Kai Hansen Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Ma dobro je sledece nedelje mi stize novi sleper Quote
The Wicker Man Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Neko mi ih mazno E do ku**a...daj da ga nadjemo. Quote
Kai Hansen Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Vazi... Ti preuzmi Shumadiju, ja cu Banat, a za dalje cemo lako... Quote
Kai Hansen Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Iggy se predomislio i preuzece Leskovac, a Dachi ostavlja Banat. Quote
dark earendil Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 (edited) E jebiga sad! Edited July 1, 2004 by dark earendil Quote
Tatyannahhh Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Ko ide na Bodom-e sad u avgustu na Sziget? Quote
dark earendil Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 ja ne ali me interesuje ko jos ucestvuje.daj neki link da to proverim? Quote
The Wicker Man Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Vazi... Ti preuzmi Shumadiju, ja cu Banat, a za dalje cemo lako... Važi Quote
Dark_Lord Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Neprevazidjen bend,nadam se da niko nece posecivati ovu temu da bi ih pljuvao(ako uopste ima takvih). Sta mislite o albumu A Night at the Opera? ja bih odmah da kazem da je album jako los,i nadam se da ce uskoro izaci album na kome ce da se iskupe,ako uopste trebaju posto ne znam kakvo je globalno misljenje o ovom albumu. Jedan od najboljih bendova ikada. A Night at the Opera predstavlja vrhunac muzickog umeca i kreativnosti. Album jeste kompleksan, ali je zato izuzetno jak i emotivan. Stihovi koje pise Kursch su neprevazidjeni. Mogu samo da kazem su guardiani kao vino. Sto su stariji, to su bolji... Za mene, nema tog benda koji se moze meriti sa njima. Quote
Belith Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Sta pa dobro. Ni za 10000000000000000000000... godina nece biti boljeg albuma od Opere. Vise mi je muka od toga. Sta bre ljudi vi hocete? Quote
Nightwing Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Opera je sjajan album ali meni je Nightfall omiljeni... Nightfall Quietly crept in and changed us all... Quote
Dreadful_Glare Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Iggy se predomislio i preuzece Leskovac, a Dachi ostavlja Banat. Ajde kapiram zasto hoces Leskovac ali mi molim te reci koj cu ku**c ja u Banatu? Quote
Ora Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Pardon, a da nema neko slucajno onaj novi Live disk Guardiana? Quote
Nightwing Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 o tome i spamuju...izgleda da niko nema... Quote
Grobodan Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Pardon, a da nema neko slucajno onaj novi Live disk Guardiana? Ako mislis na ovaj dupli pod nazivom Live,imam ga ja.A novi DVD jos nije izasao (trebalo bi ovih dana) Quote
dark earendil Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Pardon, a da nema neko slucajno onaj novi Live disk Guardiana? haha upravo ga skidam sa neta Quote
* Natassja * Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 (edited) Ne znam da li vi jos uvijek raspravljate o temi, no ja cu se na nju u svakom slucaju vratiti... Blind Guardiani su bili i ostali moja najveca power-metal ljubav... Njih sam i prve cula sto se metala uopce tice. I dalje mislim da je Hansi najbolji vokal, i naprosto ih obozavam. Imam sve albume, naravno. Edited July 11, 2004 by * Natassja * Quote
Telcontar Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Respect baby To se ceni ! Nego, koji ti je nick na tolkin forumu ?? Quote
solicitor Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Ja sam jedan od ljudi koji ne vole mnogo Guardiane generalno. Cinjenica je da imaju mnogo jake refrene ali se muce izmedju refrena...znaci nisam njihov najveci fan, ali ovaj dupli zivi album, kao i Tokyo Tales svrstavaju Guardianu u red najjacih live bendova. Atmosfera ja fantasticna, sve strava zvuci .. znaci ova live izdanja stvarno vredi imati. Quote
Recommended Posts