dushmanin Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 tralalalalalalalalala sreca sreca rados' Quote
militant Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Slika je vrh! Frubi, you lucky bastard. @vanish Ne ozbiljno, tako sam cuo od ljudi koji su bili na Gardijanima, na tim manjim koncertima. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Naravno da smo ih pitali sta cemo sa fanovima, problem je u tome sto kako su rekli svirace 2h( a ja im rekao minimum 3, pri tom su oni rekli dobro 3 :)haaha) i da su posle jako umorni i da im treba minimum 2h odmora, tako da ako hoce fanovi mogu da nas cekaju ispred tour busa i rado cemo se slikati i podeliti autograme. To citiram Hansija , ako ne verujete prbacicu audio snimak... Rekli su da ne bi bilo lose pre koncerta, ali to je malo komplikovano napraviti... Quote
militant Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Rekoh da ce biti tako nesto. Odlicno pregovaranje. Edited June 10, 2006 by Stribog Quote
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Aj MOLIM TE iscimaj ih da obavezno sviraju barem Valhalu i Majesty sa starih albuma! Quote
militant Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Eeee, ko ne bi voleo?Samo, nije ovo bend za pod satru pa da se narucuje, ali ako Frubi moze na finjaka da nesto sredi... Pa i da sviraju stvari sa novog albuma, nema veze, izlazi pre koncerta tako da ima vremena da se slegne i da se nauce tekstovi za pevanje. Uostalom, vise cemo pevati mi nego Hansi. Mislim da oni Valhallu skoro uvek sviraju. Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Naravno da sviraju Valhallu...ne brinite... Hvala sto si se raspitao za potpisivanje Frubi, car si... ...jadni Gardjani kada ih saleti 1000 srpskih fanova Quote
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Valhalu da, ali Majesty ne a baš je do jaja koncertna pesma. Jedino ako se budemo drali ko oni na Live iz 2003... Quote
Grobodan Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Run For The Night i ja cu plakati. I ja cu sa tobom + Nightfall,Time what is time,Last Candle...Ma ima toliko pesama,odrastao sam na njima. Jos ne mogu da verujem da dolaze,mlogo mi to josh daleko... E da,kad gostuju sutra na 202-ci?Hocu da slusam. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) Bend je rekao da zavisi od raspolozenja fanova koje ce pesme svirati i koliko ce svirati. Ja tu nista ne mogu da uradim... Rekao sam im samo kakvi ih fanovi cekaju! Ja sam ih dosta izcimao vec, mogu vam reci da su najopusteniji likove koje sam upoznao do sada, carevi! Slicni su kao Destruction, pravili smo photo session onako opusteno :)hahaha. Kao sto rekoh Hansi porucio da necemo osvojiti prvenstvo , ali idemo u drugi krug. Kada smo ih pitali sta da porucite fanovima koji zeljno prizeljkuju koncert rekli su da ni oni sami ne znaju sta da ocekuju tako da ne mogu da poruce nista fanovima, videcemo 16.oktobra . Kada smo rekli kako ide prodaja karata zaprepastili su se nisu verovali, i preneli su da jedva cekaju da dodju da sviraju. Jer najvise vole izazove i koncerte gde nikada nisu svirali... Opsirnije u Nocturne #5 ! Bice intervjue 3-4-5 stranica zavisi od fonta... Nocturne #5 naslovna : Kao sto vidite podelicemo karte za Morbid Angel i Blind Guardian, znaci za 150keke imate sansu da dobijete kartu, provereno + naravno 80+stranica intervjua i zajebancija.... Edited June 10, 2006 by Frubi666 Quote
crusader84 Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Za one koji ne mogu da čuju 202 na klasičan način. http://www.rts.co.yu/radio202.ram Quote
ZmYchE Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DANAS SAM KUPILA KARTU YEAAH DAMN IT! SLUSAM IH OD OSNOVNE JEDVA CEKAM... JA NECU DATI DA MI ISCEPAJU KARTU!! NE DAAAM ! p.s. Karta je do jaja odradjena ! SVaka cast , ali svaka cast!!!! Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) Kad je interview...dovece? EDIT : Odlicna je naslovnica... Edited June 11, 2006 by StarbreakeR Quote
Grobodan Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 I ja cenim da ce da bidne u Hitu...slusacu malo. Quote
ZmYchE Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 U koliko sati ce da bude otprilike?? Ja i radio se ne druzimo do prve srednje (6 godina) )) Quote
militant Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ljudi, opet, neko ne prati hitove 202-ke pa ne zna termine, u koliko sati ce to da bude? Quote
ABVH Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ko je ovaj sa hobit perikom u Simphony X majci? Quote
Grobodan Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Pa valjda Elldamar,cim je on postovao slike. Sto ne obuce Blind Guardian majicu? a ja sad slusam Night at the Opera Quote
ZmYchE Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) Jeste Ell... Slike su odlicne Ja cu se samo slikam sa kartom Edited June 11, 2006 by ZmYchE Quote
Recommended Posts