GEORGE_SOAD Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ja sam na machine head uneo kamericu u rukavu...ali me mrzelo da snimam, ponela me atmosfera.voleo bih da nabavim soulfly iz skc-a, video sam milion kamera a niko jos nije nabavio snimak, snimali su oni iz rts-a i iz metropolis-a, znam jer sam bio na ogradi pa sam pitao kamermane sa kojih su televizija... Quote
crusader84 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 OK, Felix u ponedeljak radi od 10, ali ne znaju da li će karte dobiti odmah ili kasnije u toku dana... Gospodo organizatori, imate reč! Quote
Narsil Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 molim vas odnesite im karte ujutru jer ja ne mogu da dodjem popodne , a ne mogu ni neki drugi . frubiiiiiii Quote
Narsil Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice . e a ako unesemo kojim slucajem jer ce da nam oduzmu??? imam bre neki obicni bedni aparat ne moze da snima..... dajte bre da unesemo .....mora da se zabelezi! Quote
Grobodan Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ja cu krajnje pozerski da ponesem sav kesh koji budem imao na Kingovu svirku i da pokupujem sav merchandise koji bude bio tamo. Jeste da obozavam Gardijane,ali Kralj jednom dolazi Sta cu za kartu,nemam pojma.Mislicu o tome 17. ujutru. Quote
StarbreakeR Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Ta ostavi jednu majicu... EDIT : Imate jeftine aparate za jednu upotrebu...i da ga oduzmu nije neka steta...a kompaktni su... Edited May 10, 2006 by StarbreakeR Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ja se nadam da ce da karte budu od jutra ! Ja cu ih odneti sigurno, samo je problem sad sa stamparijom. Imamo specijalnu zastitu karte ce biti u zlatnoj boji videcete vec nesto specijalno, pa je malo problema bilo oko toga. No uzdamo se mi u nase stampare. Quote
Narsil Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Ja se nadam da ce da karte budu od jutra ! Ja cu ih odneti sigurno, samo je problem sad sa stamparijom. Imamo specijalnu zastitu karte ce biti u zlatnoj boji videcete vec nesto specijalno, pa je malo problema bilo oko toga. No uzdamo se mi u nase stampare. ajd potrudi se molim te da oko 10 odneses karte jer ja moram da stignem u skolu a i moram da kupim kartu.......stvarno , molim te!!!!!! znaci ja cu da budem u bg-u u 10 , ako karata nema do pola 11 ja se vracam za kovin , znaci ne idem na cert ,zato pleasE!!!! Edited May 10, 2006 by lake_bodom Quote
WindrideR Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 @Frubi666 Mozda je sada kasno da pitam ali hajde posto me vrlo zanima. U cemu je poenta u pustanju karata u prodaju 5 meseci pre koncerta i to dan pre koncerta King Diamond-a? Otkud sada meni kinta i za koncert Diamond-a i za karte koje sam (kao i vecina ljudi sa foruma), planirao da kupim cim se puste u prodaju. I dodaj na to put do Bg-a posto nisam odatle. Da li je ovo samo da bi udarili qrac drugom promoteru ili ima i neku uzviseniji cilj? Naravno, onu opciju da moze da se desi da koncert u medjuvremenu bude otkazan necu ni da spominjem jer se to "sigurno" nece desiti. Quote
militant Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Covek je jedno x puta rekao da mozes da rezervises kartu ako nisi iz Beograda, pa mu se javi i ne kukajte vise...stekajte na vreme kintu. Quote
Novaliis Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ajd potrudi se molim te da oko 10 odneses karte jer ja moram da stignem u skolu a i moram da kupim kartu.......stvarno , molim te!!!!!! znaci ja cu da budem u bg-u u 10 , ako karata nema do pola 11 ja se vracam za kovin , znaci ne idem na cert ,zato pleasE!!!! Ma jebes skolu. Quote
Grobodan Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 prodajem kucu i 2 hektara obradive povrsine za kartu za Blind Guardian Quote
WindrideR Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ja mislim da pise @ Frubi666! Siguran sam da i moja strina ima neki pametan odgovor ali ko nju pita!!!!!! Quote
Angelystor Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Na zalost na ovom koncertu niko nece moci da unese kameru, fotoaparat takodje, mada ne sumnjam u nase fanove sto se toga tice . daaaa da da daaaaa Tako bilo i pred Destruction "Oduzimacemo foto-aparate" .. Ne samo da su sevali blicevi na koncertu nego evo imam i dvd snimak istog Quote
StarbreakeR Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ma to je uvek prazno...kazem vam posle 50-tog coveka prestanu da pretresaju...mozes tenk da uneses Quote
Narsil Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 imam knap para za put i kartu.....necu imati ni dinara!!!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) @Frubi666 Mozda je sada kasno da pitam ali hajde posto me vrlo zanima. U cemu je poenta u pustanju karata u prodaju 5 meseci pre koncerta i to dan pre koncerta King Diamond-a? Otkud sada meni kinta i za koncert Diamond-a i za karte koje sam (kao i vecina ljudi sa foruma), planirao da kupim cim se puste u prodaju. I dodaj na to put do Bg-a posto nisam odatle. Da li je ovo samo da bi udarili qrac drugom promoteru ili ima i neku uzviseniji cilj? Naravno, onu opciju da moze da se desi da koncert u medjuvremenu bude otkazan necu ni da spominjem jer se to "sigurno" nece desiti. Meni stvarno ugovor ne nalaze da objasnjavam zasto karte pustamo pet meseci unapred. Kao i uvek kasnimo ! Do sada je prodato preko 300.karata za B.G koncert u Engleskoj npr. Pogledajte svude gde sviraju karte su vec odavno pustene u prodaju. Nikako ne zelimo da sjebemo nekog drugog promotera, to se sasvim slucajno poklopilo. 15.maj je dobar datum jer je ponedeljak i tako to... Kao i do sada ni jedan koncert nismo otkazali ne znam zasto bi ovaj. Ustvari znam, ako bude losa preprodaja karata organizator ima pravo da otkaze koncert, ili ako se desi ne daj boze nega saobracajna nezgoda itd. Mislim da nema potrebe uopste razmisljati o otkazivanju.. Edited May 12, 2006 by Frubi666 Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 @metal_Girl - njah , ja sam pozajmio od tetke.......dace mi 500 ja imam 1700 , znaci imam i za put do bg-a! Quote
StarbreakeR Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pesaka pa do Bg-a ako treba...mada naci ce se za put nekako... Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pesaka pa do Bg-a ako treba...mada naci ce se za put nekako... Autostop! Quote
voodoo_ Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Jes, pa da završiš u nekom šiptarskom haremu... Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Jes, pa da završiš u nekom šiptarskom haremu... Dobro,u ovom kraju gde ja zivim je relativno sigurno stopirati,retko naletrimo na ludake.... A ja inače nikad ne bih smela da stopiram sama,daleko bilo ,jedino sa bratom,frajerom,ili drugovima,šta ja znam..mada u tom slučaju po sat vremena niko neće da im stane.....znaš,to ti je ona fora "prolaze kraj mene, ne vidi me niko,dal zbog kose il gitare.." i onda mi se više isplati da pešačim. Quote
WoI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pesaka pa do Bg-a ako treba...mada naci ce se za put nekako... ma bre krenes peske dva dana ranije i boli te kurac Spavas po onom moteliam za pecarose i kurve i boli te dupe Quote
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ivaneeee, a koliko kinti je karta uopste? Quote
Grobodan Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Spavas po onom moteliam za pecarose i kurve i boli te dupe moze i neki dinar da se zaradi Quote
Recommended Posts