militant Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Mozemo li se i mi nekako dokopati promoa? Neki link, nesto...razmena... Quote
Grobodan Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Mrzim albume sa voiceover-om,pa cu cekam normalnu verziju,a na svirci ce se kupi original,ako bude zavredjivao. Quote
StarbreakeR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Soli ocekuj narudzbinu u toku dana!!!Znaci mrzim Voiceover ali za gardijane pravim jebeno izuzetak!!! Quote
solicitor Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 I ja ne podnosim voiceovere i takve albume ne skidam vise osim ako je bas ekskluziva u pitanju .. ali kako je do albuma ostalo jos 2 ili 3 meseca, i ovome se moramo zadovoljiti. Dobra stvar je sto ima samo po 1 voiceover u pesmi, znaci nije bas izvadjena dusha i ne iritira bas previse. 84 MB je velicina albuma Jovane, da znas Quote
Sinstrel Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ja k'o sa neba na ovu temu ali... Videh na posteru u novom Metal Hammeru Blind Guradian ispred terazijske chesme. Kad su oni to bili i zashto? Quote
militant Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ja k'o sa neba na ovu temu ali... Videh na posteru u novom Metal Hammeru Blind Guradian ispred terazijske chesme. Kad su oni to bili i zashto? Ala nisi u toku. Dolazili su ovde, malo blejali, dali intervju za 202-jku i slikali se sa svima. Hvala bogu, uboli su kad nisam u Bg-u. Quote
Black desire Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 To ne znam...ali evo necega da ozivimo temu... Ako neko nije skapirao o cemu se radi ovo je Interview sa Hansijem o novom albumu... Jao, pa ko ce sve to da cita... Quote
genius Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 (edited) Da, dobila sam flajer... ...Cuti, bre, Branko, da ne pochnem da pricham koliko si bezobrazan... U svakom sluchaju, ja imam kartu, jebiga...tako je... Edited July 3, 2006 by genius Quote
Hamsun Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 ajde, ko ce da bude najbrzi da okachi link za download? Quote
Supergalactic Lover Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) pa kad biste se potrudili da malo potrazite, nasli bi ga. net je verovatno preplavljen. evo ja sam ga nasao na dc++ i na kerrazy torrents, al me ne interesuje. Edited July 4, 2006 by Superius Deus Quote
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 jes je..ima se nadje na dc++ ali taj jebeni VO mnogo odvlachi paznju..bes ga.. Quote
Nightwing Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 evo torrent http://www.mininova.org/tor/356321 pass is: www.ubb.to Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Nije los album, tj. bolji je od ANATO - al' cinjenica je da posle '98 Hansi snima dobru pesmu samo kad ga Angra pozove da gostuje na albumu Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Bolje od Anato...wow...to je onda nesto neprevazidjeno...ql...jedva chekam da chujem! Quote
°°Džoca°° Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ne znam, nije los album, ali meni je mnogo bolji A Night At The Opera... Tek treba da mi udje u uvo, pretpostavljam... Quote
Sinstrel Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ala nisi u toku. Dolazili su ovde, malo blejali, dali intervju za 202-jku i slikali se sa svima. Hvala bogu, uboli su kad nisam u Bg-u. Ne slusham 202, mora da je to. Quote
Telcontar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Novi album razbija i jebe milosnu majku ! Quote
GolluM Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) SAVRSEN JE! SAVRSEN JEEEEEEE!!!!! Jos ga nisam ni 50 puta preslusao a vec mi je savrsen! Ne mogu da zamislim koliko ce mi se svidjati kad prodju meseci i kad se naviknem na njega... EDIT: 1) Turn The Page 2) Otherland 3) Straight Through The Mirror Edited July 4, 2006 by GolluM Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) Brate ovu jedva cekam da cujem...Straight Through The Mirror ...znaci skroz te me napalili sad moram da se ubijem dok Soli posalje ovo...kako da izdrzim jos 2 dana!!! EDIT : Heh...setio sam se...slusacu AnatO i Fly Edited July 4, 2006 by StarbreakeR Quote
Black desire Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Jel su i u ostale pesme ubacili elektroniku... Quote
Platina Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 E ljudi jel može informacija... Jel ima još karata negde i dal će ih biti? (Ne pitam za sebe, moja je kupljena i smeška se na polici na sigurnom) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Za sve zainteresovane neka provere na nas mail : [email protected] ima jos nesto malo karata kod nas . Quote
chatjunkie Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 E ljudi jel može informacija... Jel ima još karata negde i dal će ih biti? (Ne pitam za sebe, moja je kupljena i smeška se na polici na sigurnom) Ne moras nama da se pravdas Quote
Recommended Posts