Platina Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Ne moras nama da se pravdas Pa da pomislite slučajno kako fan nije još uzeo kartu?? Quote
chatjunkie Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Pa da pomislite slučajno kako fan nije još uzeo kartu?? ?! Nikad! Pa, zajedno smo camile ispred Felixa Quote
Platina Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ?! Nikad! Pa, zajedno smo camile ispred Felixa Dobro je... Jedva čekam oktobar... Biće savršeno Quote
KinSlayer Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Jel ostala jos koja karta? Pitao me jedan ortak koji je bio mnogo sludjen ispitnim rokom , pa nije na vreme stigao da je uzme... Quote
Elldamar Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 a jel vama stvarno toliko teshko da poshaljete mail pa morate ovde da vodite polemiku o kartama ? Quote
StarbreakeR Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Ovaj novi album je fenomenalan...albumchina i po...a tek slusam This Will never End...kakve li su tek ostale Quote
StarbreakeR Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Znaci ono odslusao sam...na osnovu prvog slusanja tesko mi je da odmah izgradim finalni utisak(kao i kod AnatO)...ali iz 1 ruke mi se cini da je album fenomenalan i da je ispunio ona ocekivanja koja su svi imali...albumchina i po kaop sto rekoh... Quote
Narsil Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 hoce li neko da mi posalje taj novi album??? Quote
Angelystor Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Meni se posle par slushanja i ne chini neshto.. Quote
militant Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Polako, treba vremena. Nikad losu rec za Guardiane! Quote
GolluM Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Tako je! Sto ga vise slusam, to mi se vise svidja album. Znaci ne znam.... vrh jebeni. Album godine svakako. Quote
Angelystor Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 "Sto ga vise slusam, to mi se vise svidja album." ipak je ovo u pitanju. Album mi se svideo tek posle 7-8 slushanja(uporan sam bio ), a evo sada ga po Nti put slusham, i odushevljavam se i odushevljavam... Quote
StarbreakeR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Mene je kao i Fly odusevio iz 2 slusanja...kao sto rekosmo...album jebe keve...i jebace je i dalje! Quote
Angelystor Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 JEdina pesma koja malo smarcuka je "carry the blessed home" Quote
StarbreakeR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Aha...mogla je mnogo bolja balada da se sredi...meni ni The Edge nije nista posebno za sada...jebem li ga...cujem da je dobra pesma ali mi ne ulazi u uvo... Quote
Angelystor Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Meni onaj refren ushao u uvce...this is the edge now... al zato skalds i smoki ulazi u glavu samo tako.. Quote
StarbreakeR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Auf skroz...mada...zar nije trebala da bude neka Elektricna verzija sa mnogo opasnim gitarama...tako su pricali... Quote
ZmYchE Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Zar ova tema nije imala vise strana?? Haha, mozda sam se istripovala Ima li kakvih jos novosti o kartama za koncert? Kada ce naprimer biti u SKCu i koliko ce ih biti? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Vise informacija kada prodje morbid angel, i kada se vratimo sa odmora. Oko 20-og avgusta cemo znati sta cemo raditi sa ovim kartama sto su ostale. Ima ih 100-ak jos da ne bude zabune. Quote
Platina Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Uh što ste surovi... Neka deca bi možda pre odmora da obezbede karte... Mada ko im je kriv.... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 I mi imamo dusu valjda?!! Ko nije kupio na vreme neka stavi prst na celo . Milion puta smo najavljivali i rasirili koliko je god bilo moguce, ja nisam krvi sto pojedince mrzi da kupe kartu, sada neka sede kuci i neka slusaju svoj omiljeni bend.... Sledeci put ce prvi kupiti kartu . Quote
Platina Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Pa zato i kažem... Ko im je kriv... Zato ja mogu mirna na more... U ostalom ja sam kartu od plate kupila.... Quote
Recommended Posts