dark earendil Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Mene LIVE totalno smorio...a nekada sam obozavao Guardiane... seres LIVE je keva!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
WoI Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Ne stvarno live album je do jaja.Ne znam kako te je smorio Quote
Nightwing Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 seres LIVE je keva!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeste ali mene je nesto zamorio..ne znam ni sam zasto..preslusam 2 pesmu pa odmah bezim na 6 pa 8 i tako..ne mogu uopste da preslusam oba diska u dahu a da je LIVE izasao pre godinu dana tako nesto se ne bi desilo... Jos nema Banish From Sanctuary i Traveler in Time... Quote
Mr_Deadic Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Mene LIVE totalno smorio...a nekada sam obozavao Guardiane... Ne mogu da vjerujem...Meni se bas svidja...Kad ce doci dvd kod nas? Quote
dark earendil Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Jeste ali mene je nesto zamorio..ne znam ni sam zasto..preslusam 2 pesmu pa odmah bezim na 6 pa 8 i tako..ne mogu uopste da preslusam oba diska u dahu a da je LIVE izasao pre godinu dana tako nesto se ne bi desilo... Jos nema Banish From Sanctuary i Traveler in Time... ne znam meni licno je fenomenalan ali ako te muci ta 2.34 ili vec koja pesma predlazem da promenis raspored pesama! Quote
Nightwing Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Ma to je klasican zamor materijala..proci ce me...svidja mi se Born in a Mourning Hall... Quote
шмизла Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Najjachi power bend po meni! Obozavam bard's song,precious jerusalem,nightfall a mnogo je jaka i ona pesma sa iced earth white room Quote
crusader84 Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 (edited) Verovatno sam jedan od retkih ljudi koji ima uzivo DIVX Blinda na dva diska.Uzivo u Rusiji.Medjutim snimano je samo jedno kamerom.Atmosfera je do jaja.Mada je zvuk samo malo losiji.Inace koncert je sasvim ok Nabavio sam i ja to, Live In Moscow 2002 Jeste bootleg, al' ja onakav bootleg u zivotu nisam video, jesu ludaci ovi Rusi, svaka im cast! Da su samo snimali sa vise kamera opusteno bih pomislio da je to neki malo slabiji DVD rip! U svakom slucaju, koncert rula! Edited July 28, 2004 by crusader84 Quote
dark earendil Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Nabavio sam i ja to, Live In Moscow 2002 Jeste bootleg, al' ja onakav bootleg u zivotu nisam video, jesu ludaci ovi Rusi, svaka im cast! Da su samo snimali sa vise kamera opusteno bih pomislio da je to neki malo slabiji DVD rip! U svakom slucaju, koncert rula! zivim sa tom teorjom da su rusi i japanci najbolja publika! Quote
Nightwing Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 zivim sa tom teorjom da su rusi i japanci najbolja publika! Narocito Japanci.. tamo sve prolazi.. svi bendovi tamo snime prvi live.. Sonata,Bodomi,Guardiani... Imaju publiku za svaku muziku... lud narod... Quote
dark earendil Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 veruj mi da je na tebe pala atomka bio bi i ti lud! Quote
Telcontar Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Rusi, Japanci .... Mi bi bili na jako viskom mestu, samo da nas je vise... [setite se Purple-a i Tallice, kakva atmosfera... ] Quote
crusader84 Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 (edited) E, a jel gledao neko onaj koncert Nightwisha iz Koreje? I oni su ludi ko struja, mozda i njih zakacila radijacija! Edited July 29, 2004 by crusader84 Quote
dark earendil Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Rusi, Japanci .... Mi bi bili na jako viskom mestu, samo da nas je vise... [setite se Purple-a i Tallice, kakva atmosfera... ] daaaaaaaaaa!!!! quote:E, a jel gledao neko onaj koncert Nightwisha iz Koreje? I oni su ludi ko struja, mozda i njih zakacila radijacija! ne nisam nazalost! Quote
Nightwing Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 e ovaj tip iz Panceva ima novi DVD.. Evo sta kaze Svi albumi se režu sa original mastera, nepropustite priliku po ovakvim cenama da dobijete kopiju sa originala BLIND GUARDIAN - Imaginations through . - 2DVD jer treba nešto reći o ovom bendu i DVD? 15eura DVD 1 - Blind Guardian Open Air (Coburg) War of Wrath Time Stands Still Banish from Sanctuary Nightfall The Script for my Requiem Valhalla A Past and Future Secret Punishment Divine Mordred's Song The Last Candle Bright Eyes Lord of the Rings I'm Alive Another Holy War And then there was Silence Somewhere far Beyond The Bard's Song (in the Forest) Imaginations from the other Side And the Story Ends Mirror Mirror DVD 2 - Bonus DVD - Interview with Blind Guardian - Backstage Scenes of the "A Night At The Opera Tour 2002" - The making of "The Blind Guardian Festival Coburg 2003" - Slideshow Bonus songs: - Majesty (Wacken 2002) - Into the Storm (Stuttgart 2002) - Welcome to Dying (Stuttgart 2002) - Lost in the Twilight Hall (Stuttgart 2002) Evo njegov mail... Zoran Travica <[email protected]> pa ako nekog interesuje nek mu se javi.. Quote
crusader84 Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Jbg, meni slaba vajda od toga Kad neko nabavi to na DIVX-u nek javi.... Quote
The Wicker Man Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 e ovaj tip iz Panceva ima novi DVD.. Evo sta kaze Svi albumi se režu sa original mastera, nepropustite priliku po ovakvim cenama da dobijete kopiju sa originala BLIND GUARDIAN - Imaginations through . - 2DVD jer treba nešto reći o ovom bendu i DVD? 15eura DVD 1 - Blind Guardian Open Air (Coburg) War of Wrath Time Stands Still Banish from Sanctuary Nightfall The Script for my Requiem Valhalla A Past and Future Secret Punishment Divine Mordred's Song The Last Candle Bright Eyes Lord of the Rings I'm Alive Another Holy War And then there was Silence Somewhere far Beyond The Bard's Song (in the Forest) Imaginations from the other Side And the Story Ends Mirror Mirror DVD 2 - Bonus DVD - Interview with Blind Guardian - Backstage Scenes of the "A Night At The Opera Tour 2002" - The making of "The Blind Guardian Festival Coburg 2003" - Slideshow Bonus songs: - Majesty (Wacken 2002) - Into the Storm (Stuttgart 2002) - Welcome to Dying (Stuttgart 2002) - Lost in the Twilight Hall (Stuttgart 2002) Evo njegov mail... Zoran Travica <[email protected]> pa ako nekog interesuje nek mu se javi.. Jel se dobija provizija Quote
Nightwing Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Nazalost nema provizije..ja to onako..za dobrobit metala u Srbiji (sto bi rekao Telcontar) Quote
The Wicker Man Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 za dobrobit metala u Srbiji - Ova ti je DOBRA....btw. dobio Mordor "Once" - Limited Edition i košta čitavih 1110 din. Ja počo da skupljam keš, jer vredi imati ovaj masterpiece u rukama ! Quote
Eternal Flame Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 e ovaj tip iz Panceva ima novi DVD.. Evo sta kaze Svi albumi se režu sa original mastera, nepropustite priliku po ovakvim cenama da dobijete kopiju sa originala BLIND GUARDIAN - Imaginations through . - 2DVD jer treba nešto reći o ovom bendu i DVD? 15eura DVD 1 - Blind Guardian Open Air (Coburg) War of Wrath Time Stands Still Banish from Sanctuary Nightfall The Script for my Requiem Valhalla A Past and Future Secret Punishment Divine Mordred's Song The Last Candle Bright Eyes Lord of the Rings I'm Alive Another Holy War And then there was Silence Somewhere far Beyond The Bard's Song (in the Forest) Imaginations from the other Side And the Story Ends Mirror Mirror DVD 2 - Bonus DVD - Interview with Blind Guardian - Backstage Scenes of the "A Night At The Opera Tour 2002" - The making of "The Blind Guardian Festival Coburg 2003" - Slideshow Bonus songs: - Majesty (Wacken 2002) - Into the Storm (Stuttgart 2002) - Welcome to Dying (Stuttgart 2002) - Lost in the Twilight Hall (Stuttgart 2002) Evo njegov mail... Zoran Travica <[email protected]> pa ako nekog interesuje nek mu se javi.. da nema provizije ali osoba koja je ovo postavila može da dobije popust na ova 2DVD ako želi, ovaj gest neće proći neopažen bar ne od strane mene. Sve Najbolje! Quote
Nightwing Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 - Ova ti je DOBRA....btw. dobio Mordor "Once" - Limited Edition i košta čitavih 1110 din. Ja počo da skupljam keš, jer vredi imati ovaj masterpiece u rukama ! Meni zao para...nije masterpiece...bar za mene... Sve mi se manje svidja album....ali ovo je offtopic Ni Live Guardiana mi se ne svidja...samo sam bezveze potrosio vreme za skidanje sa neta... Quote
Kai Hansen Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Ajde bre ne pricajte o Nightwishu na guardian temi..zar vam Once sa 60 strana nije dovoljna. Kai MORA da nabavi ovaj DVD ! Quote
crusader84 Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Sorry al' mora da pitam u cemu se limited "once" pazlikuje od standardne verzije? Quote
WoI Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 E naso sam novi koncert na dc++ bas sad skidam.Skino sam 25 mb negde oko 2,5 minuta koncert je niakd bolji.Nisam nista bolje u zivotu gledo. Quote
Recommended Posts