila, ali za one koji planiraju karte da uzmu tamo negde avgust/septembar... Hahahahaha... ne nadajte se! Quote
Queen of Destruction Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Eeeeeee..... Kada bih ti rekla morala bi da te ubijem! Shalim se! Ti isto nema shta da brinesh, rekla sam da cu ti uzeti kartu i hocu! Naravno pod uslovom da mi poshaljesh kesh par dana pre nego shto pochne prodaja da mogu odma da odem da kupim. Quote
Recommended Posts