Narsil Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 javio mi se decko za simhony x ., imacu pare za BG , ,, ,,, ,,, ,,,,,,, ,,,,,,,jedva cekam!!! AlexiMyGod ---ako ides na koncert moram da te upoznam! ljudi svi da ponesete 500 din vise za pivo!!!!! Quote
SacrilegiouS Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Grgi, moramo da se dogovorimo za karte. Moram da imam pare do tad. Quote
Narsil Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Grgi, moramo da se dogovorimo za karte. Moram da imam pare do tad. nema sta da se dogovorimo , ti mi das 2000 do 10.maja , ja posaljem gollumu ili QoD mada idu zajedno cini mi se da ih kupe , oni kupe , posalju nam i to je to..... Quote
AlexiMyGod Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 AlexiMyGod ---ako ides na koncert moram da te upoznam! Obavezly! A ne vjerujem da cju icji. Quote
+MIDIAN+ Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Obavezly! A ne vjerujem da cju icji. ajde . . . taman da upoznas mene i nenu i njega... Quote
StarbreakeR Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ufff...koliko ce ljudi da se upozna na ovome to je nemoguce... Blind Guardian - Connecting People... Quote
GolluM Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pa da! Cela ekipa sa kojom se ja druzim i postoji samo zbog Gardijana, ono, okupili smo se da se druzimo zato sto smo svi jednako zablesavljeni za tim bendom Quote
neiskvarena Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 evo da i ja dam komentar posto su me ljubazno obavestili o prodaji karata i tako to.... zao mi je sto vas ja ne poznajem i ne druzim se s vama a verujte volim ih dovoljno da cu mozda matursku ekskurziju propustiti zbog njih... al ne zalim...u svakom slucaju nadam se da cu vas mozda tamo upoznati posto ko voli guardiane te volim i ja:))) mada ako bude bila guzva za karte u pretprodaji necu zaliti ako povredim nekog da bih dosla do karte:))cilj opravdava sredstva hehehe.al do toga nece doci jer karti ima dovoljno,zar ne? Quote
Narsil Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ekipa:gollum , ja , sacrilegius , sub_zer0 , QoD , El ldamar , hahahahah.....ima da nam bude Quote
neiskvarena Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 da pa kazem nisam u toj grupici pa mi zao...nemoj da otezavas ovako finoj mladoj dami:))) Quote
Novaliis Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Malo je hiljadu ljudi, sta kazete vi? U normalnim zemljama bi 1000 karata nestalo za jedan dan. Quote
Elldamar Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Haha....a ko ti druze garantuje da i ovde necje nestati za jedan dan? Ne bi me chudilo da 16og maja nema vishe karata Quote
neiskvarena Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 potpuno se slazem s vama.zato zubima noktima kako god,al dobicu tu kartu:))) Quote
+MIDIAN+ Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 potpuno se slazem s vama.zato zubima noktima kako god,al dobicu tu kartu:))) bravo!!!tako se govori!!! Quote
neiskvarena Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 samo ako svi budu planirali da se bore gotvo sa prijateljstvom ima tamo da se pobijemo:)))))hehehe osim ako nam neko ne uzme svima karte sto bi bilo nepravedno da jedan ispasta...al ajde....to necu biti ja:)))jer.....pa jer ....... ma samo nek neko uzme karte:)) Quote
neiskvarena Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 a izvini molim te samo sam onako znatizeljna...kako planiras to da svi odustanu? Quote
Angelystor Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Hm..2000 je cena fantazija.iskreno nisam ochekivao tako nesto!! Kartu cu kupim kad dodjem na Kinga..pa da i obezbedi se tako ja lepo.. Quote
Brynhildr Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 bravo!!!tako se govori!!! hocemo nas 2 opet zajedno na cert? ovoga puta vodim svoju ekipicu zaludjenika BG-om... znam ih bas mnogo.. treba svi da dodjemo 3-4 sata ranije,da se upoznamo trebace vremena.. nadam se da ce anja moci da dodje... da je upoznamo sa lukom koja bi tu tuca izbila...sutka pre koncerta... Quote
Narsil Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 nadam se da ce anja moci da dodje... da je upoznamo sa lukom ... Quote
tornadomaster Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ej a koji se to duks Symphony-ja prodaje? Divine...? Quote
tornadomaster Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 E i gdje mogu da downloudujem Fly? Koja strana? Quote
StarbreakeR Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Nemam pojma,e...ali to su samo kratki semplovi... Mene bas zanima za sta ce da naprave spot... Fly? Quote
Recommended Posts