Narsil Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ma sve moguce varijacije...bilo sta. Ma, WEST HAM TILL I DIE!!! Ma dobija 100 posto...legende! hahahahahah liverpool forever bato ......you'll never walk alone , znam celu napamet!!! navijam za njih oko 10 god.......!!!! finale je nase!! @metal_Girl - njah , ja sam pozajmio od tetke.......dace mi 500 ja imam 1700 , znaci imam i za put do bg-a! Quote
Angelystor Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror Quote
Vule iz Kule Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Nedostaje samo A Past And Future Secret. Quote
Narsil Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror lepa lista......mogu slbodono i komotno da sviraju to i kod nas Quote
GolluM Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 AAAAA SHIT! Gde mi je Poslednja Sveca? Majesty? Welcome To Dying? Nema ravno NI JEDNE pesme sa Opere Bwaaaa! Quote
GolluM Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 dok vi gledate slike ja cu da uzivam u video varijanti na kompu, barem do koncerta... Mislis tog koncerta novog? Novi bootleg? Rezi DVD i reci kad se nalazimo. Quote
Guest SamsoN Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 set lista sa svirke iz Holandije/Belgije od pre par dana Into the Storm Born in a Mourning Hall Nightfall Requiem Time what is time Valhalla Lord of the Rings Fly Bright Eyes Lost in the Twilight Hall Skalds and Shadows And the Story Ends Imaginations Mordred's Song Time stands still at the iron hill the Bard's song (in the forest) Mirror mirror Hmh pa dobro, ali kolko mogu da primetim ovde je 60% stvari mogucje odsvirati akustichno, kako cje verovatno i raditi. Ali kod nas cje svirati i stvari sa najnovijeg albuma A Twist in the Myth koje cje biti uglavnom u ovom njihovom novom fazonu. Koncert cje da bude vishe power nego metal po mojim pretpostavkama ali otom potom Quote
Peti.Maj Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Hmh pa dobro, ali kolko mogu da primetim ovde je 60% stvari mogucje odsvirati akustichno, kako cje verovatno i raditi. Ali kod nas cje svirati i stvari sa najnovijeg albuma A Twist in the Myth koje cje biti uglavnom u ovom njihovom novom fazonu. Koncert cje da bude vishe power nego metal po mojim pretpostavkama ali otom potom Covjece, sta to pricas? Quote
StarbreakeR Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ne kapiram sta ovaj covek isprica al ajde... Sve u svemu sramota sto nema nicega sa Opere... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 To je skroz dobro... lista je odlicna, sad mozda i odem na cert... Quote
Fiery Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 BG set liste su uvek shit. Na turneji koja je trebalo da bude podrska/promocija ANatO-a su svirali samo dve pesme sa tog albuma. Quote
StarbreakeR Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ma Anato je zakon ne znam sto ga svi toliko mrze...sve u svemu nadam se da ce do tada da ubace jos neku sa novog albuma i eventualno jos neku drugu pesmu... Quote
militant Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 O kako serete, pa sta fali listi? Izabrali su skoro sve hitove i dobre pesme koje pale masu, iako posteno nije savrsena. Prvi put su kod nas, neka sviraju i na serpama pa bice dobro, nego nisu uboli neku vasu omiljenu pa sad... Quote
DragonHeart Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ma Anato je zakon ne znam sto ga svi toliko mrze...sve u svemu nadam se da ce do tada da ubace jos neku sa novog albuma i eventualno jos neku drugu pesmu... A "Night At The Opera" je zakon, kao sto kazes, ali ljudi ga ne razumiju, odnosno ne vole, jer je vec na njemu napravljena mala progresija i promjena zvuka, ali u sustini je to i dalje Blind Guardian. E, sad se pitam kako ce neki docekati novi album... bojim se opet na "noz" kao i prethodni Quote
Narsil Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 AAAAA SHIT! Gde mi je Poslednja Sveca? Majesty? Welcome To Dying? Nema ravno NI JEDNE pesme sa Opere Bwaaaa! e brate ovo su svirali u holandiji ne znaci da ce i kod nas! Quote
militant Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) A "Night At The Opera" je zakon, kao sto kazes, ali ljudi ga ne razumiju, odnosno ne vole, jer je vec na njemu napravljena mala progresija i promjena zvuka, ali u sustini je to i dalje Blind Guardian. E, sad se pitam kako ce neki docekati novi album... bojim se opet na "noz" kao i prethodni Otkud ti to da ljudi ne voli A night...? Svaki BG fan koga ja znam se odusevio tim albumom, i neki ljudi koji ne slusaju dugo Gardijane. Kakve su ove dve nove pesme, moze vec da se stvori slika o novom albumu. Bice jebeno odlican. edit: ulete bodom pre mene. Edited May 9, 2006 by Stribog Quote
GEORGE_SOAD Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 jel ce da snima neko koncert, ja bih kad bi imao kamericu... Quote
Terrorking Salmon Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Skalds And Shadows je odlicna...i to je guardian, a fly bas i nije odusevljavajuca. Ali siguran sam ,i dalje, da ce album biti odlican. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 jel ce da snima neko koncert, ja bih kad bi imao kamericu... Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice . Quote
WoI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice . nemoj se lazemo frubi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ne lazemo se, ja sam rekao samo da ne sumnjam u sposobnosti nasih fanova za skrivanje/unosenje fotoaparata . Quote
WoI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 znaci ne ginu nam neke sire gace za guardiane Quote
ALEXIE_AIC Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Sire gace i veci brusevi... E, da, set lista je odlicna. Quote
Recommended Posts