StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Kao alva...oticice karte 'ladno za 3 dana... Quote
WoI Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ma lepo ja rekoh...samo power bendove ovde dovoditi Lepo kaze drug Starbreaker Ima da planu za jednu nedelju Quote
StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ako hoces posecenost u srbiji samo dovodis bendove za koje su culi...maideni metallica megadeth slayer...i ponavljati iznova i iznova... ...jebem ti drzavu i njene "metalce" Quote
AlexiMyGod Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Kao alva...oticice karte 'ladno za 3 dana... U BG za manje od pola dana,I'm sure. BTW,ja ne mogu da idem. Quote
StarbreakeR Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Nece da ode toliko brzo... ...a sto ne ides Quote
Crna_Dama Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ima da planu za jednu nedelju iZGLEDA DA NEĆU STIĆI DA UŠTEKAM PARE NA VREME ,a mrzi me da cimam brata da mi pozajmljuje. Quote
AlexiMyGod Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Nece da ode toliko brzo... ...a sto ne ides Ne mogu bez blagoslova predaka,a daleko mi da bjezhim. Quote
Narsil Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 iZGLEDA DA NEĆU STIĆI DA UŠTEKAM PARE NA VREME ,a mrzi me da cimam brata da mi pozajmljuje. e sad to je pitanje da li volis ili ne .....ja sam vec organizovao pet likova da mi pozajme ako ne budem imao! Quote
Peti.Maj Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Sasvim sam siguran da ukoliko se karte rasprodaju za 2 nedelje (ili pola dana kako neki kazu :]) da ce biti pusteno u prodaju barem jos 500 karata do oktobra. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Ma mi bi mogli da pustimo i 10.000karata, ali gde da natrpamo toliko ljudi ? Ne zelimo da neko nastrada aman !? Kapacitet skc-a je 1000 ljudi ! Dodajte na to da mora biti akreditovanih novinara,sponzora itd. To vam je jos nekih 100.ljudi minimum. Na sajtu skc-a videcete da je pravi kapacitet velikog kluba 800. Edited May 8, 2006 by Frubi666 Quote
Crna_Dama Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 e sad to je pitanje da li volis ili ne .....ja sam vec organizovao pet likova da mi pozajme ako ne budem imao! Stvar je u tome da večito pozalmljujem lovu,pa me blam....Ali,snaći ću se.Fali mi 700. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) http://xphotox.tartareandesire.com/photos....006&gallery=187 Dobra im zastava... Edited May 8, 2006 by Frubi666 Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Crnjak! 'Ladno za nedelju dana kreće prodaja! Izjebaše me ovi iz engleskih nižih liga, 4 tiketa sam pao zbog njih! Ne ginu mi neke pozajmice! (a što ne volim da sam dužan! ) Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ma mi bi mogli da pustimo i 10.000karata, ali gde da natrpamo toliko ljudi ? Ne zelimo da neko nastrada aman !? Kapacitet skc-a je 1000 ljudi ! Dodajte na to da mora biti akreditovanih novinara,sponzora itd. To vam je jos nekih 100.ljudi minimum. Na sajtu skc-a videcete da je pravi kapacitet velikog kluba 800. Pionir? Nije krsh akustika kao u onoj na NBG-u, koliko ja kontam... Quote
WoI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 vidjeh slike vec They're good Ma Frubi smor je da bude puno ljudi jer je odna srnaje.Ovako fian atmosfera na proverenih 1000 ljudi u velikojs ali i to je to. Bice super sigurno Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 SKC ima odlicnu akustiku tako da nece da bude problem . Crusader sledeci put sve pare meti na : Swansie... kada sam ja igrao oni mi stalno donosili pare :)hahha . Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 SKC ima odlicnu akustiku tako da nece da bude problem . Crusader sledeci put sve pare meti na : Swansie... kada sam ja igrao oni mi stalno donosili pare :)hahha . Jbg, kad ja umesto na njih odigram navijački na one šumare bangave! (ma ne sporim akustiku SKCa, nego zbog kapaciteta...) Quote
militant Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Izjebaše me ovi iz engleskih nižih liga, 4 tiketa sam pao zbog njih! Eh nikad te nize, meni dosao West Ham i Liverpool ko' dupe na nosu. Mada imao bih i bez toga. Ne razumem kako nemate vremena da skupite kintu, jebote. Ako nista, nema dorucka do petnaestog. E, da - slike su vrh, sav se ispalim! Ma pravicemo pakao!!! Edited May 8, 2006 by Stribog Quote
Vule iz Kule Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Frubi, verujem da nema svrhe ubeđivati tebe i ostale iz Legacy da nađete veći prostor, ali... molim vas da ovo shvatite ozbiljno i pokušate da nađete prostor na kom bi akustika bila OK i kapacitet dovoljan da primi SVE zainteresovane... cenim 5000 ljudi... OK, ja nemam pojma o mogućnostima otkupljivanja prostora, pa ne vidim razlog zašto ne bi mogao da se nađe odgovarajući prostor. Bar da može da se diše. Quote
militant Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ha, pa ne moze to tako - aj' sad da promenimo lokaciju. Valjda. Uostalom, sta se brines za druge - rezervisi kartu za sebe. Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Eh nikad te nize, meni dosao West Ham i Liverpool ko' dupe na nosu. Mada imao bih i bez toga. Ne razumem kako nemate vremena da skupite kintu, jebote. Ako nista, nema dorucka do petnaestog. Hehe, West Ham i Liverpool - legende! Ne znam za koga da navijam sad u finalu kupa! Zajebano je kad doručak dobijaš u naturi, jedino da krišom iznosiš hranu iz kuće pa prodaješ! Quote
militant Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ma sve moguce varijacije...bilo sta. Ma, WEST HAM TILL I DIE!!! Ma dobija 100 posto...legende! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) dok vi gledate slike ja cu da uzivam u video varijanti na kompu, barem do koncerta... Edited May 8, 2006 by GEORGE_SOAD Quote
Recommended Posts